• _koko_

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Varning för bajssnack!

    God morgon i tråden! Vilken FANTASTISK dag som har vaknat!!! Solen skiner från en knallblå himmel och inget barn har kräkts eller haft diarré sen igårkväll.

    Lillebror åkte på det också, men (antagligen) tack vare att jag fortfarande ammar så mycket så klarade han sig med 4 kräkningar och än så länge 2 diarréblöjor. Helt fantastiskt med tanke på att conny blev inlagd med samma sjukdom och jag ska aldrig mer gnälla om amningen...

    Tinga - Du har helt rätt i att man upplever saker olika utifrån sitt eget perspektiv, det har jag också varit inne på i något annat sammanhang här. Och jag hoppas verkligen att ni slipper matträning då, om det är från 4 år... Och att logopeden hittar något likadant fall (helt galet om piff skulle vara världsunik, kunde han inte välja något positivt att vara det på??) i sitt nätverk.

    vickan - Tack för tips om skiva, men radiobruset verkar fungera jättebra faktiskt, och det är ju gratis! Min bodyclock har också brus, men den volymen är så hög (har iofs inte kollat om man kan sänka den), så den vanliga klockradion fungerar faktiskt bäst hittills.

    Just nu sitter conny och målar med vattenfärger (vilket innebär att man tar en färg på penseln och målar på en av de andra färgerna ) och lillebror äter lite skogaholmslimpa. Mysfrukost!

    lappis - Vilka fantastiskt härliga semesterplaner!! Vi har precis börjat fundera på våra, och rett ut midsommar och veckan därefter än så länge (vi ska vara lediga typ 3 månader ihop så vi har en del kvar att planera ).

    snaily - Trevlig resa!! 

  • _koko_

    AM/Telis - Var in och kollade på länken och garvade gott åt en del bilder som folk lagt upp (mest åt den med tre bodysar, blev visst lite fel där...)!

    Har nu även jag röstat på våra trådbebisar!

  • _koko_

    start - Finner inga ord. Samtidigt som det säkert är en tröst att ni redan har ett barn måste det vara oerhört jobbigt att behöva gå igenom det här och samtidigt fungera tillräckligt mycket för att ta hand om henne. Stora varma kramar till er, hoppas verkligen att detta är sista gången du ska drabbas av detta!! Ni är flera om sorgen men det är ju din kropp som tvingas utstå all fysisk skit.

    http://www.lekmer.se/varumarke/Swimpy - De har flythjälpmedel som inte är uppblåsbara, vilket enligt bekanta till mig är smart, iaf om man har barn som gärna pillar på allt.

    Sen fick vi jättebra badskor på köpet när vi köpte ett par vanliga skor på Vincent förra våren. Tror de kostade under hundringen om man betalade för dem, fast nu kan jag inte hitta dem på deras hemsida.

  • _koko_

    porchez - Men vilken otur!! Skittåg! Hoppas han inte står och väntar då, jag vet hur dålig koll jag brukar ha på min telefon...

  • _koko_

    porchez - Ja, då borde han verkligen ha koll på mobilen, ta det lugnt du.

    Barnen är peppar, peppar, friska nu och jag och sambon verkar ha klarat oss. Conny är dock extremt mammig sen sjukhusvistelsen, stackars sambon...
    Får se hur det går med maten för lillebror, efter ett dygns helamning verkar han ha glömt hur man äter något annat (innan dess höll det precis på att släppa... såklart), så ett steg framåt och två tillbaka. Men jag är så glad att han fick det så lindrigt att jag inte bryr mig alls!

  • _koko_

    start - Mmmm, det är helt otroligt hur man kan finna tröst i sina barn!!!

    Vi har en flytdyna och solskyddskläder + badblöja från swimpy. Flytdynan var poppis när conny var under året, sen ville han ha mer kontroll i vattnet. Solskyddkläderna har funkat bra, men trycket på dem lossnade rätt snabbt (reklamerade den första utan problem, men när samma hände en gång till orkade vi inte, klädernas funktion ändras ju inte).

    Conny valde ett bamse-klistermärke när han var på återbesök hos öron-näsa-hals-doktorn, vi visste inte ens att han visste vem bamse var!

  • _koko_

    Kikar in lite snabbt och håller tummarna för många befruktade och väldelade embryon för herr och fru E.

    *åter till förkylningskurering*

  • _koko_

    God morning i tråden! Grattis lappis, trumvirvel och fanfar!!

    telis - Det är bara de första 6 månaderna som är semestergrundande.

    september - Skickar en till kram och lider med dig och din familj.

    snaily - Hoppsan, skyll på magen! Det måste väl dina kollegor gilla?

    vickan - Vilka proffspips till PB, slås hela tiden av vilka kunskaper tråden besitter!

    Omsan - Hoppas det reder ut sig för er snart och att dina värden förbättras alternativt att det är en sjukdom som enkelt kan medicineras utan jobbiga biverkningar.

    Jag har VÄRLDENS gnälligaste lillebror hemma, inget duger och det går inte att somna utan skrik. Suck och stön. Inte världens bästa kombination med übertrött och förkyld mamma... Gissar på utvecklingsfas, för han sitter nu till slut och igår såg jag honom åla för första gången.
    Nu får jag nog försöka lägga honom igen, kanske tar en promenad förbi gateau och köper KAFFE.

    Kramar till alla!


    Snart dags för trådträff, en flaska bubbel per person eller??
  • _koko_

    HEJ PIRR!!! Vad kul att se dig och stort grattis till tvåan!! Inte lika stort grattis till illamåendet förstås...

    telis - GÄSP! Hoppas televinken fattar bättre inatt. Eller tycker dina underhållningsförsök är roliga längre. Låter som en härlig trädgård!

    nenne - Akta dig för att utlova fotmassage, jag är nämligen svårt svältfödd på just det... Sambon har fotfobi.

    PB - Kom hit och ta våra sniglar när du är "klar" med dina! Vi har dock mest såna där små, rätt ofarliga, med skal, än så länge. Tror förresten du kan skippa saltet, bara kokande vatten tar död på dem! Om det nu inte är en krydda förstås, och du har tänkt bjuda gästerna på snigelsoppa.

    cicci - MEN, vad ni råkar ut för!! Öronkatarr visste jag inte ens fanns... Tack för inbjudan förresten, ska kolla kalendern!

    piggelin - Ååååh, tack tack tack för specialkramen, vad den värmde!!!

    sweet - Hej vännen!! Hoppas du och lappis har en riktigt härlig kväll! Och för en gångs skull har ju även vi helt fantastiskt väder så jag behöver inte ens vara avundsjuk. På det. Att du är i NY är jag alltid avundsjuk på.

    Nä, nu måste jag svänga ihop två satser glass! Ska göra glasstårta till kalaset på söndag (vi var ju tvungna att flytta det eftersom conny kom hem från sjukhuset samma dag) och har hämtat hem glassmaskinen anno förkrigstiden  från mina föräldrar. Känner nästan ett behov att tupera luggen och leta fram en jeanskjorta också...


    MSW - Mat? Bubbel är väl mat? Eller?
Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen