• MSW

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Nenne: Förmodligen för att du citerar efter du har skrivit något redan, allt som finns i rutan innan blir dubbelt när du citerar..


    Vettigt pris vet jag inte.. Vet inte ens vad de kostar nya.. Vi lånade av svägerskan (som så mycket annat)..


    Har du fått din beställning från odla än? Jag är otålig, vill ha det nu juh!

  • MSW

    Har den större stolen använts till ett barn? Eller fler? Har det bara använts till ett barn och inte stått för länge så hade jag nog tyckt det var ok, av någon man känner så..

  • MSW

    Nenne igen: priset kan du väl kolla lite på blocket eller något, så får du juh lite fingervisning om vad det kan tänkas hamna på...

  • MSW
    nennesjuttioåtta skrev 2010-05-04 16:31:25 följande:
    muggles – såg det här på Testfaktas hemsida, därav min undran: Om du köper en begagnad stol, se till att den inte för gammal. En bilbarnstol har en beräknad livslängd på ungefär tio år. Stolen bör dock inte vara äldre än cirka fem år då den tas i bruk av ett nytt barn. När bilbarnstolen åldras finns risk för att materialet blir sprött.
    Att stolen inte ska vara mer än fem år när den tas i bruk beror väl på att de ska ha en sådan stol tills de blir fem (helst)..?
  • MSW

    Lappis: Så skönt att mötet gick bra, fast utmattande!


    Bs: Usch vad jobbigt det låter! *kram* Har Iris varit hemma från dagis idag? (eller hur många timmar får hon vara på dagis?)


    Snaily: Den där jäkla snurran funkar inte om man inte är inställd på precis samma sätt som den (man ska nog ha prick 28 dagars cykel tror jag).. Och dessutom har väl de andra ivfarna också stött på lite problem med uträknandet har jag för mig? Bra att BM verkar bra och synd om maken med maginfluensan, och dig som fick ta hand om kon!


    Ea: Ska se om jag möjligen kan hitta rätt, annars får du gärna inboxa!


    Själv är jag fortfarande dålig, och maken är lite irriterad på mig som går till skolan och sedan är mer eller mindre färdig.. Men annars missar jag juh... Nu är det bara imorgon kvar av denna veckan.. Sen ska vi förvisso ha klassfest på fredag, men den kan jag juh strunta i om jag känner mig för dålig (även om jag inte vill..)!

  • MSW

    Själv är jag inne på femte(5!!) dagen med snigelslem! Har inte haft det så ngn annan gång.. Märkligt...

  • MSW

    Hej!


    Nu har jag kikat på fru Es lägenhet, ser riktigt ljus och fräsch ut! Hoppas på att många är intresserade.. När blir det visning?


    Nenne: Tråkigt med bröllopet, men roligt att du kommer med på daten!


    Har lite svårt med vad jag tänk skriva då det står någon jämte mig som är jättearg för att han inte får några ärtor förrän vi ska äta! *suck*


    Ikväll är det öppethus på skolan som A's dagis tillhör (och jag har gått där) för att de fyller 60(??)år..


    Nu ska jag försöka avleda ilskan hos min söta lilla son (som för övrigt tyckte att det började minnsann bli morgon 5-5.30 i morse!)


    Kram!

  • MSW

    Lappis
    Tinga
    Snaily
    Fru E
    Am
    Bs
    Koko
    Cicci
    Ore
    Mugglan
    Telis
    MSW
    Vickan
    Nenne
    Porchez
    -----
    Ev Oupsie


    Är det inga fler vi ska lura med oss? MrsB?

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen