• Daa

    I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...

    Hej Ninnis! Skönt att du mår bättre. Toppen med kortare arbetsdag.

  • Daa

    *kramar tillbaka*
    Jag frågade barnmorskan hur det fungerar för någon som har haft MF och är orolig, men hon svarade att man inte brukar vilja göra ett tidigt VUL för hjärnan är så känslig (jag skäms litegrann över att det tog mig ett helt ögonblick att förstå att det inte var min hjärna hon pratade om ). Det tolkar jag som att jag kommer att få ett tvär-njet och ett lätt nedlåtande bemötande, "men det förstår du väl ändå att vi inte kan göra ett VUL bara för att du är orolig", om jag ringer gyn och frågar.

    Istället tänkte jag gå kurs hos dig: Hur man håller orostankar i strama tyglar och lyckas tänka positivt.
    Iofs har det ju gått ganska bra för maken och mig hittills, för det är ju bara dessa fysiska sensationer som stjälper vår neutrala inställning.


    Ninnnis skrev 2010-05-19 12:05:09 följande:
    Fianste Daa! Hoppashoppashoppas att det är ett graviditetstecken och inget annat! Jag tror stenhårt på FL-teorin Men om du är orolig så borde ni väl kunna få ett VUL snart? Man brukar väl kunna se hjärtat från vecka 6 någonting? KRAM!

     

  • Daa

    Nu har jag ägnat för mycket av lunchen åt att gnälla över konstiga vibrationer och att äta för att jag ska kunna kommentera allt jag hade tänkt.

    Hoppas ni får en fin eftermiddag.

  • Daa

    Fru Sy: lycka till på provtagningen idag!

    Leksi: stor kram till dig. Tack för att du delar dina känslor och upplevelser med oss. Du skriver så bra.
    Ni andra som har beskrivit den första tiden också: så fint skrivet. Det är fascinerande att få höra er historia. :-P

    Fru E: Fortsätter hålla tummarna stenhårt (har ingen som helst rättighet att börja prata om att man ska försöka att inte noja så mycket, snacka om att det skulle vara att kasta sten i glashus!  Men en kram kan jag ju alltid ge ). Hoppas på många och höga bud från visningen.

    Tack för peppningar.
    Jag är inte övertygad om att bultandet och vibrationerna är normalt, men det händer ju så mycket annat konstigt, så varför inte? Om man kan bli täppt i näsan och få lock för öronen för att man är gravid borde man ju kunna uppfatta viss aktivitet i själva området Där Allt Händer.
    Bara en sådan sak som att jag får ont i ett revben i samband med ÄL borde ju medföra att jag är beredd på allt möjligt logiskt och ologiskt.
    Kände mig genast mer gravid i morse när tandborstningen fick samma effekt som att stoppa två fingrar i halsen.

    Nu ska jag jobba.
    Önskar er en härlig torsdag.

    Massa kramar till er alla.

  • Daa

    Blommis: så vackert det låter. Dessvärre tar visionen av alla sniglarna ner intrycket ganska mycket. Men du kämpar på bra. *hejjar och hoppar och viftar med pom-poms*

    Fru Sy: åh, klart att det blir en kluven känsla. Klokt sagt av din man. *kramar om*


    lanovia 08 skrev 2010-05-20 10:02:09 följande:
    Jag är svintrött idag för jag har sopat glas hela natten efter mitt kraschade glashus.

    Har du kastat sten du också? *vill fnissa åt den fyndiga kommentaren, men blev orolig att det låg något tråkigt bakom...*


     

  • Daa

    Ankan: hoppas du kommer på någon bra present. Kläder? Visst är din man bilbyggare på fritiden? Önskar han sig något som har med det att göra?

  • Daa

    Jag kom just på att jag om en vecka drar till Hufvudstaden för en kurs. Kursen är på fredag och jag har bokat hemresan till söndag. Fredag eftermiddag kommer maken: Dags för Stockholms-myyyyys!
    Inte för att vi har någon aning om vad vi ska göra... Hitta överblivna biljetter till någon konsert eller teater kanske. Kanske kolla lite på tyg till nästa klänning? Någon som känner till en bra affär?

  • Daa

    Den är inte klar, det är lite stiltje där. Ärmhålet såg jättesnyggt ut tills jag provade klänningen och såg att ärmhålets passform var åt skogen (jääättestort!). Planen är att sy fast dragkedjan så jag kan testa ordentligt och sedan antingen dra ihop sidosömmen en aning eller göra ett till bystveck.
    Men på sistone har det varit alldeles för varmt för att sätta sig vid symaskinen. Och jag har känt ett starkt behov av att befinna mig i horisontalläge.
    Ja, jag sydde ett linne innan, som jag undrar om jag verkligen kommer att använda någon gång...


    Fru sy skrev 2010-05-20 12:08:39 följande:
      Hur har det gått med den första klänningen då, jeansklänningen? För visst var väl det första? För det var ett linne du sydde innan den va? Eller blandar jag ihop det... 

     

  • Daa

    Sonja: säger som lanovia, jättesött med lilla T och hennes lilla beundrare. *hjärtar*

Svar på tråden I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...