• snaily

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    EA
    Spanar efter huset! Vill du ge någon ledtråd så man kan identifiera det? När är det visning?
    Jag tror som Telis inte att det spelar någon roll om du råkat börja spruta någon dag "fel", huvudsaken är väl att hormonnivåerna (östrogen, prog) är låga och de är de nog om du börjat blöda.


    Lappis
    Kul att soc.tantsmötet gick bra! Hoppas ni är godkända och klara snaaaart!


    BS
    Säg upp dig en liten stund bara, ta tjänstledigt, men gå inte och dö! KRAM!


    Det är minst sagt spännande med de kommande ivf-försöken! Alla goda ting är tre säger man ju, så tre plus skulle väl sitta rätt fint!


    Bara för jag pratade så vitt och brett om att maken självklart skulle med på inskrivningen idag så blev han sjuk. Och inte vilken sjuk som helst, utan magsjuk! Jag vill INTE bli sjuk, har apselut inte tid och inte lust heller.
    Och jag som tvingade stackars maken att följa med mig på en sjukresa sent igår kväll/i natt - dåligt samvete - det var nämligen en väldigt jobbig grej fysiskt, i alla fall för mig. Livmoderframfall på en ko... Rejäl träningsvärk i hela kroppen idag och det lär nog bli värre imorgon. Vilken chock för min stackars otränade kropp som inte gjort annat än promenerat sen jag plussade.


    Hur som helst - inskrivningen gick bra, BM var trevlig! Fast svårt att få henne att förstå hur man räknar ut BF-datum efter en ivf, hon envisades med att försöka med sin snurra och något datorprogram. Fick fram början av september och andra högst osannolika datum, suck. Till slut tyckte hon vi kan vänta tills RUL med att sätta ett datum, beroende på hur det ser ut då. Fast varför?!? Vi VET ju exakt befruktningsdatum!? Tycker det verkar knepigt att ändra BF-datum vid RUL när man gjort en IVF.

  • snaily

    EA
    Hi hi, funkar inte så bra om man gör långa metoden och särskilt inte när man som jag först var nedreglerad länge och sen gjorde två ivf-försök i följd. Min senaste riktiga mens var i november/december nånting, så det blir ju helt gaaalet att räkna så. Men borde kanske funka för korta metoden?

  • snaily

    Fru E
    Precis vad jag försökte säga till BM! Nåja, har faktiskt mailat ivf-kliniken för att eventuellt få något på pränt som jag kan lämna till henne så hon slipper vara så förvirrad. (Jösses vad jag hoppas att hon inte är smygläsare!)

  • snaily

    EA
    Gud så fint ni bor! Det där borde ni få hur mycket pengar som helst för, typ, säger experten.
    Fnissade lite åt era bröllopsfoton (?) på sovrumsväggen - det ser nämligen nästan exakt likadant ut på en av våra sovrumsväggar.


    Tinga
    Ja, såna "expertråd" kan man bli bra irriterad på!


    Koko
    Nä fyy vad läskigt med dina blåslagna killar! Men skönt att det verkar gått bra ändå! Puss och kram på er alla!
    Ska ni skaffa en till katt förresten?


    PB
    Jag skulle också vara rätt glad om någon annan kunde ta hand om såna arbetsmoment... Inte för att det är äckligt, men jobbigt och svettigt och svårt!


    Gårdagkvällen börjar ta ut sin rätt... eller om det är magsjukan som kommer smygande. Trött!! Om jag mot förmodan inte blir sjuk så väntas lång dag imorgon med tidig uppstigning för lång resa till kurs i Sundsvall och sen hundkurs på kvällen, om jag hinner dit.


    Alltså säger jag godnatt tråden nu!

  • snaily

    Koko
    Men fy vad vidrigt! Stackars Conny och stackars dig!
    Låter ju inte riktigt som "observation" om de sitter i ett litet rum där ingen tittar till dem... Hoppas verkligen det vänt och att han mår bättre nu, och att det bara var vanlig magsjuka!
    Stor kram!


    Krya på dig också PB!


    Själv är jag fortfarande frisk, kors i taket. Lång dag igår med Sundsvallsutflykt och sen hundkurs. Maken var väl inte helt pigg men var ändå tvungen att skjutsa hunden till kursen och möta mig där, och sen vänta kvar i tre timmar tills det var dags för oss att åka hem.


    Nenne - mycket märkligt tänkt av din vän tycker jag också! Synd på bröllopet men bra för oss - kul att ses på riktigt och inte bara tuta på dig jämt!


    Nu väntar en halvtråkig fredag inför jourhelg... {#lang_emotions_throwup}

  • snaily

    Nenne
    Skulle tro att jag åker hem på söndagen igen.


    Koko
    Usch, hjärnskakning, vad läbbigt! Hoppas sambon och Conny får komma hem snart!


    Jag har blivit toknojig sen mitt BM-besök i onsdags. Vet inte om jag nämnde det men mitt blodsocker låg "lite högt" sa hon. Hon tyckte dock inte vi behövde kolla upp det vidare utan tar väl ett nytt värde när jag ska dit igen om en månad ungefär. Nu har jag råkat googla på grav.diabetes och kommit fram till att mitt sockervärde - 10,2 - ju är jättehögt! Jag hade visserligen ätit lunch strax innan, men även när man gör en glukosbelastning och häller i sig en massa socker så ska värdet inte ligga över 10. Håller jag på att få diabetes nu alltså?!? Läskigt! Ska prova sticka mig själv i fingret idag och kolla glukosvärdet på jobbet.


    På tisdag ska jag i alla fall ta blodprover för KUB-test. Vet dock inte när UL blir.

  • snaily

    Nenne
    Wohoo för Prickpuls och tågbiljetter!
    Är sugen på att kolla blodprov NU, men tänkte vänta lite så det inte blir så snart efter frukost. Hoppas det var något fel på apparaturen hos BM som gjorde att värdet blev högt, men sån tur har jag nog inte.

  • snaily

    Oupsie
    Hon sa när hon fått resultatet att vi skulle prata mer om det sen, men sen kom det en massa annat prat och urinprover och blodprover emellan så jag tror hon glömde bort det helt enkelt.

  • snaily

    Telis
    Vad trist! Vill ju träffa Televinken, och dig också förstås! Får kanske helt enkelt ta och våldgästa er på fredagen eller söndagen istället?! Jag vet var du bor... he he heee {#lang_emotions_djavulsk}


    Hej hopp, nu har hypokondriska snigeln blivit stuckit i fingret. 5,5 blev det, tror det är ok även om det var rätt länge sen frukost nu. Så jag kanske inte har diabetes, men är kanske lite på gränsen/lite glukosintolerant, i alla fall om det sticker upp så högt efter varje måltid. Får nog bli stucken igen en timme efter lunch kanske... Ja vadå - tar inte BM tag i det så får jag väl göra en egen sockerkurva?! {#lang_emotions_dreamer}


    Vickan
    Oj, tänder redan, eller kanske snart. När brukar de få tänder förresten? *okunnig*

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen