• SandraMT

    Uppsala 2010 forts

    Åh! Vilken underbar tråd! Jag och min blivande make gifter oss den 4/12 i år. :)


    Men vi vet inte vad för lokal vi ska boka. Vi har ringt runt lite och gått på visningar där ingen dykt upp. Både i Sala backe (Arken) och i Graneberg (ubss). Är det någon som har lite tips?


    Kramis bananis!

  • SandraMT

    majsan801: Vart gifte ni er någonstans? Och var hade ni festen?

  • SandraMT

    Linaaa:


    Den ska rymma åtminstånde 45 gäster och vi ska ha plats för buffé-bord och så ska vi ha ett u-bord och sedan behöver vi utrymme för dj och dans. Och det måste finnas ett pentry eller liknande för kaffe och uppvärmning av mat. Priset spelar ingen roll, bara man kan hyra lokalen från fredag till söndag då bröllopet är en lördag.

  • SandraMT

    Tack för tipset Linaaa! Ska kolla upp det.


    Och angående någon som kan stå i baren. Kolla på bar och restaurang skolan Lärlingen. Har själv gått där och man tjänar gärna lite extra pengar när man lever på csn. Gå dit eller hör av dig till skolan och fråga om de har någon eller några att rekomendera. Ska själv 'fixa' våra serverings personal där ifrån. Det ligger mitt emot moskén.


    Bröllop 101204
  • SandraMT

    Relax house tycker jag är bra. Brukar få brasiliansk vaxning där för 350, så ben är nog billigare skulle jag tro. Vet i alla fall att de har hela och halva ben priser, eller vad man nu ska säga. Själv kör jag med epilator på benen. Haha... :p


  • SandraMT

    ÅH!! Jag vill också bli hippad!! Blir så avundsjuk på alla historier. :p


  • SandraMT

    Hej allihopa...


    Känner mig lite dum som frågar, men jag förstår verkligen inte hur man gör.


    Hur får man upp sitt galleri på sin sida? Har försökt allt... :/


  • SandraMT
    Linaaa skrev 2010-06-28 19:06:01 följande:
    Tjejer nu börjar det verkligen närma sig för en del av oss. Imorgon ska jag till min frisör för en vanlig klippning och då sa hon att vi kunde börja göra lite provuppsättningar o locka håret. Kul och spännande!   Tror även att vi får veta vem vår präst blir i veckan.
    Vem är din frisör?
  • SandraMT

    Det är tydligen en vigselförättare per månad... Vi kommer bli vigda av en Peter Nordgren i december (i festlokalen). Man kan tydligen ringa och kolla om personen i fråga kan eller vill viga paret på något annat ställe. Kostar ingenting heller. Gå till Stadshuset och fråga så hjälper de dig jätte gärna.

  • SandraMT
    Linaaa skrev 2010-07-11 16:55:06 följande:
    Igår blev jag hippad. Underbart skoj! Varade i 21 timme inte dåligt.
    Berätta mer då...?
  • SandraMT

    GLÖM SAGOKRISTALLEN!! Har varit där och blev sjukt missnöjd. Min syster som är 13 kan fixa mina naglar bättre... Så släng inte dina pengar på Sagokristallen!


Svar på tråden Uppsala 2010 forts