• janos

    Äntligen fredag del 21

     


    mammacatta skrev 2010-04-29 08:27:49 följande:
    Ja, det är ett ständigt funderande det där, vad ska man göra när man blir vuxen?Ville bara berätta att imorgon firar gubben och jag 11 år tillsammans. Han frågade mig vad jag ville ha. Jag sa "ingenting" men menade Final Fantasy XIII. Han sa "ingenting" men menade nåt nytt redskap.Håhåjaja. Vi känner varandra för väl!

    Grattis! Passar på att önska er en trevlig dag tillsammans.

  • janos

    Själv är jag tacksam över att slippa shoppa........dödstråkigt!!! Jag blev så glad när grannen kom förbi med en hel påse utväxta kläder.

  • janos

    Jag har ångest över att jag snart måste köpa byxor till mig själv. har 3 par, varav 2 par är på väg till soporna.

  • janos

     


    anne på grönkulla skrev 2010-05-02 19:01:56 följande:
    vad har ni för telefoner o abonnemang? Mobil alltså? Måste fundera på sånt inför hösten, maken har iphone o jag vet inte riktigt vad jag ska skaffa....

    Jag har telia. ringer med en nokia 6700 tror jag att den heter.

  • janos

     


    anne på grönkulla skrev 2010-05-02 19:02:32 följande:
    Byxor? Inga bra tips, är det jeans eller vad är det du tänker dig?

    Jag hade tänkt mig något med två ben, som passar på min kropp och känns bekväma

  • janos

     


    äntligen på väg skrev 2010-05-04 18:52:56 följande:
    Janos: Jag gjorde en utrensning i lilla W´s garderob idag. Vill du så skickar jag gärna lite kläder i neutrala färger? Vissa kläder har hon ju knappt hunnit använda innan de var för små. Är det stl 56 som gäller nu på minstingen?APG: Jag har telia. Funkar bra!

    Nu fick jag dåligt samvete!!! Inte ska du behöva skicka kläder över halva sverige pga att jag inte tycker om att gå och handla. Tack så mycket för din omtanke!

    Mini har stlk 56 ännu, men vi har börjat att använda lite 62, då kläderna inte hinner med att tvättas mellan gångerna.

  • janos

    Jag har nog glömt bort att tala om vad mini heter: Lukas!! Jag är numera mamma till Elias och Lukas! En stolt sådan dessutom

  • janos

    Hur går det för er med lilla W, äntligen? Trivs du med mammalivet? Är det vad du hade trott? Hur länge blir du hemma? Ska ni dela på "ledigheten"?

    Jag hoppas att jag kan vara hemma nästa sommar också. Jag skulle gissa att vi gör som vi gjorde när jag var hemma med Elias, då jobbade jag tisdagarna och varannan lördag från att Elias var 8 månader. Det drygade ut plånboken lite och så kunde man snåla lite med dagarna.

Svar på tråden Äntligen fredag del 21