Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Liten, jag hoppas att ni får användning för i alla fall en del, jag hade inte tittat på allt så noga. Jag är mer för en lite tjejigare stil till Astrid, annars tror alla bara att det är en kille! Det är väl bara att slänga det ni inte vill ha. Jag funderar på om vi skulle ses någon förmiddag som vi gjorde hos Koko. Är det måndag till onsdag som Mindre är på dagis? Vi pratade ju om en fredag men maken har så mycket för sig och inplanerat med Iris på dagarna och då har jag ingen bil så vi skulle se fortare om vi inte väntar på det. Om inte du kommer över förstås men vi pratade ju om att jag skulle komma över åt ditt håll. Jaja, vilket som.

  • BrudSommar2006

    Jag testade en ny Cornetto häromdagen, nån bröllopsversion. Den var väldigt god. Astrid och jag är själva här, Iris och maken har åkt och simmat. Lördagsgruppen blev inställd pga för få anmälda så vi var tvugna att byta till söndag kväll istället. Undrar verkligen hur det ska gå med trött Iris, det är knepigt nog lördag morgon då hon är pigg...


    Annars skulle vi på ponnyridning idag men när Iris fick veta att vi inte skulle dit Bellman fanns vägrade Iris så vi fick stanna hemma. Trist.

  • BrudSommar2006

    FruLLan, vi har fyra ridskolor här som jag kollat med och en tar barn från tre år, en från fyra år och två från sju år. Jag tycker inte att Iris verkar mogen nog för riktiga ridlektioner i år med hennes humör men vi provar 4H nu och där blir det lite ponnyridning och så hoppas jag att vi kan få med henne på ponnyridning på helgerna. Sedan blir det ridskola nästa år när hon är fyra och jag har ställt henne i kö redan för att komma med i en helggrupp och slippa vardageftermiddagar. Nu till hösten tänkte vi prova om hon vill börja dansa också. Så simning, dans och hästar är det vi tänker satsa på nu när hon är liten!

  • BrudSommar2006

    Vad alla har varit duktiga med städning! Här gör jag det nödvändigaste bara just nu, resten får bli någon annan gång...


    Gissar att svärmor kommer att göra tårtan till Astrids dop nu i maj och Iris födelsedag i juni. De ser lite sisådär ut men blir goda!

  • BrudSommar2006

    Lapinette, den där Bellman, som hon hittills bara ridit en gång, verkar vara det som gäller. Gissar att hon kommer att prata än mer om honom nu när hästlekiset börjar.


    Liten, hade aldrig i livet haft picnic på en brygga med Iris, det känns helt ogenomförbart, så jag är imponerad att ni överlevde.


    Ore, jag har ingen själv men jag tycker att de där pusselmattorna verkar helt OK. Vi har en matta typ som ett litet täcke i roligt tyg och med vadd inuti som svärmor sytt och som går att köra i maskin. I varje hörn sitter en leksak, typ skallra, bitring, mjukisdjur, fast med ett ditsytt kardborreband så de är lätta att plocka loss. Jag tycker att den är helt fantastisk men då ska man kunna sy också vilket jag inte kan.

  • BrudSommar2006

    PB, du anar inte hur mycket jag gått upp av två graviditeter och inte gått ner något av ännu men jag har överlevt trådträffarna i alla fall. Lätt att säga, jag vet.

  • BrudSommar2006

    Hej, jag vill bara säga att ha hand om två småbarn själv är ett helsike och helt omänskligt. Jag säger upp mig. Om det mot förmodan inte går tror jag att jag går och dör.

  • BrudSommar2006

    EA, försöker läsa ikapp men än så länge lever jag men det är bara för att det inte är dags att hämta Iris än. Sedan blir det väl inte-ha-blöja-bara-kissa-på golvet för hela slanten igen gissar jag.

  • BrudSommar2006

    Lapinette, otroligt märkligt, det minsta man kan göra är väl att säga att man inte kan komma??


    Nenne, vad trist men her loss vår gain!


    Muggles, Iris skiter jämt i oss, skulle hon få för sig att göra som vi säger någon gång skulle jag bli väldigt förvånad.

  • BrudSommar2006

    EA, nu är jag också nyfiken, kan inte jag få länken också?


    Nenne, sprit tack!

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen