• Linaaa

    Uppsala 2010 forts

    Min killes svensexa var oxå i helgen. Han blev tagen ur sängen kl på lördagsmorgonen och kom väl hem halvfyra på natten!! Han fick bla hoppa fallskärm fick jag höra under dagen. Själv misstänker jag inget om nån hippa ännu. Är ju ändå 1 och enhalv månad kvar.

  • Linaaa

    Tjejer nu börjar det verkligen närma sig för en del av oss. Imorgon ska jag till min frisör för en vanlig klippning och då sa hon att vi kunde börja göra lite provuppsättningar o locka håret. Kul och spännande!


     


    Tror även att vi får veta vem vår präst blir i veckan.

  • Linaaa

    Igår blev jag hippad. Underbart skoj! Varade i 21 timme inte dåligt.

  • Linaaa

    Jag blev kidnappad på morgonen av att en okänd man kom o ringde på i kostym med ett meddelande om att jag skulle följa med och en lista på vad jag skulle ta med samt en låda med en superman tröja att ha på mig.


    Sen fick jag ögonbindel och kördes till waynes för frukost där jag möttes av tjejerna. Sen blev det ögonbindel och en till åktur, denna gång till fjällnora. Där skulle jag iförd bikini och diverse rekvisiter fota en kalender för min blivande. Ett motiv för varje årstid, hehe.


    Sen var det höghöjds äventyrsbana. På vägen hem fick jag skriva en dikt till min blivande. Sedan blev jag avsläpt hemma vid min lägenhet och de sa då att jag var klar för idag. Jag går upp till lägenheten och öppnar dörren och finner då en okänd nyduschad man liggande i min soffa med endast en handuk runt höften som hälsar mig välkommen. Sedan kommer ytterligare en kompis som inte var med tidigare på dagen fram o hälsar mig välkommen. Då ser jag att det ligger papper o kokritor framme o fattar att det blir nakenmålning, hehe. De andra tjejerna kommer oxå upp. O vi målar krokimålning.


    Sen blir det mys på en relaxavdelning i centrala uppsala med bubbel o frukter o bastubad.


    Sen fixar vi iordning oss för middag på restaurang nere vid ån o sen blir det utgång.


    En riktig Hälrig dag med lite småuppdrag utmed vägen!!

  • Linaaa

    Haha, min var oxå välutrustad, dock inte så biffig utan lite smalare ljusbrunhårig med lite hår på bröstet.

  • Linaaa

    Igår var jag inne på Vivvi och Viktoria för att kolla underkläder. Tyvärr var det rätt urplockat. De hade haft många brudar där:) Jag får spana vidare. Nån som har nått annat tipps?


    Nu verkar vi ha fått tag på bartender för festen. En eller 2 killar från Värmlands nation. Toppen!


     


    Vi har även just fått veta vår präst, Annika Anderbrandt. Dock har hon semester nu fram till en vecka innan vårt bröllop så vi får inte träffa henne innan dess tyvärr. Så jag hoppas att det känns bra när vi ses.


    Bara en månad kvar så nu börjar det verkligen dra ihop sig. Jobbar en vecka till o sen är det semester.

  • Linaaa

    Idag var jag på papper o de hade 30% rabatt för er som har grejer kvar att handla. De kommer även att ha stängt i en vecka nu framöver för semester.

  • Linaaa
    quilla skrev 2010-07-17 14:58:19 följande:
    Jag var och sminkade mig förra veckan och det kändes hemskt. Smink- och hårfix på bröllopsdagen är fortfarande inte klart alltså, en vecka innan... Någon som har något konkret och bra tips?
    Var var du för hår o smink? Jag har bokat DAVID Creative make up som har fått goda ord här tidigare.
  • Linaaa

    nån som kan tipsa om var jag hittar bra underkläder till bröllopet? På vivvi & viktoria var det utplockat tyvärr.

  • Linaaa

    Är det någon som kan tipsa var man kan fixa naglarna i Uppsala. Har själv aldrig gjort det så jag har ingen aning vilka som är bra.

  • Linaaa

    OOO nu är det typ bara 3 veckor kvar!! Börjar semestern idag. Vi har idag vart förbi festlokalen för att känna in den o prova om vår tänkta bordsuppställning fungerade då det ändå var ett år sen vi bokade o var där sist. Sen åkte vi förbi kyrkan oxå på väg hem. Känns som det är nära nu.

Svar på tråden Uppsala 2010 forts