• wiicky

    Värmlandsbrudar 2010

    Det är här ni är! {#lang_emotions_sunny}


    Själv har jag precis gjort min morgongåvefotografering hos Fotograf Martin. Verkligen att rekommendera, hur trevlig och professionell som helst!


  • wiicky
    VB blivande VD skrev 2010-05-09 16:51:52 följande:
    vad roligt!får man fråga vad det kostade och hur många bilder mm?Jag måste sjunga om lite på skivan men det är ju faktiskt inte så konstigt vi höll ju bara på i en timme och jag brukar inte sjunga
    Det kostade 2000 och då får jag 8 bilder i ett boxalbum. Kommer även få alla bilder på skiva så att jag kan välja själv vilka jag vill ha.
  • wiicky

    Nu är även jag gift. Det var en helt underbar dag trots att det regnade innan och under hela vigseln. Det var inte lätt att packa in sig i bilen med en massa klänning att släpa på. Regnet slutade dock till fotograferingen och vi fick enligt fotografen perfekt fotoljus. Festen rann på som planerat och avlutades med att vi skickade upp lyktor i luften med önskningar. En bild finns än så länge i galleriet.

  • wiicky

    Hoppas att det går bra för alla som har den stora dagen kvar. Om så skulle vara har jag ca 100 st knoppalakan vi inte behöver längre.

Svar på tråden Värmlandsbrudar 2010