Inlägg från: Nordiskbrud |Visa alla inlägg
  • Nordiskbrud

    Amerikanskt?

    Ska ni köra på temat "USA" så tycker jag nog att ni ska gå hela vägen. Annars förstår man nog inte vad det är ni vill åt. Bara valda delar kan ju vara rätt märkliga tagna ur sitt sammanhang. Om man däremot kör hela vägen med brudöverlämning, massor ab band o blommor i kyrkan, stråkkvartett som spelar när gästerna kommer, presentation av brudparet när de kommer som i film, strumpeband, tårtmojs etc ja, då kan det bli riktigt kul. Men som sagt, då måste man gå hela vägen Ett medeltidbröllop som bara har valda delar blir ju också rätt konstigt, eller hur? Tänk om brudpar och gäster sitter medeltidklädda i en pampigfestsal och äter medeltidsmat....

    Uniform ska bara bäras om man har rätt till det! Om han vill ha det för att det är snyggt så måste han ju ha en maskeradkostym (tror inte ni kan få tag på en äkta) och då blr det väldigt konstigt. Jag skulle reagera direkt om någon som inte är berhörig har på sig uniform, oavsett tillfälle.
    Är det inte bättre att han har en kostym i det snittet? Det går ju att sy upp efter förlagan men skippa alla detaljer som gör att det blir armé över det hela (dvs inga imitationer av grader, utmärkelser eller ordnar). Det finns någon internetsida där man kan sy upp kostymer etc till killar. Kolla i trådarna bara så hittar du den snabbt.
    Om ni tänkt gifta er på sommaren så är det ju rätt snyggt med vitt även på honom


Svar på tråden Amerikanskt?