Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Mugglan igen, jo, det var precis sådär de sa till mig med. Och rent krasst så brukar det vara yngre som får massor av blåsor och även de som blir överstimulerad. Och återigen så ÄR det ju int edet som är vitsen heller. På CvL sa en sköterska mycket bestämt att är det något man vill undvika så är det att få fram mängder av ägg. Ett tiotal blåsor var väldigt lagom sa hon. Det lugnade åtminstone ner mig då, när jag satt med mina nio.

  • passionsblomman

    AM, jag känner igen det du just skrev så jag kunde skrivit det själv. Jag gick här med dammsugaren för tio minuter sedan och tänkte mig i n i ett samtal hos psykologen "ja, jo, jag vet inte om jag bara har en livskris-baserad på både ålder och uppbrott, eller om jag faktiskt är en aning deprimerad..."

    Och så skäms jag för jag tänker att "men herregud människa, du har ETT barn, går hemma och du klarar inte ens av att hålla det städat, hur jävla svårt kan det vara"
    Men, alla som läst det senaste halvåret vet ju att det är ömsom upp och ömsom ner och inte så alldeles järnstabilt hela tiden härifrån mitt håll.

    Jag försöker väl bottna i vårt liv, vår familj och vår framtid trots alla frgetecken och att allt inte är så rosenrött antar jag.
    Hm, och så skriver du om vårdepression, du, som i mina ögon framstår som så driven, duktig och värsta energiknippet. Jag är jämt så impad av alla dina middagar och allt du håller på med. Och din karaktär, att se till att gå ner de kioln du vill tex.
    Undrar varför man är så dum så man verkligen inte tror att alla känner sig lika översvämmande som man själv ibland?

    Själv är jag rätt missnöjd med mina åstadkommanden i livet för närvarande. Det enda jag verkligen, verkligen är nöjd med och som är bättre än jag förtjänar är min son.
    Allt annat känns som stora feta borden som jag måste Ta Itu Med och Jobba På. Som en riktig människa. En kvinna värdig namnet.

    Jaja, jag har iallafall dammat fönsterbrädan och städat klart ett rum nu...

     

  • passionsblomman

     


    Parnassia skrev 2010-05-11 09:40:03 följande:
    God morgon allihop! Sommarsemester med barn funderar även vi över. Astrid Lindgrens värld har vi på agendan, men sedan kommer en del av semestern tillbringas i närheten av Oskarshamn. Vad hittar man på där i krokarna med en 4,5-åring, tre 3,5-åringar, en 1,5-åring och en bebis plus 6 föräldrar?

    Man hälsar på MIG!

  • passionsblomman

     


    Lapinette skrev 2010-05-11 14:45:37 följande:
    pb - öppna ett bed & breakfast!

    Det tror jag jag gör, sedan, när sonen flyttat och sambon dött en för tidig död i sviterna av en vådlig förkylning... Då ska jag sitta i salen framför kakelugnen och gunga gungstol och röka pipa.

  • passionsblomman

     


    BrudSommar2006 skrev 2010-05-11 14:49:57 följande:
    PB, jag var på vippen att säga att de skulle hälsa på dig, kanske bada näck i ån, supa sig fulla och kräkas i grannens rabatt eller för all del uppföra sig och bara ta en fika men sedan tänkte jag att det var ju inte upp till mig att hitta på det!!!

    Hahah! Här finns gott om plats att kräkas på vår egen tomt, så det är luuuugnt! Fast inte så barnvänligt att bada i ån kanske...

    Parnassia, det här stället var vi ockh köpte prinskorvar och annat gott på vid jul och jag tror det är jättemysigt att åka dit med barn på deras "öppna gård" och kanske åka häst och vagn också.

    http://www.gardsbutiken.com/oppengard.html

    Sedan käns ju bad som en ganska självklar grej. Det finns äventyrsbad bådi i Oskarshamn och Mönsterås och så msassor av badplatser såklart. Flera naturreservat som Oknö, därute har vi varit och kikat och det är jättefint. Annars har vi ju själva knappt fattat vad här finns...

  • passionsblomman

    Nenne, ja. Pipa känns lite lagom uppkäftigt när man har blivit en gammal tant och gör som man behagar utan att bry sig så värst om nyttan med saker.

    Du fixar säkert upp:et på växterna, det är jag övertygad om. Ställer du in krukorna eller täcker över dem närtill natten eller vad?

  • passionsblomman

    Nenne, låt dem stå ute på dagarna så de inte vänjer sig vid för softa förhållanden! Ta bara in dem om det är frostvarning. Eller ställ dem mot en husvägg och lägg dubbel fiberduk över dem på kvällen om det ska bli kallt. De har det sol{#lang_emotions_sunny}klart (haha) bäst ute, bara det inte fryser.

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen