• Linaaa

    Uppsala 2010 forts

    Hej! Jag har helt missat att ni öppnat en ny tråd! Skoj! Nu är min klänning som jag beställt från Kina klar. De har skickat mig bilder på den färdiga klänningen som jag lagt upp i galleriet. KJag är så nervös nu innan den kommer att den inte ska passa!!


    Katiz, vad bra att du fick västen insydd. Även min sambos väst och bestmans som vi beställde var oxå för stora. Men då ska vi kanske prova att lämnba in de om de blev bra.


    Emeliemarietherese, hur var ditt bröllop du måste berätta och jag vill se bilder på din klänning nu efter allt bök som har vart:)


    Nu har folk även börjat osa till vårt bröllip vilket är kul.

  • Linaaa

    Halloj! Vi var i Amsterdam i helgen o passade på att köpa med ca 8 liter sprit på vägen hem! Har nog aldrig köpt så mkt sprit på samma gång.


     


    Sitter på väg hem från jobbet med min kina beställda klänning i ett paket som anlände med dhl idag.... Vill bara komma hem o slita upp det för att se om den passar o hur den ser ut i verkligheten!! Är skitnervös.


     

  • Linaaa

    Oooo nu har jag fått komma hem o prova klänningen o den är underbar och sitter perfekt. Känns som man kan dra en lättnats suck. För klänningen är ju jätte viktig.

  • Linaaa

    Ja det stämmer beställde från Milly. Sörön, har du fått din klänning. Jag kommer lägga upp bilder i helgen med den på då jag har en kompis som kommer förbi.

  • Linaaa

    Majsan, vilken dj hade ni? Var det vi som bokat samma? Blir orolig.

  • Linaaa

    Majsan, vi får se hur vi gör med Dj frågan. Han har skött sig bra hitils för oss.


     


    Igår var en kompis förbi för att se min klänning så vi tog lite foton. Jag har lagt upp dom om det är nån som vill se.

  • Linaaa

    Nu börjar det verkligen närma sig för er som gifter er i maj! Är det stressigt så här nära inpå bröllopet? Några tips till oss som har lite längre kvar?

  • Linaaa

    Har ni i med majbröllop fått träffa prästen för att gå igenom vigseln? Hur ser era vigselprogram ut? Här har plannerandet legat nere ett tag men börjar ta fart igen:)

  • Linaaa

    O tack majsan! Passade på att prova min klänning igen idag när min kille var iväg o spelade innebandy. Är så nöjd:)


    Hörde prästen av sig till er eller måste man själv aktivt ta kontakt?


    Tjejer vad ska ni har för ingångs och utgångs march i kyrkan? Vi sitter o spånar på det nu.


     

  • Linaaa

    Idag har jag inhandlat ett par skor till bröllopsdagen. Hittade ett par på Bianco här i stan. Blekvita med en liten "blomma" fram vid tån. Bekvämma som man nog kan gå i hela dagen trots hög klack.


    Köpte även ett gäng stenar med text på Åhlens som vi tänkte använda vid dukningen. Texten: "kärlek", "älskar dig" och "puss & kram"

Svar på tråden Uppsala 2010 forts