• Lapinette

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    mugglan - härligt med glad gubbe! Jag hade en som var trött .

    Receptet till kycklingen är eget påhitt (det kanske finns något på nätet .. har aldrig kollat). Så därför har jag inga exakta mått.

    Kycklingfiléer som jag försteker i panna så de får lite färg. Lägger sedan upp dem i en ugnsfast form. Tar sedan svarta oliver utan kärnor och hackar dem och soltorkade tomater. Lägger dem i en bunke/skål och slår över balsamico (snåla inte för såsen gör susen) och häller sedan även på flytande honung. Lägger sedan blandningen över kycklingen och så in i ugn i ca 20 minuter. När du tagit ut kycklingen så blandar jag i fräsch ruccola. I helgen serverade jag denna med potatisgratäng à la chèvre men i normala fall har jag klyftpotatis eller i veckorna när vi kanske gör lite gi så blir det utan något till.

  • Lapinette

    pb - skickar en stor kram och tycker inte alls att du ska hålla käften! Vi är ju här för att stötta oavsett vad det gäller och jag skulle verkligen vilja träffa dig irl.

  • Lapinette

    mugglan - det är måndag och vi kom i säng sent igår/idag. Inte mycket tanzing-tanzing här inte.

  • Lapinette

    Fru E  - vi hade ju inte setts på en vecka! Nej, faktum var att vi hade så mycket att göra, pyssla hit och dit så vi satte oss inte och åt förrän 21.00 och sen flög bara timmarna iväg fram till midnatt.

  • Lapinette

    Hmmm.. själv funderar jag på om jag ska ringa och boka tid hos min gyn så jag kanske kan få sådana där tabletter som stoppar mensen åtminstone till vår sommarsemester i juli.

  • Lapinette

    Här sitter en mycket trött kanin. Två kvällar i rad har vi gått till sängs efter midnatt. I know, ni som har barn blir väckta om nätterna och mornarna och får sova mycket mindre än så här men jösses, jag behöver verkligen min sömn. Nå väl, igår kväll satt jag uppe till midnatt för att översätta makens levnadsberättelse till svenska. Egentligen rätt sjukt eftersom den sedan ändå ska översättas tillbaka till engelska. Nå väl, vår "tant" vill ha den på svenska och då ska hon få den på svenska. Satt vid vissa tillfällen och nästan grät av skratt när jag läste vad google translate hade gjort med meningarna men maken skriver desstuom jäkligt komplicerade meningar så jag förstår om det lät helt tokigt med direkt översättning. Nu är den ivägmailad till Soc. Den liksom våra förfrågningar över vårat kriminella förflutna, Rikspolisstyrelsen samt utdrag de senaste 5 åren (hon vill ha 10 år men 5 år kunde man lätt beställa på internet så jag gjorde det till att börja med) från Försäkringskassan. Imorgon ska vi ha vårt andra möte.

    Porchez - på dem bara! Så klart ni ska ha kvar ert gym. Säger som Vickan, skulle nog aldrig klara av att bo i en håla. Tyckte det var jobbigt nog att finna bra träning nere i Cannes. Är så bortskämd med de bästa instruktörerna i Sverige.

    Tinga - neeeeej!!!! Skit, skit, skit ... varför går det helt plötsligt i fel riktning igen? Usch, det som verkade så förhoppningsfullt i förra veckan. Tycker så jäkla synd om er! Vilka prövningar ni får gå igenom. Skickar massor med kramar!

    Fru E - så det är redan dags för ett nytt försök. Har du redan nedreglerats eller blev det korta varianten denna gång. Ursäkta har så jäkla dåligt minne!

    Sweet - trist med en check som bara "rackar ned" på en. Och jobbiga tankar du har just nu gällande framtiden men attans vilken söt dotter!!!

    MSW - jag lovar vi bits inte ! Allihop här inne är minst lika trevliga och faktiskt helt normala irl.

  • Lapinette

    Hur fick jag chef till check??!!! Hoppas du förstår ändå Sweetan.

  • Lapinette

    Fru E - jag gjorde mitt första försök i november och mitt andra i mars-april. Men då körde jag den långa metoden så det innebar 3 veckors nedreglering. Sen körde jag på med ett fet i juni. Därefter blev det dock ett längre upphåll innan jag gick på försök nr 3. Mycket beroende på att jag försökte med akupunktur och att hon ville att jag skulle vänta.

  • Lapinette

    Korta var skön men gav inte lika många ägg till mig ... fast samtliga var toppägg . Vet inte om det berodde på akupunkturen och på den korta metoden.

  • Lapinette

    Min kompis som var på middag hos oss i helgen erbjöd sig att vara surrogatmamma. Men eftersom nästan alla säger att det är ägget det hänger på så skulle det i sådana fall inte funka eller hjälpa med en surrogatmamma (om det är mitt ägg + min makes spermier). Nå väl, gulligt erbjudande av henne.

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen