• Villemoa

    I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...

     


    passionsblomman skrev 2010-08-10 21:09:23 följande:
      Jamen , det är ju hela den här rasistgrejen ju. Säger du till två svenska ungdomar att hålla tyst på en biograf så säger de "kärringjävel" säger du till två invandrare så säger de "rasistfitta" eller något annat välvalt i samma anda.Och faktum är ju att nog fasen grälas och även diskuteras det ordentligt mycket mer högljutt och utan att man tar det som jordens katastrof, både i latinamerikanska, arabiska och mer sydeuropeiska länder än det görs i "sköt dig själv och skit i andra-sverige"Eller hur?

    Så är det! Samma sak som n-ordet.

    När min familj sammanstrålar så blir vi väldigt högljudda när vi pratar utan att för den delen vara osams (du kan ju tänka dig ljudnivån när vi väl är det ) och turtagning existerar inte utan man pratar i munnen på varandra. Som Sonja säger; det är skönt att få ur sig ångan ibland

  • Villemoa

     


    passionsblomman skrev 2010-08-10 22:26:20 följande:
    Jag måste bara har något mer än Småländskt blod i mina ådror...

    Du får släktforska för det verkar ju helt osannolikt att du bara skulle va svenne (no offence )

  • Villemoa

    Fru Bygg: om man blir gravid igen innan ettan är ett år och nio månader så behåller man samma föräldrapenning med tvåan som för ettan. Men, om man får tvåan senare än så kan man också behålla samma f-penning om man skyddar sin SGI ända tills tvåan föds.

  • Villemoa

     


    Fru sy skrev 2010-08-11 19:55:35 följande:
    Eftersom jag varit lite extra trött, haft ont i brösten och lite molvärk köpte ett grav.test bara för att kolla... och då får vi ett plus, svagt men ändå ett plus. Detta var igår eftermiddag och jag har nu hunnit göra 5 test av olika märken och varianter, det är svaga utslag men det har gett utslag på alla. testade även med clearblue digitalt med veckoindikator och då står det GRAVID 1-2 veckor. Idag är jag på BIM-2, spänningarna i brösten, molvärken och tröttheten är kvar (jag som trodde det var innan mens känningar) Jag är GRAVID kan inte fatta det!! Så nu får vi hoppas att det vill stanna kvar oxå...

    Men vad säger du!!!! Detta är ju helt jäkla underbart, GRATTIS, GRATTIS, GRATTIS!! ÅÅÅh vad jag är glad för er skull!! Krama om herr sy från mig också!!

  • Villemoa

     


    Fru sy skrev 2010-08-11 20:06:34 följande:
      Jag ler oxå, kan inte sluta.

    Ett plus är ett plus! Med Moa så fick vi plus på BIM -4 och det var ett starkt sådant. Gubben här hemma hälsar och grattar så mycket också

    Nu ska vi bytas av med nattningen, gubbarna i grannskapet ska ut och löpa. Kikar in lite senare!

  • Villemoa

     


    Leksi skrev 2010-08-11 22:04:03 följande:
    Själv sitter jag och pysslar med kyrkoprogrammen inför lördagens dop. Börjar bli rätt stressigt nu! 75 gäster som kommer och vi ska göra smörgåstårtor och tårtor själva. Mamma, syrran och svärmor hjälper till men mycket ändå att tänka på. Speciellt som huvudpersonen själv är allt annat än samarbetsvillig, vaddå sova på dagarna? Det är väl onödigt! Men nu sussar han äntligen sött bredvid sin pappa så nu har jag tid att susa runt och göra allt som behöver göras.

    Ja lycka till med dopet! Smörgåstårta låter ju helt gudomligt gott!! Åååh vad jag blev sugen på det nu då...

  • Villemoa

    Jag kramar också om underbara Heloise, för det är du! Det är vanligt att kroppsbehåringen blir lite mer av så att säga. Jag brukar också få några strån under hakan och runt vårtgårdarna, tack kära hormoner!

    Jag har iaf sett dig på bild med Julle i magen och jag tycker att du är ljuvlig!

  • Villemoa

     


    Fru sy skrev 2010-08-12 20:21:25 följande:
      Ingen aning, kanske för att vi inte ska få en chock och gå och sjukskriva oss allihop

    Eller för att ni ska få mjukstarta innan allt startar med buller och bång

Svar på tråden I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...