Inlägg från: Niini |Visa alla inlägg
  • Niini

    2011 brudar del 6

    Nyss hemkommen från centrum, hade tråkigt på förmidda så jag skulle bara för skojs skull kolla in lite kortsetter. Visade sig att första affären jag besökte slutar till helgen. Visste jag förståss inte när jag provade o föll för en av deras kortsetter, tvekade eftersom den kostade 1236.91 kr, liite över vad jag tänkt mig! Dock var ju allt på -60% så den blev endast 494.76 kr {#lang_emotions_laughing} Ännu ett bevis på att det löns att vara tidigt ute!


     


    Observera att jag konverterat från euro, därav de exakta priserna ;)

  • Niini
    Therese142 skrev 2010-04-20 20:33:54 följande:
    Nu har vi kommit hem efter ännu en visning av en festlokal.. Det känns som vi har prel bokat över hela Göteborg nu :) Hur många är det som har fallit för festlokalen som visades bland de första ?
    Tjaa.. vi har bara kollat på en och bokat en annan :P Den var helt ok den vi kollade på men rätt långt från kyrkan o väldigt populär. Stället vi bokat (och andra tänkbara ställen) har jag varit på flera gånger under mina 22 år så jag vet hur de ser ut :)
  • Niini
    Pixiebelle skrev 2010-04-25 14:40:46 följande:
    Alltså, ingen vits med att skjuta upp saker som lokalbokning - har man hittat något man gillar så är det lika bra att boka direkt!
    Kan inte annat än hålla med! Värsta som kan hända är väl att de nekar o säger att de inte tar emot bokningar ännu :)
  • Niini
    mojikanan skrev 2010-04-26 13:21:00 följande:
    Några med temabröllop nästa år??
    Tema o tema.. färgtema har vi men inte mer :)
  • Niini
    Mizfis och LillRolf skrev 2010-04-26 17:32:27 följande:
    mojikanan: Samma som för Niini, inget direkt tema annat än ett färgtema. Mörklila, vitt och troligtvis grönt. Ska ha lila skor och lila dekorationer. Inbjudningarna och placeringskorten ska också vara lila.  Men jag har ett litet problem; jag har alltid velat ha mörkt röda rosor i min brudbukett, men nu när vi bestämt oss för mörklila som temafärg vill jag ju gärna ta upp den färgen i buketten också. Så jag letar febrilt efter mörklila blommor som passar ihop med mörkröda rosor. Nån som har en idé? Är det nån som har en bild på en bukett med mörkröda rosor och mörklila blommor tillsammans?? Tack på förhand! :D Therese142: Haha, jag, min blivande man tycker också att jag borde ta och lugna ner mig. "Nu har du köpt klänningen, nu får du pausa lite." Haha, jag försvarar mina 11 bröllopstidningar (4 st har jag fått av en kompis) med att jag söker inspiration. Varje gång jag visar nåt fint i nån tidning blir han nervös..."Jaha...men jag trodde att vi skulle ha det så här..." Han tror jag håller på att bli en Bridezilla, vilket jag verkligen försöker låta bli! Men det är svårt. :D 
    Haha, o jag börjar snart tro sambon blir en bridezilla (?!). När det blev tal om inbjudningkorten och några provmodeller blev han väldigt egagerad! Han hade tydligen bestämt preciiis hur dom ska vara, visst får jag till små ändringar men överlag är hanganska orubblig {#lang_emotions_undecided}

    Inte för att jag klagar, hans idé var väldigt bra o jag är glad att han äntligen visar engagemang! Kanske han blir mer engagerad nu när det snart bara är 1 år kvar {#lang_emotions_smile}

  • Niini
    Fårävvör skrev 2010-05-03 11:17:44 följande:
    Haha, nu blev jag fundersam... Uppskattade för ett halvår sen att vi skulle ha mellan 60-70 personer på bröllopet, nu när jag skrev ned alla ordentligt för första gången slutade jag på 44, inklusive oss själva... Undrar vilka jag glömt!
    Vilken lyx! Önskar vi hade haft det den vägen.. Istället gissade vi på kring 50, men när gästerna var listade är det 90 +/- några..
  • Niini
    mrsJR skrev 2010-05-05 13:06:37 följande:
    Nu kunde jag inte hålla mig längre, har bokat upp en heldag med mamma i början av juni. Då ska det letas klänning! Hade tänkt vänta tills efter sommaren men det är ju faktiskt mindre än ett år kvar i början av juni så det måste väl vara ok Nu gäller det bara att bestämma vilka butiker vi ska gå till, finns ju hur många som helst här i Stockholm.    Hur många av er andra har hittat klänningen med stort K?
    Va kul :)

    Råkade hitta min med stort K redan i november då vi bara skulle o kolla för skojs skull vilka typer av klänningar som passar mig :D

  • Niini
    Niini skrev 2010-05-05 13:59:19 följande:
    Va kul :) Råkade hitta min med stort K redan i november då vi bara skulle o kolla för skojs skull vilka typer av klänningar som passar mig :D
    Jaa.. borde väl kanske sagt att jag köpte den på stört också eftersom den var ett provex, dvs inte finns i speciellt många ex i världen :)
  • Niini
    mrsJR skrev 2010-05-05 15:17:38 följande:
    Nu blir man ju nyfiken  
    Hehe :D De bäste e ju att det inte finns bilder på nätet o den hänger i tryggt förvar vid affären i väntan på den stora dagen så det finns ingen risk att nån skulle kunna se den innan bröllopet ;D
  • Niini
    mrsJR skrev 2010-05-05 15:21:17 följande:
    Har mejlat till hotellet där vi ska bo under bröllopshelgen så snart kanske det är bokat också Måste bara kolla runt bland våra familjer och se hur många som behöver rum.  Har varit ledig i i två dagar så har kunnat ägna mig åt lite bröllopsfix men imorgon börjar nya kursen så då blir det in i pluggdimman igen. Trist, bröllopsdimman känns så mycket roligare just nu. 
    Kan tänka mig det! Dendär pluggdimman brukar nästan aldrig locka..
Svar på tråden 2011 brudar del 6