• Sörön10

    Uppsala 2010 forts

    Åå vi var och tittade på ringen idag! Den ska graveras! Såå fin! Känns jättebra! Specialgjord och allt! 


    Har gjort den hos Paula von Weisz och hon är verkligen supergullig! Hon fixade en likadan skena som jag har som förlovningsring och sedan fick vi designa hur vi ville att stenen skulle sitta. Det är så mysigt för vi kommer sätta i fler stenar i den vid speciella tillfällen. (förhoppningsvis får vi ett par kids!) så det känns extra pirrigt att titta ner på den och se ett kommande liv! 


     


    Känns ju bra att någonting går rätt iaf! =)

  • Sörön10

    ÅÅ jag såg också en! Ett helt gäng med brudar som hängde vid Akademiska rodden vid halv två-tiden! En brud med tiara! =) 

  • Sörön10

    Själv blir jag galen på att bandet inte vill spela utan gå på festen. Bandet som vi båda är med i. Hade ju varit bra på om de kunde ge ett besked och inte bara vela hela tiden!! De sätter ju oss på pottan om de plötsligt säger att de "bara" vill vara gäster nu, när vi frågade dem i februari!! GAAAAHH! Vad ska vi då hinna hitta liksom??


     


    Sen blir jag galen på att en släkting går runt och snackar skit och får folk att inte vilja hjälpa oss med båtar som vi behöver för att transportera gästerna. Inte roligt alls! =( 


     


    Men det är ju bara "detaljer"... NOT!! 


     


    Blir tokig på att folk inte kan lämna besked! Vill bara rymma iväg och göra allt ensamma! Kan man dra tillbaka alla inbjudningar??? 


     


     

  • Sörön10

    Vad härligt att det går bra för er och att ni fixat så mycket! =)


     


    Jag har magkatarr och tappar hår som en tok (stressymptom för allt som går fel med bröllopsplanerna just nu!) så jag skulle gärna ställa in allting och rymma med sambon och prästen... Men men. Det kanske löser sig! :/

  • Sörön10
    Linaaa skrev 2010-05-16 15:49:51 följande:
    Sörön, gick tillbaka o läste o såg att det handlade om bandet och båtar. Tråkigt!
    Ja, det är lite komplicerat just nu.. Avundsjuka och skitsnack, blandat med extrema färdigheter i manipulation kan ställa till en himla massa bajs och förhindra vårt drömbröllop... Överväger att låta henne vinna för att slippa strida. (En släkting som sätter käppar i hjulen). 

     


    Men musiken verkar på väg att lösa sig iaf! Har såna fantastiska vänner!! Är så glad för det! =) Behöver bara få svar från en basist och reda ut sångfrågan så är det klart sen! =)

  • Sörön10

    Är det nån av er uppsalabrudar som har ett gäng Knoppalakan ni vill bli av med i sommar? Vi gifter oss i början av augusti och skulle gärna samla ihop ett par "dukar"! 


     

Svar på tråden Uppsala 2010 forts