• Villemoa

    I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...

    Åh Sonja, så hemskt!! Läste oxå på text-tv inatt och fick kalla kårar. Fy vad livet är orättvist emellanåt. Kram

  • Villemoa

     


    Aleta skrev 2010-08-08 17:26:06 följande:
    Tack Heloise, det är klart att vi har ett litet, minimalt hopp om att det ändå ska gå bra, men det är verkligen litet. Urinblåsan var gigantisk och det verkar otroligt att den bara skulle försvinna utan några spår. Allt jag har hittat på internet om detta har varit dåliga prognoser. Hade det "bara" varit riskerna för kromosomfel så hade vi nog inte varit så upprivna, jätteledsna säkert, men nu har vi redan ställt in oss på att det slutar illa. Suck, vad det tar på krafterna att vara ledsen.

    Finner inga ord som skulle kunna lindra i detta nu så jag skickar er mina tankar och kramar. Jag ger heller inte upp förrän ni får alla svar!

  • Villemoa

     


    passionsblomman skrev 2010-08-09 20:01:52 följande:
      Jag med! Fy vad läskiga knölar kan vara! Och fy vad ont detgjorde att få bort den!*skuren och klämd-inte rörd*

    Jag tror jag skulle smälla av av rädsla om jag upptäckte en knöl! :-O

    Kan tänka mig att det gjorde skitont, huvva!

  • Villemoa

    Välkommen hem Fru Bygg!

    Daa: säger som Sonja; skönt med en förstående chef!

    Sonja: men vad är det för rikspucko till chef du har!

  • Villemoa

    Det låter som att hon är väldigt osäker. Lite fjortisvarning om hon ska bli så sur för att du har befogenhet att godkänna innan henne. Om hon nu så innerligt vill ifrågasätta kan hon väl gå till ägarna, VD:n och styrelsen, om hon nu vågar. Du kanske skulle föreslå det så kanske du slipper bli ifrågasatt i framtiden.
    Vaddå "säkerställa processen"?? Du har ju för länge sen fått det förtroendet. Nä nu får hon sluta muppa sig innan jag sätter mig på tåget upp med foglossning och halsbränna och allmänna gravidhormoner

  • Villemoa

     


    Sonja68 skrev 2010-08-10 20:42:07 följande:
    Ja, DEN varningen skulle jag ta på fullaste allvar: Gravid Villemoa med foglossning och halsbränna är förmodligen inget att lajja med  

    Lägg därtill att jag har juggeblod i mig du kan ju tänka dig hur min stackars make har det ibland när hormonerna slår till och juggeblodet kokar. Från glad till rasande på på en halv sekund tur han är van!

  • Villemoa

     


    Sonja68 skrev 2010-08-10 20:19:21 följande:
    Kort o gott så fräste jag ifrån igår och sa att om hon vill dra in min fullmakt så kan hon eller någon annan ta över den delen av mitt jobb (utbetalningar), för jag kan inte jobba med händerna bakbundna. ELLER så kan min andra kompanjon på ekonomi (fd. ekonomichefen som hon petat åt sidan och satt under sig själv i hierarkin) frisläppa och signera betalningarna istället för henne, eftersom vi två alltid är på plats så är det mer logiskt. MEN upplyste jag henne om, då behöver du inte se betalningarna och då tappar du ju den kontrollen (och så lyfte jag på ena ögonbrynet)Då gav hon sig. Kärring!  

    Good for you! Det är ruter i dig, men det visste vi ju redan!

  • Villemoa

     


    passionsblomman skrev 2010-08-10 20:55:32 följande:
      Hahahaha! Det där är typiskt en sådan sak som bara du själv kan säga! Skulle någon annan säga något om "juggeblod" fattarú vilket liv det skulle bli!

    Märkligt nog, har man juggeblod så har man. Kan nog vara så att man egentligen inte vill erkänna att man är hetlevrad. Ni skulle iaf få säga så till mig jag ÄR ju hetlevrad.

Svar på tråden I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...