• Lapinette

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Och förresten, bara maken som kommer när jag fyller år (har visserligen bara skickat ut till familjen än så länge) . Börjar jag låta som de hysteriska brudarna här inne på BT nu?

  • Lapinette

    Jag provade aldrig scrath, scratch på mina ägg. Fast det är nog det enda jag inte provade . Och det där med att bli gravid bara man bestämmer sig för att adoptera verkar inte heller fungera.

  • Lapinette

    nenne - det är bara till min mamma och bror än så länge men jag hade ju hoppats på jubel och svar direkt! När maken ringde från Tel Aviv så beklagade jag mig så åtminstone han gick in och läste sina mail och skrev att han skulle komma.

  • Lapinette

    Hi, hi ... min make blir bara förvirrad när jag säger AM ... för ibland använder jag faktiskt ditt riktiga namn (för ovanlighetens skull). Däremot vet han självfallet vilka nenne, snaily, muggles, Piggelin och Telis är ... mfl. Men han blandar ihop rejält så ibland får jag förtydliga att snaily är hon med korven osv. BS kan han inte låta bli att säga "bullshit" varje gång. Borde nämna BS vid sitt riktiga namn för han har ju träffat henne irl.

  • Lapinette

    nenne - vad gullig du är som köper plagg till din man ... fast det är från hans mamma?!!

  • Lapinette

    Maken blir alltid fundersam när jag nämner mugglan ... och så kommer följdfrågan, var det henne vi träffade på kvällen? För "hon på dagen" det är Piggelin .

  • Lapinette

    För mig är ni verkligen de namn som vi har här inne. Har supersvårt att tänka i "riktiga" namn. Fast det vet ni ju redan. I min mobil ligger nenne (med foto!) och AM (med foto!).

    Förresten, när ska vi ta den där champagne pickenicken i sommar?

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen