• Fru sy

    I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...

     


    passionsblomman skrev 2010-07-24 16:38:19 följande:
      Jag har funderat på hur man skulle kunna komma över receptet på den där specialar-tårtan.......inbrott???

    Inte vill vi att våran blomma skall göra inbrott... kanske får köpa flera och luska sig fram tll ingredienserna själv. Eller kanske är för svårt.

    Kom och tänka på när du skrev inbrott en gång i somras när en kompis till mig var här och hälsade på med sin 8 årige son. Vi pratar om olika blommor och så säger min kompis att hennes mamma har så fina, man kanske skulle sno till sig några sådana i höst. Då svarar hennes son: Men mamma varför FRÅGAR du inte mormor om du kan få några istället för att ta dom...

  • Fru sy

     


    ingenjörsbruden skrev 2010-07-24 16:04:20 följande:
      Förresten så är mina orkidéer helt överlusade med blommor, tack vare Blommis riktlinjer! *njuter av blomsterprakten*

    Mina orkidéer är oxå helt underbara nu! Har blivit min favoritblomma den senaste tiden, de har kommit nya strängar (heter inte så va?) där det kommit helt underbara nya blommor. Men blir nyfiken på vad Blommis har gett för riktlinjer? Är det något speciellt jag skall göra så det kommer igen?

  • Fru sy

     


    passionsblomman skrev 2010-07-26 23:58:24 följande:
    Hej tråden.Jag är så himla ledsen ikväll så jag vet inte vad jag ska ta mig till. I den andra tråden fick vi ikväll helt fruktansvärda nyheter.En av tjejerna hade beräknad förlossning i övermorgon. I morde fick de veta att deras bebis är död därinne i magen. Det finns överhuvudtaget inga ord och tårarna går inte att stänga av.

    Så hemst. En kompis komps var med om samma sak i våras, de hade då gått över 1 vecka och när de var inte på kontroll var det inte vid liv längre.

  • Fru sy

    Idag mår jag pissigt igen är sur och grinig. Min svärmor är dum i huvudet (vet inte om man får säga så men det skiter jag i just nu) BLÄ för svärmödrar

  • Fru sy

     


    Ninnnis skrev 2010-07-27 18:49:44 följande:
    Nu har lilla tjejen kommit och jag är världens stoltaste faster!!! ♥ ♥

    GRATTIS GRATTIS, Klart du är världens stoltaste faster, det ska du vara. Du får berätta vad den lilla tösen ska heta sen när du får veta....

  • Fru sy

     


    Heloise skrev 2010-07-27 21:30:03 följande:
    Är ego och berättar om UL upplevelsen trots allt tragedi i den andra tråden.En av mina föredetta kollegor förlorade sin son 1 veckan innan BF. Och min tremänning förlorade båda sina tvillingdöttrar med 3 månaders mellanrum( de var 1 år lite drygt), livet är otroligt orättvist och obegripligt ibland, och orden fattas en, ingen mamma och pappa skulle behöva förlora sitt/sina barn!   Vi fick en fantastisk sköterska denna gång som tog sig tid, och mätte noggrant, allt såg väldigt bra ut, hjärnan var väl utvecklad, moderkakan såg bra ut, fostervattnet var tillräckligt, urinblåsa etc. Bebisen var väldigt aktiv och sprattlade och sparkade, lite konstigt att jag inte känner ngt, men det var helt normalt och BM beräknade att jag skulle börja känna om en 2-3 veckor. Bebisen hade som sagt var väldigt "fin" hjärna( som den gärna visade upp) och lång ben m.a.o brås på sin mor Blev framflyttade till den 22 december igen, herregud vad många turer det varit med datumen, har snart en hel lottorad 22-19-15-25-22/12. men nu är det 22 december som gäller, den kommer väl på julaftonen haha

    Grattis till ett bra ultraljud.

  • Fru sy

     


    Ninnnis skrev 2010-07-28 09:30:14 följande:
    Fru Sy förresten, hur har det gått med pendlingsplanerna för din make? 

     


    Det är inget bestämt ännu, det pratas om det på hans jobb ibland men vi vet inget ännu. Han skall på någon resa med chefen i slutet av sommaren kan säkert diskuteras mer då. Blir det aktuellt och han blir erbjuden det tror vi han tar det, men i såfall skall det vara riktigt bra betalt (iaf dubbelt )  och på begränsad tid (1-1½ år)

  • Fru sy

     


    Villemoa skrev 2010-07-28 10:00:47 följande:
      Jo, jag tror att hon förstår. Vi pratar mycket med henne om att jag har en bebis i magen som ska bo hos oss, att vi också är bebisens mamma och pappa osv. Varje kväll klappar hon magen och pratar med lillasyster Hon brukar säga "hej det är Moa som pratar, kom snart. Ses sen, hej då" Häromdagen sa hon "vad stooor mage mamma har fått" För henne är den ju stor, inte så mycket för oss.Vi ska köpa lite böcker också om att man får lillesyskon.

    Så söt hon är.

  • Fru sy

    Tror inte jag skall gå in på vad som gör att svärmor inte är värd så mycket just nu, känns lite väl utlämnande här. Tur att mannen är så bäst annars hade jag inte stått ut.  Men nu skall jag inte tänka på det, vi ska nämligen ha två härliga dagar med ett par kompisar och deras lille söte son, sitter i bilen på väg dit nu.

    Sen vaknade jag av ett helt underart sms i morse, en av mina absolut bästa vänner fick en son i natt.. Kanske kanske att vi hälsar på dem en snabbis imon när vi kör hem från de andra kompisarna då de är i närheten. Får se hur det kändes för dem imorgon, annars åker jag och hälsar på henne om någon vecks eller två.

  • Fru sy

     


    Villemoa skrev 2010-07-28 10:11:11 följande:
    Hon säger så roliga saker också, te x "Mamma, vet du vaaad? Moa är hungrig på gass (glass)"

    men då... jag smälter

Svar på tråden I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...