• majsan801

    Uppsala 2010 forts

    Hej missat den nya tråden.

    Idag har vi beställt all alkohol som vi kan hämta ut på bröllopsdagen i staden vi ska vara. Sparar massor av tid på att slippa frakta hit och dit. Vigsellprogrammen är också klara.

    Det mesta börjar bli klart. Bara lite kvar på festprogrammet, några servettringar och sen möte med DJ. Sen är det bara saker som går att göra dagarna före som förrätter och snacks till brudskålen. Trots detta börjar jag känna av nerver STORA nerver. Jag har inte gått ner ett gram och jag kan ha klänningen som jag ser ut men jag gillar inte hur jag ser ut så jag borde verkligen. Men jag har Sveriges sämsta självdiciplin gaah.

  • majsan801

    Vi bokade anneli k i januari men avbokade nu för ca2v sen. Vi kände att vi ville ha botten i våra tårtor och inte bara mousse. Så nu kör vi på vanliga white lady med dekoration ist.

  • majsan801

    Tina: make up store, face, finns ju massor av ställen care and beauty mm

  • majsan801

    Skönt nu har jag bokat mina naglar på pure tull dagen innan bröllopet. Det var eg det enda jag hade kvar att boka. Men ska försöka boka en tid på care and beauty för en ansiktbehandling veckan innan för lite lyster.

  • majsan801

    Är lite tjatig nu jag vet men vad säger ni solning i solarium eller spray tan? Och i sånt fall vart ska jag gå? Åsikter och tips önskas..

  • majsan801

    Ja det där med att vänta in sommaren och solen är ju inte ett alt för mig så jag gifter mig om 3v gaaahhh. Nej jag vågar inte riktigt spray tan tänk om det rinner när man svettas. Men vill inte solarium heller är inte rädd för canser då det handlar om så få gånger men man kan ju få riktigt osnygga vita cirklar på tex skuldrorna. Hmm får fundera lite.

    Nej har inte varit till pure förut men fick presentkort när jag fyllde 30 i mars så då tänkte jag vara smart så slipper jag betala själv nu inför bröllopet.

  • majsan801

    Fortsätter tjata..men vita/ivory färgade paraplyer var kan man tänkas hitta det i stan då? Lär ju säkert regna så lika bra att vara förberedd.

  • majsan801

    Får en smärra panikattack..3v kvar och vi står utan DJ. Killen vi bokat visade sig vara mycket oseriös och bara strulade. Hörde aldrig av  sig när han skulle etc så jag avbokade han igår. Måste kunna lita på att folk dyker upp och kommer göra sitt jobb. Har en annan DJ på gång som är dyrare naturligtvis men han har det som riktig firma vilket gör att han känns mer seriös. För oss är musiken super viktig för att det ska bli en bra fest.

    Har bra nog iaf hittat ett paraply...

  • majsan801

    Linaaa japp det var vi som hade samma. Tycker han är oförskämd och verkar alldeles för ung för att ha vett att ta hand om sina kunder. Om jag var ni skulle jag börja kolla runt efter annat.

Svar på tråden Uppsala 2010 forts