• Ore

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Vickan: Har missat om någon nämnt det, men med minipiller har man ingen mens så länge man knaprar dem, om allt fungerar som det ska. Jag hade en hel del mellanblödningar i början, men inget efter första kartan.

  • Ore

    Lappis: Härligt att det börjar svara litet folk! Förstår inte att de inte kastar sig över svarandet, vem vill missa ditt underbara partaj?

  • Ore

    Här tog man en eftermiddagstupplur igår, och kom sedan inte ikapp


    Mugglan: Ska kolla på tågbiljetterna och försöka boka samma tåg


    Telis: Konstigt att din BM inte verkar ha koll på p-piller och amning. Eller hade hon lyckats glömma att du pumpar ur mjölk?


    Ego: Har snabbt och lätt hittat en annan köksfläkt än den jag bestämt mig för sedan länge. Detta är den nya www.gram.se/Default.aspx
    Tror ni det ser konstigt ut med en spis som är 60 cm bred och en kåpa som är 90 cm?

  • Ore

    Lappis: Jobbigt med avstängd telefon, hoppas felsökning av obetald faktura (?) går snabbt och lätt!


    EA: Hoppa in på något hotell och unna dig en lååång härlig frukost! (Betydligt trevligare än att dela parkbänk med alkisarna...)

  • Ore

    Lappis: Bra att det inte var brorsonen som blev avkastad


    Noterar att jag kanske inte skulle varit feg och valt minipiller ändå, spiral verkar vara rätt så smidigt. Men men, nu får det nog bli piller och hormoner fram tills ev. syskon till lillkillen...


    Jag har nog fått för mig att spiral är mer något man sätter in när man är hyfsat säker på att man inte vill ha några fler barn. Men så verkar ju inte vara fallet...


     

  • Ore

    Kanske 15 personer alltså!


    Jag har bokat tåg nu
    Mugglan: Tog ett snigeltåg upp till Sthlm, som är framme 12:53. Gjorde några hundralappar på priset så jag blev litet snål... Har bokat 18:10-tåget hem.

  • Ore

    Lappis: Jag tycker det verkar häftigt att skriva levnadshistoria! Litet småjobbigt att känna att den ska "granskas" förstås...


    Hoppas att du känner dig nöjd efter filandet, och att soc-tanten blir nöjd, förstås!

  • Ore

    Porchez: Jag åker inte hela vägen från Gbg, hoppar på tåget på vägen upp


    Åker upp med ett intercity-tåg som är framme 12:53, sitter i vagn 14 på plats 21.
    Hem med X2000 18:10, vagn 5 plats 18.


  • Ore

    Lappis: Då behöver du nog inte fundera allt för mycket över om styckeindelningen blir litet knepig... Men jag förstår att man vill lämna ifrån sig något som känns så bra det kan bli. Litet känslan av viktig uppsats i skolan, fast i kubik eftersom det gäller något såååå mycket viktigare!


    (Eller ja, kan jag tänka mig i alla fall...)

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen