• cajeli

    Värmlandsbrudar 2010

    Här faller mer och mer saker på plats {#lang_emotions_smile}
    Denna veckan är vigd (vilken kul ordvits det blev) till att prova tårta, kolla på lokalen, sy underkjol, bokat väst till mannen, bokat vigselsamtal, bokat tid med kantor för att lyssna på lite olika låtalternativ, prova 20-talsvågorna i håret samt att make upen börjar att lösa sig. Fortsätter det i detta tempo kommer vi att vara klara för vigsel om två veckor hi hi

    Transport från kyrkan till fest lokalen håller vi fortfarande på att försöka lösa, har några trådar som vi ska dra i....

    Ha en skön helg alla och må solen lysa på er!

  • cajeli

    Har idag varit i lokalen och kollat lite, känns lite mera på riktigt nu när man har sett den igen.
    Nu är det bara att sätta igång med att sy löpare som ska ligga på borden, har inte gjort detta innan, vill ju veta vad breda borden är.
    vin och spritlistan har även den fått sig en uppdatering och beställandet kommer snart igång, man vill ju inte riskera att komma till bolaget och finna att det man vill ha är slut.

    Hur gör ni med era förlovningsringar när de är putsade och graverade, kommer ni att använda dem fram tills bröllopet eller kommer ni att lägga dem åt sidan så att de är skinande blanka på själva bröllopsdagen.

    Jag vet inte hur man ska göra där, har vitguld vilket är väldigt snyggt när det är nyrodinerat och putsat, vet inte hur mycket den kommer att slitas på innan bröllopet?

    Det är många tankar som ploppar upp, mest när man minst anar det faktiskt{#lang_emotions_smile}

  • cajeli

    Maalinka; vi gifter oss i 3 juli så det är ett tag kvar känns det som nu, fast det är det ju egentligen inte.

    Hoppas att saker och ting falller på plats för er när ni börjar ringa samtalen.
    Lycka till!

  • cajeli

    Här rullar det på i sakta mak. På måndag är sista osa dagen och endast ett par har inte hört av sig så efter måndag vet vi hur många det blir på festen.
    Har idag kollat måtten på lokalen underlättar när vi ska göra bordsplaceringen så att man vet att alla får plats. Det verkar inte vara något problem vare sig på längden eller bredden.
    Har lite funderingar fortfarande kring frisyren har idag provat och dragit i håret ännu en gång och konstaterat att någon hjälmfrilla vill jag inte ha!

    Härligt att höra om er hippor.

    Maalinka; det finns en salong på gågatan som heter Grym, kolla med dem hur de har det, de har både hår och smink vet jag.

    Lycka till på vägen alla!

  • cajeli

    Skönt att det löste sig för dig Maalinka.{#lang_emotions_smile}

    Här rullar det på, har snart fått tag i alla dukar från IKEA vi behöver, har 11 men kommer nog att behöva 12 el 13 så det blir att ta en tur till IKEA igen snart, har bara varit där tre gånger denna vecka!

    Nu ska vi börja med att göra bordsplaceringen, det känns som att man behöver fundera en stund kring den, det är inte bara att sätta folk lite hur som helst, man vill ju att de ska ha någon behållning av kvällen och sitt sällskap.

    Inseer nu att det bara är 6 veckor kvar, det som kändes som en evigthet nyss börjar att dra ihop sig, har en del som måste vara klart inom två veckor då jag så lägligt kommer att vara bort en vecka, kanske inte optimalt inför ett bröllop men vad gör man.

  • cajeli

    Äntligen har vi fått tag i alla vita dukar vi behöver, det tog endast 6 besök till IKEA för att få ihop tilll 12 stycken!

    Saker och ting börjar falla på plats vad det gäller gästantal, catering, vininköp, dekorationer, musik till vigseln, vigselsamtal är avklarat det som just nu är problematiskt är vart man ska få tag på is, musik till kvällen som inte kostar skjortan, transport mellan kyrkan och festlokalen dessa saker siktar vi nu på att ha avklarade innan denna vecka tar slut.

    VB; vi åker på bröllopsresa senare i höst, vill gärna vara hemma isommar, njuta av att vara nygifta och att ett nytt äventyr att se framemot när hösten börjar göra sig påmind.

    Ha det gott!

  • cajeli

    Tiden bara rinner iväg och det finns massor med saker att ordna. Det största problemet just nu är att den som skullle spela på fest helt plötsligt inte kan, han skulle visst bort med familjen, detta trots att vi frågade i december och det var inga problem då : (
    Så himla tråkigt när folk säger att de ska göra det och sedan "glömmer" bort.

    Det är bara att leta vidare under dagen...

    Mra Muffin; det känns som att era festhäften inte är till glädje utan mera fungerar som en energitjuv, kanske ni kan göra en variant av dem som inte är så mycket jobb med eller så hoppar ni häftena helt.
    Vi valde att inte ha häften, har varit på bröllop både där det funnits häften och de har funkat som en räddare i nöden om man har hamnat felplacerad vid bordet. De bröllop som inte har haft häften har jag inte saknat dem på, så det är inte hela världen om man skippar häftena.

    Våra barn kommer att gå med oss in i kyrkan och vara med där framme, de ska ha ringen och hålla i blommorna när det är dags. Skulle de tröttna på att stå kan de alltid sätta sig ner på altaringen eller gå till bänkarna där släkten sitter. Vi har valt att ha med våra barn under hela vigselakten, då de är en naturlig del av familjen, det blir vår lilla familj på 4 personer som kommer att gå in tillsammans.

  • cajeli

    Två veckor, endast två ynka veckor kvar, jag börjar bli nervös. Har under veckan dubbelkollat alla saker som vi har bokat, och allt har klaffat.

    Bordsplacering har vi startat med, det får ta några dagar, vi sätter ut en del och funderar igen innan vi fortsätter.

    Semester tar vi efter att vi har gift oss, känns som att vi vill ha semestern till att vila och njuta av det som varit. Kommer vara ledig två dagar innan vigseln, är jag ledig längre finns risken att man bara springer kring och har bråttom : )

    Grattis Amarosa! Härligt att dagen blev så bra.

    VB; ni har inte kollat om det går att hyra porslin någonstans, ifall ni inte vill ha en massa tallrikar ståendes.

    Trevlig helg!

  • cajeli

    1 vecka kvar och att göra lista verkar just nu bara bli längre och längre, fast idag firar vi midsommar och kommer igen med nya krafter imorgon och under söndagen.
    Trevlig midsommar till er allihopa!

    Lycka till Maliinka, hoppas dagen blir bra imorgon!

  • cajeli

    Ja nu är det bara 1 dag kvar sen händer det!
    Som vi har längtat.
    Har det mesta under kontroll känns det som, morgondagen kommer att vara vigd åt att duka, göra snittar och sedan stryka det sista som behövs, vägrar stå på lördag och ha en massa saker kvar.
    Ha det gott allihopa!

  • cajeli

    Nu är dagen här!
    Har faktiskt sovit bättre än vad jag trodde jag skulle göra.
    Kl 16.00 händer det, ska bli så kul och mysigt!
    Ha det gott allihopa!

  • cajeli

    Vilken dag!
    Allt blev som ville hade föreställt oss om inte bättre, vädret var med oss hela dagen kanske i varmaste laget men det gjorde inget.

    Vilken nytändning det har blivit efter att bröllopet är över, nu kan vi slappna av och bara njuta av allt det underbara och roliga som vi fick vara med om denna dag.

    Nu väntar det bara på att få lite kort från våra vänner så att vi kan titta på, har bara några få just nu och det skulle vara roligt att få se fler, det får bli nästa veckas uppgift att lösa.

    Ta hand om er alla ogifta som gifta.

Svar på tråden Värmlandsbrudar 2010