• Sonja68

    I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...

    Härligt väder du har på semestern Daa

  • Sonja68

    Bra jobbat Ninnis

    Jag jobbar denna vecka och en vecka till.
    Då har jag 2½ dag semester ensam då jag ska låna ut flickorna till typ mormor o morfar och brorsan med familj, innan vi åker. På dessa 2½ dagar ska jag packa inför resan. Krävs lite planering att packa för 4 pers. (Maken packar sitt själv, men jag tvättar och förbereder så han behöver bara slänga ner sina grejer i väskan).

  • Sonja68

     


    Ninnnis skrev 2010-06-29 14:47:12 följande:
    Hoppas det blir lite tid för lite egentid och avkoppling under dina 2,5 dagar innan resan!

    Forget it...

    Men när man är ensam hemma känns det lättare att tänka och planera i lugn och ro.
    Funderar allvarligt på att låsa dörren och dra ur telefonjacket, så jag får tvätta o packa ifred. Annars har alla hemkomna semestfirande släktingar en tendens att "svänga förbi" på en kaffe till mig som "ända har semester".
    Trevligt, visst, men man får ju inget gjort. Och jag har verkligen massor att göra.

  • Sonja68

    Stress, stress *jobbar vidare*

    Ha en skön träningstund Ninnis. Avundas dig. Jag hinner inte träna nu. Tyvärr. Men OM jag får undan målningen i tid så kanske det blir tid över till en promenad eller, som vi gjorde i söndags: tjejerna cyklade och jag joggade bredvid K som håller på att lära sig cykla. Hon kan nu, men behöver stanna rätt ofta och vila Och jag måste springa bredvid, beredd att hugga tag i stången där bak, när hon brakar iväg åt fel håll.

  • Sonja68

    Snabbt gick det också. Jag är otroooooligt sölig och omständig när jag lagar mat, men jag kom hem kl. 17 och kl. 18 satte vi oss till bords Egentligen tar det nog max en halvtimme att göra, men jag är, som sagt omständig av mig när det kommer till matlagning.

  • Sonja68

    Ninnis; observera att receptet är för 3 personer (konstigt, det brukar ju vara för 4 annars). Jag tog två burkar kräftstjärtar istället för en och så mer creme fraiche, kräftspad och buljong och slattade i lite vitt vin också. Som sagt, det blev jätteuppskattat av maken, men barnen var så där måttligt imponerade. Så fort det är något grönt i så ryggar lillan tillbaka (dillen). Men det kan jag inte ta hänsyn till alla dagar Vissa dagar är det vuxen mat som serveras, andra dagar är det barnens favoriter, typ fiskpinnar och varmkorv.

  • Sonja68

    Ninnis: blev det nåt dopp i poolen igår? Eller nöjde du dig med glass ?
    Jag tog mig inte iväg igår någonstans. Vi hade besök i två omgångar och sedan jag lagt barnen bättringsmålade jag i tvättstugan.

Svar på tråden I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...