Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...

    ????

  • lanovia 08

    YES!!!! Det gick! Sidan är min!
    Ifarten lyckades jag också trycka på några tangenter som ändrade text storleken så nu skullle jag kunna stå 20 m från skärmen och läsa....hmmm... vad gjorde jag....???

  • lanovia 08

    Shit pommes var tvungen att läsa Daas meddelande flera gånger för att fatta, sedan har jag läst era svar och förstått att jag fattade rätt. Tvillingar!!! Tjohoo!!! Dubbelt grattis Daa!!!
    Hur känner ni det?

  • lanovia 08

    Hvidis har förkylningen släppt något? Så tråkigt att du inte kunde vara med igår. Någon gång skall vi minsann ses!! Jag vägrar ge upp.

  • lanovia 08

    Vilken förmiddag jag hade idag. Skulle o fika med några andra mammor + barn i en park här.
    Skulle åka lite tidigare för att hinna gå med hunden. När jag var på väg ut genom dörren inser jag att jag inte vet var nycklarna finns, letar som en tok. får ringa efter maken som kommer hem med sina nycklar så jag kunde titta i bilen och förrådet. I förråden, i barnvagnen där ni där låg de. Bra då kan jag åka.... eller nej för skruttan har skitit som en tok. Bara att byta blöja, sätter henne i babyskyddet och hör ett BRAK och sedan ytterligare ett BRAK. Upp med lillskrutt, byter blöja.  Tittar på klockan inser att det nu gått 45 min sedan jag skulle åkt. In med allt och alla i bilen och åker o köper det jag skall äta under picnicen. När jag skall sätta ner E i sin stol igen ser jag att de vita byxorna börjar bli bruna. Bara att byta blöja i bilen. Börjar köra mot parken, inser att jaginte har något koppel med mig till hunden, får köra hem och hämta det.... kommer till parken typ 20 min för sent i stället för att 45 min innan som jag hade tänkt, lite grinig var jag fast kunde inte göra annat än skratta. Vissa dagar kan man lika gärna ligga kvar i sängen.

  • lanovia 08

    iiiiiii det går ilningar genom hela mig när jag läser vad blompojken hittat på. Tur att allt gick bra och hoppas han verkligen förstår nu.

    Hmmm undrar om man på något vis kan hindra utvecklingen, tycker gått E kan fortsätta vara så liten som hon är, hon behöver inte lära sig vare sig krypa eller gå. Räcker att hon vänder sig från rygg till mage någon gång si så där varannan vecka.

  • lanovia 08

    Sonja hoppas det känns bättre nu. och bra att du ger igen med samma mynt.

Svar på tråden I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...