Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...

    Hur jag mår?
    Det vet jag inte riktigt.
    Det är väl inget vidare egentligen, men jag vägrar känna efter idag. Det var gräsligt nog igår.

    Det är inte alls så att jag går och bara tänker och grubblar på plus eller minus, utan det är mer en allt överskuggande känsla av allt i hela världen känns helt fel, jag vill krypa ur skinnet, jag känner mig skitarg, lättirriterad, totalt labil och jättetrött. Alltså ett case av grav PMS skulle man kunna sammanfatta det hela.  

    Och det påminner mig dessutom obehagligt påtagligt om tiden då jag hade min depression med ångestatacker  ochallt. Det var så här jag mådde då typ.

    Sammantaget:
    Grav PMS för att det just är dagarna före mens-allså kommer den snart.
    Ångest som kommer ur maktlöshet, ovisshet, rädsla och längtan.

    Fast det var värst igår. Idag är det bättre, eller, jag är iallafall inte riktigt lika förbannad. Igår fick jag säga åt familjen att jag måste ha time out för att jag inte stod ut att ha någon i närheten. Bara vara ifred och rida ut kaoset inombords. Inga tröstande ord. Inga klämkäcka förhoppningar, inga klokskaper. Bara jag och någon slags UR-frustration. Jag hade kunnat slå sönder saker, sopa på folk och jag vet inte vad.

    Balanserad och stabil....

    Idag har jag iallafall samlat ihop själsförmögenheterna nog för att kunna läsa Harry Potter och äta glass med min son ute på gräset.

  • passionsblomman

    Hallå, Daaaaaaaaaaaaaaaaaa... du måste ju berätta MEEEEERA!!!!!!
    Vad sa de? Hur käns det? Vad säger maken? Hur ska nui fira? För ni tänker väl fira? Ja, eller det är kanske därfö du inte är här...föratt du firar!

  • passionsblomman

     


    andbeyond skrev 2010-06-17 18:15:14 följande:
    Jag har förresten börjat äta lite folsyra och gjort klart allt med läkaren ang. medicin och graviditet. Så nu är jag med på tåget också

    Plingeling och tåget går ut i vida världen... HOOOOOOOOOOOOO HOOOOOOOOOOOO
    *drar i tågvisslan*

  • passionsblomman

    Shit vad mycket spännande om ligger framför oss nu den här sommaren och hösten! Fru Syy och hennes cykel, Ninnis och makens resa, Andbeyond nypåstigen på tåget, Daa, med TVILLLINGAAAAAAAAR i magen, Hvidis med kropp som vill ha ÄL hela tiden.... jag och så EA och jag ned våra projekt då...
    Ingen av er andra som ska chocka med en tvåa?

  • passionsblomman

    Haha! Tvillingar betyder att ni först får det lite körigare än andra med två som ska matas och bytas på, men sedan att ni redan har två så när andra har ett halvstort blöjbarn och en spädis och knappt kan amma för att den halvstora vill ha uppmärksamhet, så kan  ni ta det piano med teran som kan komma lagom när blöjor och sådant är över för små-krumelurerna.

  • passionsblomman

    För att ara lite allvarlig mitt i glädjechoken, så innebär väl detta att ni kommer att vara väldigt nogsamt övervakade nu? För det blev iallafall min svägerska. man tar INGA risker när det bor två därinne. Vad sa läkaren?

  • passionsblomman

    Wihieeee, nu börjar det likna den vanliga tråden! Alla är ju nästan här!

    Det är bara för att vi måste fira dig Daa! POFF *skjuter korken av skumpan*

  • passionsblomman

    Daa, jag är tvärsäker på att extrakollarna kommer att handla om att se efter att båda krumelurerna hela tiden växer och har det bra och hänger med likvärdigt.

  • passionsblomman

    Hvidis, jag är rädd att den där time-outen var en nödvändighet för min sambos och min avkommas överlevnad. Jag tålde inte se dem.
    Usch vad trist att åka på en sådan där bacill nu i sommaren förresten!

    Och ja, vi får väl se hur det går. Dag 31 är snart slut. Mer än så kan vi inte veta.

Svar på tråden I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...