• andbeyond

    I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...

    Här är ännu ett mysigt ställe där vi kan sätta oss i ringen och ta varandra i hand. Glad eller ledsen, dag eller natt så finns vi här


    Läsning sker på egen risk. Vi undviker då inte diskussioner om diverse kroppsvätskor, sexliv, sjukhus och övriga saker som skulle kunna anses vara en aning privat.

    Vi har gemensamt vår längtan efter barn, men efter många långa trådar hör vi också ihop i vänskap.


    Tråden har nu fått en hel del trådbebisar jollrandes i hörnen till vår stora glädje

    Förra tråden: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3672148.html


     

  • Svar på tråden I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...
  • andbeyond

    Fru Sy: Heja heja!


    Fru E: Lycka lycka till!


    Daa: Har just givit lite växtnäring till blommorna.. *häller lite på magen din* .... *lämnar en godispåse också ifall det gör ont*...


    Lanovia: håller med de andra, flyg och ha semester! ibland får man prioritera ledighet över annat som pengarna "egentligen" ska gå till. Min svägerska åkte iväg men lilla tjejen när hon var 6mån och 10mån (Brasilien). De gick jättebra, har man ett parasoll så är det bara att njuta.


    På tal om resor, Fru Bygg. Vi har de senaste åren bokat resor helt utan resebyråer etc. Hela bröllopsresan var ett enda stort informationsletande. Gå in på tripadvisor.com och läs om hotell och B&B (kan vara ett utmärkt alt. på sina ställen). Använd sedan hotels.com eller expedia.se för att boka de hotell du gillar. Flyg brukar jag kolla via mrjet.se eller seat24.se. Då kan man verkligen hitta resor för bra priser Det här är inte reklam, om det är det är det reklam för "JAG KAN SJÄLV" sponsrat av alla 3-åringar i världen. Mrjet är bra för där kan du välja +/- några dagar så ser du om det är billigare att resa mellan andra dagar än du först tänkt om det är en möjlighet.


     


     


     

  • andbeyond

    Ingis:


    Jag önskar så att du slapp depp-hålet. Det är ett alldeles aptråkigt, svinigt, elakt och tråkigt hål. Önskar att jag bodde närmare så jag kunde komma förbi och hålla lilla bebisen medan du får göra vad du vill en stund. Min syster var överlycklig när jag kom förbi en dag och hon kunde gå på toaletten ENSAM hur länge hon VILLE.


    Själv har jag varit hemma i ett år nu då jag också sitter här nere i depp-hålet. Har dock börjat jobba på en repstege så jag ska ta mig upp. Hojtar när den är färdig så kan vi klättra upp tillsammans Det är svårt det där med tristess för det gör ju allt så mkt jobbigare. Jag hoppas verkligen att det kommer många vänner och hälsar på. Och som sagt, vi finns här i tråden. Kram!


     

  • andbeyond

    Fru Bygg: Va bra Vi bokar också alltid med hotels, har inte åkt med expedia själv men vet andra som det funkar för.


    Visst var det London ni tänkte på? Min syster bodde där i många år och deras tunnelbana fungerar ju bra, oftast iaf. Det är rätt lätt att ta sig runt både till fot och via tåg. Så om du hittar ett hotell som ligger lite utanför centrala centrum så är det ofta värt pengarna har iaf vi upplevt.

  • andbeyond

    Blommis: vad är temat på maskeraden? måste man döda några sniglar för att vara med? jag har tränat i mammas trädgård så det är lugnt om det är så


    Hoppas dag 42 kommer och går och att det är något gott.

  • andbeyond

    Som fjollträskbo med rötter i norrland måste jag ju hålla med om att namnet inte är helt out of the blue


    Daa, om det blir ensamt av någon anledning är det bara att höra av dig så fixar jag fram fika på balkongen


    Daa skrev 2010-05-27 11:31:37 följande:
      I bakgrunden hörs ett olycksbådande ackompanjemang...
    Syrran (som är 9 år äldre) brukade alltid avsluta lilla snigel med ett "SLURP" och en hand över huvudet så det kändes som man blev uppäten. Fruktansvärt läskigt men oj så roligt det var Menar på intet sätt att Blommis äter sniglar nu förresten..
  • andbeyond

    *skickar en kram till EA*


     


    Blommis, ja jälklar i min låda vad du var produktiv Har inte fått upp spaljén på balkongen ännu så har inte börjat plantera ordentligt. Samt att jag väntar på en solig dag så det är lite roligt att vara utomhus. Sen gör det inget om ekpollenet lugnar ned sig *snörvel*.


    Min regnjacka är TOKLILA, fick den när jag fyllde 13, då var den lite stor så jag skulle ha något att "växa i". Den är fortfarande liite bylsig.. men här slängs inget

  • andbeyond

    Heja Blommis Eskimå! Heja Heja! Nu är det VÅÅÅÅR!


    Bilresan kommer gå prima!


    Hvidis: Har beställt den svarta jag med, tack för tipset! Så svårt att hitta bra skurna grejer så man inte enbart blir ett par bröst som går omkring på beachen.

  • andbeyond

    ÅH DAA!


    Jag är sååå glad för er skull! Tvillingar, OH Mah Gawd!


    *dansar omkring*





     

  • andbeyond

    Jag har förresten börjat äta lite folsyra och gjort klart allt med läkaren ang. medicin och graviditet. Så nu är jag med på tåget också

Svar på tråden I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...