Inlägg från: Plutten2010 |Visa alla inlägg
  • Plutten2010

    Uppsala 2010 forts

     


    Kathiz å Kimmo skrev 2010-05-07 16:06:45 följande:
    Det enda som var lätt var honnörsbordet! Sen ställde ju sambons bröder till det när de skulle ha med sina ungar trots att de inte var bjudna.  Vi har fler killar än tjejer, men det fick bli som det blev!!! Vår ansträngning i helgen blir festhäftena! Ser inte fram emot det alls, men det är bara att dyka ner, hålla andan å inte komma upp förrän det är klart!!!

    haha.. Ja, verkligen.. Vi är dessutom bara sex stycken på honnören så det var lätt.. =)

    Hur har ni tänkte med festprogrammet ?? Blir det många sidor??

  • Plutten2010

     


    majsan801 skrev 2010-05-09 16:28:30 följande:
    Blev hippad igår...mår alldeles för illa fortfarande för att orka skrive mer nu men hade KANON skoj.

    KUL! Såg två hippor och en svensexa på stan i Uppsala igår.. ska bli spännande att höra om din var en av hipporna.. =)

  • Plutten2010

    Sitter och knyter rosetter på våra favorpåsar.... gaah, blir galen... =) 60 st ska det bli, 4 är gjorda.. kommer ta lååång tid.. haha..

  • Plutten2010

    Får mycket mystiska uppmaningar från min syster (tärna) om att raka benen, locka håret och ladda mobilen till imorgon. hmm.. undrar om det är på riktigt eller fejk.. Fick massor av uppmaningar i fredags kväll att jag skulle sova ordentligt i helgen som var men då hände ju inget.. spännande! =)

  • Plutten2010

     


    Linaaa skrev 2010-05-12 21:30:11 följande:
    O tack majsan! Passade på att prova min klänning igen idag när min kille var iväg o spelade innebandy. Är så nöjd:) Hörde prästen av sig till er eller måste man själv aktivt ta kontakt? Tjejer vad ska ni har för ingångs och utgångs march i kyrkan? Vi sitter o spånar på det nu.  

    Vi har fått infon att prästen själv kommer kontakta oss så vi litar på det (även om det nu är mindre än en månad kvar och vi inte hört ett pip..)

    Vi vill ha Brudmarsch från Rättvik in och Love and Marriage (från tv-serien) ut men eftersom vi inte träffat prästen och kantorn än så vet vi ju inte säkert..

  • Plutten2010

     


    Kathiz å Kimmo skrev 2010-05-19 19:48:33 följande:
    Nu har jag varit på min provmake på Make-up store! Grymt nöjd!!!! Blev riktigt snygg å jag känner mig trygg inför lördag!!! Kan varmt rekommendera dem!!! Ha d gott!!!

    Härligt! Önskar verkligen lycka till och hoppas att ni får er drömdag! Hör gärna av dig och berätta hur allt var! {#lang_emotions_laughing}

  • Plutten2010

    Är Uppsalatidningen den där gratistidningen som finns?? Skulle behöva köpa stay-ups utan tå-/hälförstärkning, kan det finnas där??

  • Plutten2010

     


    Sörön10 skrev 2010-06-02 22:09:56 följande:
    Jepp det är den där gratisprylen som finns här å var i affärer och på stan! Samt i brevlådan en gång i veckan! =) De kan säkert ha stay-ups! Gå och kika! =) Hoppas ni har bättre tur i hittandet än vad jag hade! 

    Tror inte vi får den hem faktiskt men jag ser den på stan titt som tätt.. =) Tack!

    Har en del punkter att bocka av nu, bara 10 dgr kvar.. *iih* =)

  • Plutten2010

     


    Sörön10 skrev 2010-06-02 23:02:20 följande:
    Anytime! =)  Vad har ni kvar på listan då? Jag ska försöka förlänga en underkjol... Känns inte så lockande faktiskt. Ska klippa mellan ringarna och sy i lite tyg. Tänkte att det skulle bli lätt, men vet inte längre. Ska också sy en slips åt marskalken, men hey! Vi gifter oss om 65 dar.. 

    Oj, låter som två avancerade projekt men jag är å andra sidan ingen hejare på att sy.. =) Mot slutet går tiden vääääldigt fort, så snart är det bara 10 dgr för er också.. =P

    Det är en del småpyssel kvar, de största grejerna är väl att fixa klart alla trycksaker (vigselprogram, festprogram osv). Ska hyra värmefön och "skärmaskin" från Papper och försöka fixa det mesta.. Är ledig ons-fre nästa vecka, känns väldigt bra *puh* =)
    Ska till frisören imorrn och bl a göra provuppsättningen, ska bli spännande.. ; )

  • Plutten2010

    Vad kul! =) Va med och hippade en kompis och mötte två andra hippor. Du kanske var en av dem.. ; ) Vad gjorde ni?

  • Plutten2010

    Usch, vad jobbigt.. =( Vad har du för önskemål? Å vart var du där du inte blev nöjd??

  • Plutten2010

    Jag har inte gjort naglar i Uppsala men har hört bra om Salong C (ligger i samma lokaler som Creative Makeup) och Sagokristallen (Kungsgatan).

Svar på tråden Uppsala 2010 forts