Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Piggelin! Heeej! Vad jättekul att se dig! och idag är ju en dag då en isglass knappast är något man säger nej till dessutom!

    Pirr! Hej på dig också förresten. jag känner inte alls igen dig och inse att vi nog gått typ precis förbi varandra i tråden, för Ore var här före mig. Kan du inte berätta lite om dig? Jag fattar ju såpass att du har ett barn och en till på G, men mer då?

    Vickan, jag har suttit och pratat länge och väl med en snubbe på Lantmäteriet och han hjälpte mig med lite ungefärliga mått utifrån den gamla karta som finns. jag kan ju säga att när kommunden breddade vägen här så försvann en RÄTT stor tårtbit av vår tomt. Så det vette 17 hur befogat det ärför grannar att gapa om vår häck faktiskt.
    hursomhelst så ska detta min själ redas ut så jag framöver vet var mina tomtpinnar hör hemma. Och kommunen kan få byta biten i korsningen mot en bit längre ner på tomten ifall det tycker det är bra. Vad gäller stålar för mätning så borde dde väl också bidra, det är ju deras gräns också, inte bara min.

    My GOD vad varmt det är! Jag fick gå in, för jag pallar med solgass så in i baljan dåligt. Särskilt när jag har tantbesök. *matt och svag*

    BS, Andra dagen med plockande så började jag räkna de jvlarna, för jag behövde någon slag motivation utöver paniken att se dem käka upp allt. De första 2000 är en uppskattning baserad på hur många som ryms i den hinken. Men alla andra dagar har jag skrivit upp hur många jag tagit för jag tänker summera den här sommaren i höst och sedan jämföra med nästa så jag sedan vet om detta är fullständigt meningslöst eller om jag kan vinna kriget....

    Mugglan, åh, avenbok som är så fint! Dyrt är det också! Och så får man visst inte klippa av toppen på dem förrän de är så höga som man vill ha dem.

    Cicci, menar du att Victor haft Borrelia sedan förra sommaren utan att någon fattat det? Är det något jag tycker är klockrent att se så är det just Borreliautslag. Hur kan de ha missat det??? Hej förresten! och kram mitt bland alla sjuka barn och allt vad du har runt dig!

  • passionsblomman

    Piggelin, det gör jag! Fast jag hör till dem som njuter mer innan det blir som varmast och imorse mellan halv 8 och halv 10 var det underbart. Sedan när det blir kvällssol är det också sagolikt. Mitt på dagen är det mest svettigt när man försöker göra saker ute tycker jag. Då vill jag ha en veranda i norrläge, ligga ute i en utesäng med massa kuddar och läsa.

  • passionsblomman

    Apropå böcker så läser jag just nu sista delen av David Pelzers böcker. Ni HAR väl läst dem?
    "Pojken som kallades Det"
    "Pojken som inte fanns"
    och så "Pojken som överlevde"
    Herregud, det är så hemska böcker att man knappt står ut, men VILKET levnadsöde och vilken människa till att överleva det mest fruktansvärda! LÄS dem om ni inte har gjort det!!!

    Nehej, nu ska jag gå ut och knipsa klart på en buske så den blir lite mindre risig.
    Nenne, det är vad man skulle kunna kalla en ÄKTA tok-buske!

  • passionsblomman

    Tinga, vad läskigt med den där värmen och alla kollapsademänniskor! Och vad duktig du var! Hejja!
    Fast vilket bajs med Piff och hela matköret! Jag hoppas så innerligt att det här snart ska ligga bakom er!

    Mugglan, Usch! jävla skit-väntan och kontroller och hopp och förtvivlan. *kram*

    Snigel, av  mig får du massor av friluftspoäng. Kan jag få några snigel-poäng av dig?  Fast jag är en mördare? {#lang_emotions_embarassed}

    men guuud, vad var det nu mer jag skulle säga... *tomt*

    Äh, jag postar väl då!

  • passionsblomman

    Just ja, EA, som du ju vet och förstår håller jag alla tummar för er de här dagarna. Jag hoppas så att du slipper besvikelsen och får bli GLAD!

    Och Hattis med för den delen!

    Själv har jag just läst på bipacksedeln till Peergotimen att det hör till biverkningarna (de som står under "mindre vanliga") att "övergående håravfall" står medjämte viktökning, trötthet etc.
    Kanske är det inte så konstigt att jag då tappade sådana kopiösa mängder hår i höstas efter fem månaders Pergoknaprande OCH en jättestressig tid med flytten och allt...

  • passionsblomman

    Lappis, ja nu efter IVF:en har jag tappat mycket igen. Fasen, inte nog med att man inte blri gravid, man blir skallig dessutom...

    Jag knaprar Pergon på tredje dagen idag och vaäntar på att börja kissa på stickor och få glad gubbe så vi kan få se om Eskimån pallar upptining eller ej. Dvs det kanbli CvL från typ lördag.

    En skittrist sak är att jag gav min sambo ett flugfiskespö i julklapp. Eller, ja det blev han ju glad för, men i paketet ingick en heldagskurs där det ska vara ett helt gäng som åker och provar på fisket. De har sagt att de ska ringa om när det blir. issa om de ringde nu och sa att det blir på söndag.... Så nu hoppas jag mitt i allt annat man hoppas att det ska bli återinförande antingen lörad eller istället måndag.

  • passionsblomman

    Mugglan, nä precis! Och min sambo mår för närvarande SKIT över hur dåligt han trivs på jobbet och att vi inte får in så mycket pengar osv, så han skulle verkligen behöva allt positivt han kan få i input.
    Jag funderar allvarligt på ifall jag skulle åka upp ensam om det råkar infalla på söndagen. Han behövs ju inte för saken skull så att sägaa, men jag vill ju såklart att vi ska vara två om det hela också. Och det vill nog han med. Det var coolt att se embryot på Tv...

    Och för din del hoppas jag det blir ÄP på torsdag! Jag hade verkligen ont i magen efteråt och var tämligen ynklig och skittrött. Förresten så sa de att man skulle låta bli att bada de första dagarna så att såret efter plocket fick läka utan infektionsrisk.

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen