• Daa

    I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...

    Hejjar på dig, Lanovia. Hoppas ni kan få förståelse snart.


    lanovia 08 skrev 2010-06-10 12:05:22 följande:
      Nej när jag håller ordentligt nä. Men ibland har jag henne bara vilandes på höften eller vad som för stunden passar och då är det inte alltid jag hinner agera. Ni skall veta att det går fort. Jag menar om en person behöver 5s på sig från deta tt han gått ur bilen tills dess att E har bytt famn då kan ni tänka er. Men idag skall det hållas fast för kung och fosterland. För idag finns det många som kommer vara som gamar.De skall absolut får hålla men lite finkänlighet uppskattas. Jag förstår verkligen inte att det skall vara så svårt. Jag tycker det är en sådan fruktansvärd brist på respekt mot småbarn när man bara haffar dem direkt. Det är ju inte ens säkert de vill och det märker man ganska fort om man bara kommer innanför dörren och väntar några minuter så man hinner se hur humöret är. Ninnis tja vi är väl relativt överens jag och P ialla fall. Han har nog inte den känslan av respektlöshet som jag har. Men när jag påminde honom om att min mamma ryckte E ur hans famn när hon bara var 2 dar gammal, då förstod han rätt snabbt hur jag känner det.

     

  • Daa

    Fru E, förresten: kul att det gick så bra med körningen. Minns inte om jag frågat och du har svarat, så jag undrar igen: har du någon tanke om när du ska köra upp?

    Villemoa: skönt med sommarlov snart! Tycker också att dumlemuffinsen lät farliga.

    Ingis: gratta Bellabus från mig med.

    Blommis: åt blompojkens kommentar!

  • Daa

    Jo, tack. Det är som där och lurar i bakgrunden. Även om det är lite besvärligt, så blir jag orolig om jag inte känt det på ett tag. Alltså får det gärna finnas hos mig några veckor till.


    lanovia 08 skrev 2010-06-10 12:17:11 följande:
    Hej Daa. Hur går det med illamåendet?  

    Jag skrev nog aldrig igår att jag blivit inskriven på mvc nu... Proverna såg bra ut. Lite mjäkigt blodvärde, så nu blir det lite järntabletter ett tag.

  • Daa

    Låter som en bra plan. Skönt att slippa stressa mot ett visst datum. Du verkar ju ha kommit igång ordentligt, så du kommer nog att greja det den här säsongen. *viftar med pom-poms*


    Fru E skrev 2010-06-10 12:21:13 följande:
    Daa-har ingen plan när jag ska köra upp utan tar så lång tid som det behövs men innan säsongen är slut iaf . Nu blir det att köra mycket hemma och öva så lektionerna blir så få som möjligt

     

  • Daa

    Jag har snart lunch, så jag dyker upp på en liten stund.
    *knallar iväg för att se om jag kan göra någon nytta innan rasten*


    Ninnnis skrev 2010-06-11 11:04:13 följande:
    Var är alla?

     

  • Daa

    Åh, vad bra, Lanovia! Kram på dig.


    lanovia 08 skrev 2010-06-10 23:22:21 följande:
    Och vet ni vad skönt det känns att ha sagt ifrån. jag tror inte alls det hjälper till nästa gång utan att vi får göra om det då. Men att verkligen säga ifrån och "slåss" för sitt barns (och vårat) bästa känns bättre än att bara sitta tyst och sedan bli grinig. Men nu är jag liksom nöjd när jag kommer hem, istället för irriterad.En liten seger vunnen. Att folk skall fram och pilla på henne så hon börjar gråta är jag rädd för att vi får leva med. Det är som maken säger, de tror att hon skall livas upp och måste skratta när det enda hon vill är att sitta i lugn och ro, många gånger i vem som helst knä.

     

  • Daa

    Skönt med massage, Ninnis!
    Och så härligt att få vakna till makens väckare en alldeles vanlig fredag. *utbringar ännu en skål för svenssonlivet*

  • Daa

    Tack för tipsen, Blommis. De lät både bra och goda.
    Ska plocka lite i vår nässelodling i helgen. Jordgubbarna kanske dröjer ett tag till...
    Nässelsmulor måste väl fungera bra i frukostfilen?


    passionsblomman skrev 2010-06-10 12:29:36 följande:
    Daa, käka jordgubbar! Och broccoli! Och ärtor! Och så ska du plocka nässlor, torka dem och smula söner, i med dem i en burk med tätslutande lock och sedan tar du typ ett kaffemått torkade nässlor i smoothies varje dag. Jag gör med hallon, banan och yoghurt och nässlor. Jag lovar att det hjälper!

     

  • Daa

    Oh. 04.45... Nåja...


    Ninnnis skrev 2010-06-11 11:38:56 följande:
      Jo, det är vääääldigt härligt att vakna av hans klocka en fredag kl. 04.45 Fast min klocka ringde 05.15, så jag hann somna om lite Men du har helt rätt, det är underbart att somna och vakna tillsammans ♥
Svar på tråden I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...