Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...

    Nu skall jag snart gå på långpromenad med vagn och hund till mataffären medans maken åker och veckohandlar så får vi åka med honom hem därifrån. Ikväll skall vi sedan ha soffMYS!!!! Vet inte hur länge sedan det är vi satt ner i lugn och rol en fredag och såg på TV. Ikväll är det dags!

  • lanovia 08

    Ninnis taskigt att det bara var fredag när klockan ringde men skönt att det nu är helg.

  • lanovia 08

    Oh jag tror jag får bjuda hem mig till någon med ugn och laga dumlemuffins. Tror inte det kommer bli så svårt att bli emottagen hos någon.

  • lanovia 08

    Usch Sonja för skallebank iden graden. Verkar som det gett med sig ialla fall.

    När jag var liten (eller från 6-16 år) hade vi en springel spaniel. jättesnäll familjehund. Jag kunde gå med henne lös genom samhället utan problem redan som 8-åring. Behöver jag säga att mamma inte gillade när jag gick med henne lös och själv var så liten??

  • lanovia 08

    Hörrni skåningar vad har ni för planer på lördag? Tänker ni sitta och blänga på bröllopet hela dagen??? Eller vill någon träffa en Lanovia och spillevink?
    Vi funderar på att dra till Helsingborg-Helsingör. Firar 3årig förlovningsdag, alla anledningar till mysdag är bra.

  • lanovia 08



    Fint besök från GBG.


    Fru Bygg skrev 2010-06-13 13:31:18 följande:
      JAG VILL, JAG VILL!!!

    Klart du blir saknad när du inte är här. Låter som ni har det fullt ös medvetslös just nu. Spännande med Ella som står upp nu, men förstår att det blir mycket passande.

  • lanovia 08

    Grattis på bröllopsdagen Daa och Herr Daa.

    Fy för hemska mardrömmar. Klart att det spär på oron att drömma sådant, men nej inget blod denna gång!!!  9+1, min första tanke var att nu är det snart 12v. Men jag inser ju att du tänker på det värre alternativet, när var det Baa gav första tecknet?

Svar på tråden I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...