• viktualia

    Ore - fniss fniss.. kunde inte låta bli... men jag kollade vad tågresa t.o.r. Sthlm skulle kosta för mig.. och det blev mindre än halva priset mot att köra bil - trots ombokningsbar biljett!


    Gurgel... för egen del är nog planen att ha mina föräldrars hus som bas den helgen och åka till Sthlm över dagen därifrån. Trollet lär få följa med på evenemanget... frågan är väl mest var jag ska göra av Trollets pappa... hm... men men.. vi har inte fått nån ordning på helgplanerna än...

  • viktualia
    BrudSommar2006 skrev 2010-04-30 14:04:45 följande:
    Kan någon möjligtvis tipsa om sån där stor studsmatta man har i trädgården? En bekant föreslog Toys 'R' Us men de har ingen katalog på nätet.
    Rotade lite.. Barnens hus har med studsmattor i sitt senaste reklamblad barnenshus.se/

    Och Rusta hade ett gäng www.rusta.se/search.asp&action.x=0&action.y=0


     

  • viktualia

    BS - fniss fniss anar att sådana incidenter är skojigare när man är publik....


    Själv gäspar jag efter väl utfört dåd - städat hela huset...

  • viktualia

    Här var det tyst... gissar att ni njuter av det vackra vädret...  själv toppade jag dagens promenade med att testa Magnum Gold =god.

  • viktualia

    Ore - det har blåst en hel del här, men det var tillräckligt schysst väder för en glass!


    Nu sitter jag och väntar på att jag ska bli indragen i ett telefonmöte.... De jag ska prata med samlas hemma hos en i gänget och jag ska vara med per telefon.. men de där pratmakarna måste tydligen kackla hela huset fullt först.. *muttrar* jag var laddad att börja vid halv sex...

  • viktualia

    Hur 17 får ni till dopdatum?!?!? Vi ska inte döpa Trollet, utan barnvälsigna. Och nu har vi börjat ta tag i frågan om datum för detta. Målet är att mor- och farföräldrar plus makens och mina resp bröder ska komma. Det handlar alltså om tre par förutom vi själva. Men det helt HYSTERISKT vad svårt det är att hitta ett datum som funkar. Och då har vi inte kontaktat kyrkan där det ska hända än... känns just nu som det minsta problemet....  Men det är klart att det inte är helt enkelt att få ihop dessa fyra par när vi redan bor i varsina kommuner med som mest 50 mil emellan.. och när ett av paren håller på att flytta/byta jobb/vänta barn.. gurgel och stånk...  Det ena alternativet är att vi lyckas någon av de första helgerna i juni eller så får det bli en rejäl bit in på hösten. *pust*


    Hur som har jag, efter ovanstående kaos, BESTÄMT att jag kommer på trådträffen. För jag tänker f-n inte vara den enda som "lägger" mig i det där datumkaoset och OFFRAR nåt så skoj som trådträff...


    .... så - jag är PÅ och troligen kommer Trollet att följa med också.

  • viktualia

    Lappis - fniss.. det var ett roligt korrfel i receptet.. det står att den räcker till 810 portioner.. men det ska nog vara 8-10 hihihi!


    Tårtor - långpannevariant är ju inte så svår att få till... själv är STÖRTUSEL på garnering.. men två tårtbottnar bakade i långpanna med nån mousse/puré emellan, grädde ovanpå och garnerat med frukt och bär är väl möjlig att åstadkomma. Är man slö kan man köpa moussemix på pulver och hotta upp den med lite puré i samma smak.

  • viktualia

    Men Passionsblomman!!!! Gumman!!! Inte 17 får du känna så där oemotsagd!  För det första så är det bara du som har koll på att du tidigare kunde ha stl 36. Bilderna i galleriet vittnar ju om något annat än vad din självbild säger... Dessutom SKITER vi i om du är lång, kort, tjock eller smal - för vi andra representerar samtliga av dessa variantioner själva och utseende har ju hemskt lite med personligheten att göra.


    Näee.. surt att du bor så avigt i förhållande till mig, annars hade jag tagit bilen och kommit och kidnappat dig till trådträffen! För det hade varit superskoj att ses!!


    *jättekramen*

  • viktualia

    Ore - eller så skaffar du en spjälsängsmadrass, drar på nåt schysst lakan och lägger på golvet. Själv har jag ett underlag till babygymet som min mamma uppfunnit. Innehållet är ett ihopvikt madrasskydd till en 90 säng. Runt detta ligger ett dubbelvikt lakan, som bara är fäst med säkerhetsnålar på undersidan. Ovanpå ligger en mjuk handduk som är enklare att tvätta än hela lakanet. Hm - var det där begripligt?!? Ska jag ta kort och skicka över?


    Det är klart att vi måste fuldansa!!! *vickar på rumpan* Jag fulade mig nyss genom att gå till McD och köpa en latte.. snacka om tidsförspillan.. konstiga saker man gör när man är föräldrarledig.. hm... *skakar på huvudet*

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen