Inlägg från: Plutten2010 |Visa alla inlägg
  • Plutten2010

    Uppsala 2010 forts

    Kul med forts-tråd! Bra initiativ! =)

    Jag var på HeFa och provade men hittade inget som jag kände "wow" för. Fick tips om en butik i Västerås som heter Ruths och det var där jag hittade min klänning. En kompis till mig som gifter sig senare i år åkte också till Västerås (men då till en annan butik som heter Ursulas) och hittade sin klänning där..

  • Plutten2010

    Ja, det verkar inte bättre.. ; ) men jag är nöjd att jag slapp åka "hem" till Sthlm och leta klänning. Har läst så mycket om dålig service osv i butikerna där.


    quilla skrev 2010-04-20 20:28:23 följande:
    Plutten: Västerås verkar vara stället för brudklänningar alltså :PKebaros: Vad har ni hunnit planera än?
  • Plutten2010

    Åh vad kul! men fortfarande inga bilder.. ; )

    Hoppas ni hade en bra NY-vistelse!?


    Sanna2010 skrev 2010-04-20 20:32:32 följande:
    Jag tänkte beställa en klänning från Ruts i Västerås, men hittade en på blocket istället!men när jag pratade med henne var hon väldigt trevlig och hjälpsam
  • Plutten2010

    Kul Kathiz! {#lang_emotions_laughing} Vart bär det av?? Åker ni direkt efter bröllopet??

    Bokade tårtan på Fågelsången igår, känns skönt att kunna bocka av det också.

  • Plutten2010

     


    Kathiz å Kimmo skrev 2010-04-28 11:37:57 följande:
    Nu är klänningen klar å hänger i garderoben, gött!!! Vi åker nästa år i mars, har tagit ut för mkt semester pga av vår lilla valp. Så vi måste få nya semesterdagar hehehe! Vi kommer spendera 4 dgr i NY eftersom vi båda gillade den stan och vill tillbaka. Sen kombinerar vi det med Miami Beach och Orlando. Både värme och grym shopping och massor att göra. Det passar oss! Dessutom tycker jag priset blev bra! Nu måste jag ringa cateringen å meddela lite allergier!   Hej hopp!

    Låter härligt! =) Rekommenderar besök på Sawgrass Mills Outlet i Miami och Woodbury Common Premium Outlet utanför New York. Woodbury kan jag iaf svara för när vi varit på vår resa i juni.. {#lang_emotions_wink} 

  • Plutten2010

     


    Kathiz å Kimmo skrev 2010-04-28 12:43:47 följande:
    Ja, det var bra tips. Vi skippade Woodbury när vi var i NY sist. Hade ingen lust att åka buss så länge. Men kanske tar det den här gången vem vet!!! Tyckte att det fanns tillräckligt med butiker på Manhattan. Visst det är säkert billigare på outleten, men vi får se. I Miami kommer vi ha bil så det blir ju lite lättare!!!   

    Vi har avsatt en heldag för att åka till Woodbury, vi ser fram emot shoppingen!{#lang_emotions_cool} Ska ju vidare till Hawaii efter NY och där är det troligen lite dyrare pga frakten dit.

  • Plutten2010

     


    Linaaa skrev 2010-05-03 20:01:28 följande:
    Oooo nu har jag fått komma hem o prova klänningen o den är underbar och sitter perfekt. Känns som man kan dra en lättnats suck. För klänningen är ju jätte viktig.

    Den ser jättevacker ut på bild så det måste kännas fantastiskt att det sitter som den ska! =)

  • Plutten2010

     


    Fårävvör skrev 2010-05-02 18:55:57 följande:
    Hej, här kommer en 2011-brud och dyker in lite snabbt. Vi ska börja kolla på vigselplatser för borgerlig vigsel i Uppsala och jag skulle gärna vilja få lite tips och idéer från er som kommit lite längre i planeringen! vi ska kolla på tornrummet i slottet, botaniska och linnéträdgården, men vad finns det för fler ställen i Uppsala där man kan gifta sig borgerligt (helst inomhus) med ca 60 gäster närvarande? Även tips någon mil utanför Uppsala funkar, men inte alltför långt bort! Lycka till med era planeringar och bröllop!

    Vilket prisläge tänkte ni er??

    Krusenbergs Herrgård, Gimo Herrgård och Salsta Slott är det jag kommer på men de kostar ju lite (tror jag {#lang_emotions_wink}). Man kan ju gifta sig på Skarholmen också men jag vet inte om de har plats inomhus..

  • Plutten2010

    Nu har osa-datumet passerats och det är dags att ta itu med både bordsplacering och festprogram.. men hjälp, behöver få inspiration, vad har ni skrivit i era festprogram??

    Varför känns det som att vi har glömt nåt.. gaah, bröllopsnerver.. haha..

    Kathiz; har ni kommit på fler ställen för fotografering?? vart är det ni gifter er nu igen??

  • Plutten2010

     


    Fårävvör skrev 2010-05-04 06:16:42 följande:
    Oj, prisläge... Funderar på att lägga mellan 50 000 och 80 000 på bröllopet (exkl. resa) men tycker väl att det är onödigt med överpriser med... Krusenberg tror jag hade krav på att man var tvungen att vara ett visst antal gäster och att ett visst antal måste sova över (vi gifter oss i maj). Skarholmen trodde jag inte har övernattningsmöjligheter? Ska iväg och kolla på eklundshof, vet ni om det finns andra alternativ till dem där det finns övernattning i närheten som är lite mer centralt än de herrgårdar runt om Uppsala? Gillar i och för sig Hammarskog väldigt mycket, men där finns heller inte övernattningsmöjligheter, och lokalerna är väl lite små egentligen. Gaaah! Uscha, va jobbigt det här är! Jag uppskattar verkligen att ni hjälper mig!

    Nej, Skaris har inte övernattning. Uppfattade inte att det var ett önskemål. {#lang_emotions_wink}
    Det finns ju Wiks Slott också men det ligger väl lite för långt ut...

    Hmm, ja det är inte lätt med utbudet här i stan.. {#lang_emotions_tongue_out}

Svar på tråden Uppsala 2010 forts