Inlägg från: ingenjörsbruden |Visa alla inlägg
  • ingenjörsbruden

    I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...

     


    Sonja68 skrev 2010-06-01 10:14:40 följande:
    INgis! Hej!!! Såg att du loggade in och måste snabbt kila in och krama om dig innan jag rusar vidare! Hoppas allt är bra med er och Bellabus

    snabb puss tillbaka!

  • ingenjörsbruden

     


    Ninnnis skrev 2010-06-01 10:13:10 följande:
    Heeeeej Ingis!Hur är det?

    Bara bra! Sitter o längtar efter besök... *viftar med ögonfransar för glatta livet*

  • ingenjörsbruden

     


    Fru sy skrev 2010-06-01 10:26:51 följande:
    *Vinkar till Ingis innan det är dags att springa på lektion igen*

    *vinkar tillbax*

    Har ingen aning om det där med tbc....

  • ingenjörsbruden

    Kutar in snabbt som tusan.....

    har seminakna jubbepågar (den äldste är yngre än mig så då är det pååågar) i trädgården.....o solen gassar!

    Fru Bygg: säger amen till allt du skrev om byggbranschen....är alltid så roligt att knäppa gubbarna på näsan när de tror man är dum!

    Busan gastar.....massa

  • ingenjörsbruden

     


    Hvidbrud skrev 2010-06-05 07:42:58 följande:
    Ja, det var ÄL jag hade, men idag kom indianerna, så testet kan jag spara till en annan gång... Pust! ( men liiite kul hade det varit om jag hade plussat...) (och ganska mirakulöst hade det varit)

  • ingenjörsbruden

     


    Daa skrev 2010-06-04 18:11:34 följande:
    Imorgon ska maken på en biltävling för att provköra med hobbybilen. Själv hade jag tänkt tvinga en kompis att hänga med mig här hemma, lite lugnare så. Men så ringde pappa. Mycket ovanligt att han tar sig för att ringa från mobilen. Han ville höra om vi skulle ner till tävlingen och jag svarade att maken ska köra. "Jo", sade pappa. "Jag trodde nästan det, så jag tänkte att, ja, du och jag kanske kunde åka dit och titta..." Lill-pappsen vill hänga med mig. Då smälte jag lite och blev lite nostalgisk.  Så jag antar att vädret kommer att avgöra. I vilket fall som helst, så känner jag att jag nog vill titta till mina föräldrar.

    Mysigt med föräldra-mys!

  • ingenjörsbruden

     


    Sonja68 skrev 2010-06-04 13:25:57 följande:
    *fortsätter min monolog*Vet inte om jag berättat vad min sjuåriga T sa i förrgår morse.Plötsligt började lilla K tjura ang kläder och ville minsann bestämma vad HON skulle ha på sig. Lite skämtsamt sa jag åt henne att "nu beter du dig som T brukar göra. Ska du också bli trotsig nu. Hur ska mamma orka med TVÅ trotsungar?" Då säger T: "Men det behöver du inte, du kommer bara ha EN""Vad menar du" undrar jag."Jag har slutat vara så'n där nu" Det lät ju lovande... vi får se!

    Måste du ju nästan be o få skriftligt va?

  • ingenjörsbruden

     


    Sonja68 skrev 2010-06-04 12:51:49 följande:
    På lunchen har jag: varit till pastorsexp och bytt ut en av flickornas körtröja (fel storlek) och betalat den, handlat inför lekparksfesten ikväll, varit hem och packat in maten som jag handlat i kylen, vittjat brevlådan på pengakuvert från föräldrar som betalat till insamlingen av blombukett till fröken på sexårs (som, surprise-surprise, JAG drog igång), åkt tillbaka till jobbet, och slutligen (det bästa) ÄTIT min goda mat i matlådan och druckit Ayur Veda the. Tänk vad man kan trycka in på en timme Pust *torkar svetten ur pannan*

    *viftar med solfjäder o häller upp is-the*

Svar på tråden I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...