Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...

    *vinkar tillbaka till Sonja*

  • lanovia 08

    Sitter här och lyssnar på Bruttans klipp med Sareks "Genom eld och vatten". Tårarna började bränna snabbt, den lyssnade jag av någon anledning mycket på när farmor gick bort. Är många år sedan nu men minnen kom tillbaka.....

  • lanovia 08

    Bruttan tittade på de andra klippen du lagt in också, UNDERBART sätt att anlända till sin vigsel, Zetor...

    Vilka fina döttrar du har.

  • lanovia 08

    Ninnis du bara råkade boka.
    Härligt!

    Vi var på Kefalonia när vi seglade förra sommaren. Den ön blev vi inblåsta på en extra dag så det var den vi hann utforska lite mera. Hyrde mopeder och åkte runt, jättefint var det. Men droppstensgrottorna var helt klart överskattade.

  • lanovia 08

    Andbeyond vad jobbigt! Hoppas innerligt att det inte är någon fara!
    Bra att du fick BM att skärpa till sig. Visst hon kanske var trött men det här är viktigt för dig. Vänta och se =TÅLAMOD är ibland vad hela gravidgrejen går ut på, man kan blir så frustrerad.

  • lanovia 08

    Fru Sy har du gjort något test ännu?
    Visst är det jobbigt när kroppen spökar så. Min höll på så i 1 år, från det att vi började försöka till det tog sig, många månader var jag så gravid att jag knappt tyckte jag behövde ett test, ont ibröst, illamående eller något annat som jag inte brukade ha i normala fall. Det suger och är enormt påfrestande för psyket.

  • lanovia 08

    Jag sitter här laddad för att åka och handla mat, men lillstumpan har slocknat i babysittern. Vill inte väcka henne, är ju ingen panik kan ju lika gärna handla om några timmar om det är så. Men jag var så redo själv för att åka.

  • lanovia 08

    Vi har beställt vårat kök nu. Skall vi bara fixa med ugn, mikro och fläkt + golv, kakel och tapet. Sedan har vi ett komplett nytt kök och väldigt många tusenlappar mindre.

    Vi blev lite nervösa igår för köket hinner komma innan vi skall till Norrland, något jag knappt hade vågat hoppas på. Men det slog oss att vi kanske blir tvugna att skippa resan för att vara hemma och renovera. Det beror sig lite på när pappa kan hjälpa oss men hoppas verkligen att det inte blir så. Vi vill så gärna åka.

Svar på tråden I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...