Inlägg från: mammacatta |Visa alla inlägg
  • mammacatta

    Äntligen fredag del 21

    Vill bara meddela att helgens väder har inte gått av för hackor - däremot har vresorosor svårt för hackor. Fint tomatland blir det där sen!

  • mammacatta

     


    janos skrev 2010-05-17 13:52:07 följande:
      Vad du är flitig i hus och hem och i din trädgård. Själv så är jag inte så intresserad av den gröna biten av våran tomt, förutom att köra gräsklipparen.Dagens pokal går till mc, för helgens slit! Bra jobbat!

    Tack! Jag behövde höra att jag är bra på nåt, det har varit mycket ångest idag.
    Arbetsförnedringen ville ha möte - jag förutsatte grillning. Men det var en informationsträff. Så jag har haft ångest i flera dagar över mötet informationsträffen. Till ingen nytta. Började nsätan gråta när jag insåg faktum.

  • mammacatta

    Hejsan på er alla snygga damer!
    Har varit i Stockholm i helgen, är sjuuuuukt trött nu. Fötterna är toksvullna.

  • mammacatta

    Hej mina vänner!
    Det har varit tufft här ett tag, bruten arm, jobbiga besked och nu vattkoppor. Ser att ni har att göra, det är så ibland.
    Nu ska jag till tandläkaren, titta på tiden! (kl är alltså 6.50!!!)

  • mammacatta

    Äntligen fredag på er! *kram*
    Skåla med mig, jag fyller år idag!

  • mammacatta

    hoppas ni hade kul, åt god mat och öht träffade fler männiksor än jag fick i min säng! (ryggen pajja)
    <Svårt att skrivA just nu, vi hörs!

  • mammacatta

     


    Fru Hilde skrev 2010-06-29 19:59:09 följande:
    hmm MC den där tråden begriper jag inte     Vad gäller tältandet gick det suveränt bra bortsett från att jag tagit med mig en för kall sovsäck till mig själv. Alla andra sov som stockar men själv huttrade jag mig igenom halva natten tills dess jag fick den förträffliga idén att orka hämta mig en fleecejacka och krypa ner med den. Dottern sov hela natten i sitt lilla sovrum och blev jätteledsen när tältet skulle packas ihop redan nästa dag. Lilleman sov också bra, bortsett från att han hade svårt att komma till ro på kvällen pga solljuset. Mygg hade vi inte, men däremot myror på första stället vi slog upp tältet... efter flyttning var allt lungt.     Nästa helg åker vi till Mölle

    Låter som en trevligt utflykt!

  • mammacatta

    Gable, som vän av ordningen undrar jag på vilket sätt föreståndaren har med ditt barn att göra? Är hon en av de ansvariga pedagogerna? jobbar hon på avdelningen? Tar hon emot barnen(det ska inte en föreståndare göra).

    Har ni haft utvecklingssamtal? Med er pedagog alltså.
    Jag står som ett frågetecken - hon har faktiskt inte ett smack med erat barn att göra, det blir oftast bara bekymmer om shefen lägger sig i den dagliga verksamheten.

  • mammacatta

    Vi röjde ut garaget igår. Elektrikern skulle komma och jag vet inte om mitt förslag att han skulle hänga i taket i sele för att nå dosan skulle bli så poppis.
    Tre vändor till tippen blev det. Två hann jag eftersom alla jävlar i hela norra europa nödvändigtvis ska till tippen samtidigt. KAN bero på deras något snåla öppettider, vad vet jag.

Svar på tråden Äntligen fredag del 21