Inlägg från: Tessthemess |Visa alla inlägg
  • Tessthemess

    Får ni besök?

     


    Uppsalabrud2010 skrev 2010-04-26 21:35:11 följande:
    Vad tror ni om datumdrömmen? Tycker att det är jätteotäckt!

    Jag förstår att det är otäckt! Usch... har dock ingen aning.

    Jag har haft två sanndrömmar detta året. En var att det var en massa jordbävningar runt om i världen. Stora jordbävningar och vulkaner som spydde ut rök och lava på samma gång. Jag såg allt ur ett fågelperspektiv och det var verkligen något som hände runt hela jorden.. som en slags dominoeffekt. Jag vaknade av drömmen mitt i natten och var tvungen att väcka min partner och berätta om jordbävningarna och vulkanerna. Efter min dröm har det varit en jäkla massa jordbävningar.. Haiti, Chile, Turkiet, Kina etc etc. Och nu sist vulkanen på Island. Usch!

    En annan sanndröm jag hade var när jag drömde om en stor inomhuspool där det fanns exotiska fiskar, hajar och valar. Helt plötsligt hade folk panik och började skrika pga något med poolen. Jag vaknade ur min dröm och visste genast att jag skulle läsa eller se på nyheterna om vattendjur och pool etc. När jag slog på datorn för att kolla tidningarna så stod det om tjejen som hade blivit dödat av Späckhuggaren. Oj, tänkte jag.. kan det varit min dröm? Det kändes inte helt 100% med att det var späckhuggarstoryn jag inte drömt om att någon hade dött utan att det snarare var att folk var rädd. Dessutom handlade min dröm om något som var inomhus (och inte utomhus). Senare samma dag läste jag om att dom funnit en spricka i det stora akvariet i Dubai och att folk hade fått panik och att dom hade utrymt byggnaden.

    Om mina två drömmar är sanndrömmar eller bara sammanträffanden vet jag inte men märkligt ändå... usch!

    Utöver det har jag haft galet många upplevelser gällande "andra sidan" så det måste jag säga att jag tror på. Annars måste jag förklara mig själv galen och det vill jag helst inte.. ;)

Svar på tråden Får ni besök?