• majsan801

    Uppsala 2010 forts

    Nej nu kände jag mig elak. Tar tillbaka det jag sa men för oss funkade det inte iaf. Jag vill ha någon som kommer när han lovar och hör av sig när han säger att han ska höra av sig. Men jag är kanske petig.

  • majsan801

    Blev hippad igår...mår alldeles för illa fortfarande för att orka skrive mer nu men hade KANON skoj.

  • majsan801

    Börjar sakta återvända till livet nu. Seriöst jag är bakis idag med och när man har 2 små kottar är det bara brutalt. Men det är väl därför inte man blir pigg får ju inte vila eller sova på natten heller.

    Ja jag blev ju nappad i lördags blev sminkad och klädd som en geisha, så åkte vi till ett äventyrsställe där vi körde sumobrottning så jäkla kul. Jag VANN och nej de andra la sig inte de hade inte nån chans helt enkelt haha (tyngst i gänget)
    Sen tingade mig byta om till träningskläder och sa åt mig at börja springa det visade sig att jag skulle vara tvungen att göra ett minitriathlon (springa, cykla och rollerblades) de hade en tanke med att få mig bröllpsform haha. Efter det lunch hos en av tjejerna sen hade tagit dit en tjej som gav mig ryggmassage, ansiktmassage och behandling och avslutade med riktig pedikyr (UNDERBART). Efter det fick jag duscha och vi beställde thaimat. Sen singstar och slutligen helrör och champagne på krogen. På krogen fick jag ha klänning och slöja så det syntes ju att man hade möhippa. Drack skumpa från 9.30 till 03 så det kan förklara hur jag mår. Men en helt underbar dag med folk man bara älskar. Fantastiskt!!!

  • majsan801

    Linaaa glömde kommentera det men shit din klänning är lätt den snyggaste jag har sett. Tänk om jag hade en kropp för att kunna ha en med sjöjungfrumodell jag med. suckar lite.

    Vi träffade prästen ca 1 månad innan vigseln dvs i slutet av april. Vi har gjort enkla vigselprogram. 1 papper som man viker så blir det 4 sidor.
    På framsidan har vi skrivit välkomna till vigsel mellan..... i ....kyrka 28/5 2010 och sen en bild.
    Sida 2 och 3 ingångsmusik, psalm, lovprisning, inledningsord, vigselakt, solo, förbön, herrens bön, välsingnelse, solo/alt dikt, psalm och utgångsmusik.
    Sida 4 har text om alla som är med i brudföljet, prästen, kantorn, soloartiser

  • majsan801

    Man ringer prästen själv och bokar in det.
    Vi kommer ha Mendelssohn in och Änglagård ut.

  • majsan801

    Men vilket väder idag helt otroligt. Man kanske skulle ha gift sig idag :)

    Mannen är på svensexa barnen sover och jag njuter av ett glas kallt vitt vin på altanen i solen. Man kan ha det sämre. Mindre än 2v kvar för oss nu och det känns kanon. Syster kom förbi idag och vi provade min klänning. Kännt mig så osäker och velat köpa en ny men nej jag tror jag kommer bli skit snygg i den jag har. Nu har vi även lejt bort förrätterna så nu finns det inget kvar för mig att göra. Eller det vi har kvar är festprogrammen men de är nästan klara, lålista till dj är också så gott som klar, stryka på min klänning lite, lägga upp sonens kostym byxor lite, hjälpa syster och lägga upp hennes tärnklänning mm ja sen är det klart. Körde så gott som alla bröllopssaker ner till min mamma i öregrund igår så det står där i väntan. Känns BRA!

  • majsan801

    Haha tjejer det blir bättre. Vi har 2 dagar och 17h kvar. Gifter ju oss på fredag och det känns kanon. Visst lite småsaker kvar men det hinner jag nog. Är bara packning häftning av festprogram och sätta ut namnen på bordplaceringen. Hoppas bara vädret kämpar för vår skull.

  • majsan801

    Nu är det nära till tårarna med 2 dagar kvar till bröllopet har vår serveringspersonal hoppat av pga sjukdom. Jag dör!!! Var ska vi hitta ny?

  • majsan801

    Allt har ordnat sig nu mamma tjatade järnet på de lokala resturangerna. Och efter mycket om och men så ställer kocken upp och en kompis till han från Uppsala. Underbart nu kan man slappna av.

  • majsan801

    Tick tack nu är det bara timmar kvar. Spelar spotify och dricker vitt vin och jordgubbar ska bara ner och stryka min klänning sen är allt klart. Tråkigt nog fick vi återbud nu på kvällen men men alla gäster får väl bara hoppa in ett snäpp ska inte låta det förstöra stämningen.

  • majsan801

    Nu är jag gift. Vädret var kanon allt gick helt perfekt. Jag tror att vi hade den bästa bröllopsfesten nånsin hahaha

Svar på tråden Uppsala 2010 forts