Inlägg från: Minstoradag |Visa alla inlägg
  • Minstoradag

    2011 brudar del 6

    Hej på er!

    Jag brukade skriva ner det va del 1 ungefär.
    Vi har precis nu kommit igång med planering igen efter saker som hänt i släkten.

    Hur långt har ni kommit i er planering?

  • Minstoradag

    Hejsan.

    Vi har bestämt lokal och bokat den. Kuvert priset är 920/pers och vi kommer vara ca 80 pers så det blir ju lite dyrt kanske. Hur som helst så får vi inte boka kyrkan förns i Oktober men då är det ju bara att ringa direkt =)

  • Minstoradag

    Ni som beställer klänningar från kina företag, vart finns dem?

  • Minstoradag

    Magnoliantrees: Planeringen... Ja du. Det är nog mest jag som tänker och drömmer men det lär ju bli jag som har koll på det mesta i slutändan ändå Det han sa för ett år sedan när vi bestämde att vi skulle gifta oss va att vi skulle ha rosa på bröllopet. Hur som helst så vet vi vart vi ska vara och där är det fördrink, trerätters, tårta, kaffe med avec, dukning, personal och blommor i matsalen. Om jag ska utgå från färgen rosa så vill jag ha vitt och silver till tror jag.


  • Minstoradag

    Magnoliantrees Jag har börjat titta på klänning, tror att jag kommer beställa från Landybridal men självklart kommer jag åka och prova i butiker Sen tittar jag runt på tärn klänningar också. Jag kommer ha tre stycken och de är faktiskt redan bestämda, lite tidigt kanske men det känns helt rätt! Vi kommer vara ute på Dalarö. Dalarö kyrka ska vi ringa och boka 4.de oktober


  • Minstoradag

    Vi kommer nog åka en kort resa på 3-4 dagar till London någon dag eller två efter bröllopet men senare under vintern åka på en 2 veckors resa med våra barn. Vi får se hur det blir


  • Minstoradag

    Ett år kvar till jag och min kära gifter oss idag! Äntligen kan man säga det men jag undrar om det är exakt ett år imorgon eftersom det är lördag då?


  • Minstoradag

     


    Liiisan skrev 2010-06-23 08:28:07 följande:
    nu var de ett tag sedan jag tittade in... vårat värdpar har kanske fått förhinder... Hon genomgår en massa jobbiga undersökningar för ev alvarlig sjukdom... känns ju såå hemskt... men vi hoppas på att genomföra bröllopet en då.... men kansek inte har dom som värdpar.. men finns ingen direkt annan.... men hoppas de löser sig... usch!

    Vad jobbigt för eran vän!

    Jag har en liten fråga...
    Min kära karl har fått för sig att han vill ha en ganska ljustgrå smoking (tror jag det va) när vi gifter oss men eftersom vi ska ha kostym som klädsel på inbjudningskorten så bör väl han ha svart? Vad tycker ni?


  • Minstoradag

    Hej på er!

    Vi står och funderar på vilken lokal vi ska ha igen.. Vi va klara och hade bokat men pga lite olika saker vet vi inte om vi kan lita till 100% att det kommer bli som vi vill.
    Imorgon ska vi hur som helst åka och titta på en festvåning och prata med en kille där om meny förslag och kostnad.

    Hmm undrar hur detta ska sluta. Blir det den festlokalen har vi två kyrkor att välja på, men jag vet vilken av dessa jag vill ha då =)


  • Minstoradag

    Greeneyes: Kul med klänning juh! Längtar tills jag ska iväg och prova och leta =)

    Vi har hur som helst bestämt oss för att ha bröllops middag på flottsbro värdshus. Vi va där idag ovh det känns kanon =) Nu måste kyrkan bokas.


Svar på tråden 2011 brudar del 6