Inlägg från: magnoliantrees |Visa alla inlägg
  • magnoliantrees

    2011 brudar del 6

    Hej på er!


     


    Tänkte att jag också hoppar in i denna tråden, då vi bestämt datum. Det blir den 18 juni 2011. :)


     


    Vi har bokat kyrka och festlokal. Har idag fått förslag på bröllopsmenyn som jag precis suttit och knåpat med. Vi var inte riktigt nöjda och ville ändra endel. Men det blir nog bra i slutändan. Vi har bokat ett ställe som heter NÄÄS fabriker. Super mysigt ställe. Så vi ska få hjälp med rubbet. Mat och dukning. Vi behöver bara lämna blommor och dekorationer en dag innan så fixar de resten, precis som jag vill ha det. ;) Vi ska tillbringa bröllopsnatten där också, i deras superfina rum. :)


    Ska iväg och klippa mig på måndag och då ska jag höra med min frisör om hon är ledig nästa år och kan hjälpa mig med håret. Vill inte ha någon uppsättning direkt, utan mer hängande och kanske flätad lugg?! :) Får se vart det slutar. Funderar just nu på allting samtidigt känns det som ;)


    Det jag känner att vi måsteboka snarast är fotograf och någon form av musikunderhållning. Vi vet en fotograf som är duktig, men det känns som om man måste kika omkring lite och inte bara ta första bästa! Någon som har något bra tips om det här??


     

  • magnoliantrees

    Minstoradag: Vad kul! :) Hur långt har ni kommit planeringen då??


    NiVi: *fniss* vi gjorde nästan likadant. Jag hittade världens finaste vigselring, så vi fick glatt välja förlovningsringar utifrån det. Jag har INTE ångrat mig!! Jag älskar min förlovningsring. :)

  • magnoliantrees

    Minstoradag: *fniss* jag känner igen det där. Det är jag som ringer alla telefonsamtal och mailar kors och tvärs. Även fast han är involverad och diskuterar så är det ändå jag som håller i trädarna. Kanske är kvinnligt? ;) Vi har exakt samma som er. Vi vet också vart vi ska vara och där blir det också fördrink, trerätters, tårta och avec, dukning och personal.


    Vi håller på och knåpar med menyn nu och ska nog snart åka dit och provsmaka. Tårtan har jag ingen aning om hur den ska vara dock. Har du börjat kika på klänning ännu? Vart ska ni vara förresten?

  • magnoliantrees

    Vi har också funderat på USA. Men min bliviande funderar på om det är "för varmt" där då. Vi vill åka i augusti. Är det jättevarmt där då?? Är det någon som har något tips på när man ska åka i så fall?

Svar på tråden 2011 brudar del 6