• Telis

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Tillbaka mot dammsugaren och köket! på er!

  • Telis

    Lappis, oj stackars föräldrarna, det måste ha känts pinsamt för dom! Jag tror nog att det är så där att vara förälder till en 1,5-åring, dom är ju proppfulla av upptäckslusta och spring i benen. Fast förhoppningsvis somnar dom lite tidigare och lättare hemma. Tänk om ni får ett barn i den åldern, då blir det en rivstart på föräldraskapet.

  • Telis

    BS, japp, nu för tiden är det alltid tidiga morgnar. Televinken vaknar klockan 5 och är pigg som en mört. Det är inte jag. Fast å andra sidan sov han från kl 19 till kl 5 med bara en matning vid klockan 1, som maken tog hand om, så jag hann ändå få sju timmars sammanhängande sömn.


    EA, nej vad tråkigt med så få blåsor. Hoppas att snaily har rätt!


    Shit, vilken spindel jag precis upptäckte på väggen! Det är det värsta med att bo i hus! Måste hämta maken fort!

  • Telis

    Här är det bra, maken har ledigt i veckan - helt underbart!! Idag har vi varit och shoppat en grill och lite annat till trädgården och huset men inte det som vi egentligen hade som mål att köpa, nämligen utemöbler. Men å andra sidan är det ju ingen brådska heller, det känns inte som om man vill sitta ute i trädgården än på ett tag ändå.

  • Telis

    Liten, jag minns inte om jag sa det efter träffen hos koko men vad kramgo Mindre var!! Lilla gumman! Jag är inte så van vid att små barn kommer fram och vill kramas.

  • Telis

    AM, förlåt att jag inte röstar på Hektor, jag vill hellre att min egen ska vinna.


    Parnassia, vi valde först Electrolux för att dom ska vara bäst och sen deras tystaste modell för att ... ja, för att vi vill ha en tyst dammsugare helt enkelt. Hörde någonstans att dom kan göra dammsugare tystare än vad dom är idag men då tror inte folk att dom funkar så därför låter dom så mycket.


    Här har maken och jag jobbat lite med att sätta fast sladdar som hittills legat löst på golvet, bakat banoffee pie och spionerat på dagiset vi hoppas att mr T ska få gå på. Önskar att vi kunde få gå hemma så här tillsammans livet ut, vi är som klippt och skurna för att såsa runt här hemma.

  • Telis

    Åh, september, fy tusan vad jobbigt och orättvist, jag lider med er! Hoppas verkligen att ni kan få till en ordentlig utredning nu! Kraaaaam!

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen