Inlägg från: mrsJR |Visa alla inlägg
  • mrsJR

    2011 brudar del 6

    Vad långt många av er har kommit med planeringen. 


    Här är det fortfarande ganska lugnt på den fronten, har fortfarande bara bokat kyrka och lokal,  det enda som nu har tillkommit är att blivande svärfar bokat en trubadur som ska spela i kyrkan och på festen. Vi är så glada att han kunde, han är så fantastiskt duktig, det kommer bli bra underhållning för alla gäster.   Vi tänkte nog kicka igång planeringen på allvar efter sommaren, nu är det fullt upp med annat även om man tar sig tid att kika in på BT då och då för att inte glömma att vi faktiskt ska gifta oss


     


     

  • mrsJR

    För oss blev det det också många fler än vad man föreställt sig. Man tror inte att man känner så många men sen när man börjar räkna så blir det en hel del

  • mrsJR

    Nu kunde jag inte hålla mig längre, har bokat upp en heldag med mamma i början av juni. Då ska det letas klänning!


    Hade tänkt vänta tills efter sommaren men det är ju faktiskt mindre än ett år kvar i början av juni så det måste väl vara ok Nu gäller det bara att bestämma vilka butiker vi ska gå till, finns ju hur många som helst här i Stockholm. 


     


    Hur många av er andra har hittat klänningen med stort K?

  • mrsJR

    Zia 20090618 skrev 2010-05-05 14:52:21 följande:


    Vet dock inte om jag är beredd att lägga ner typ 15 000 vilket Maggie Sotteros verkar kosta.. Kanske måste våga mig på en kinavariant av den.

     


    Verkar vara många här på BT som beställt klänningar från Kina och blivit jättenöjda så det kanske kan vara ett alternativ. 


    Tror dock inte att jag kommer göra det, är inte så förtjust i att beställa saker som jag inte kan titta och känna på innan. Vill inte chansa på något så viktigt som brudklänningen  

  • mrsJR

    Nu blir man ju nyfiken  


    Niini skrev 2010-05-05 15:03:09 följande:
    Jaa.. borde väl kanske sagt att jag köpte den på stört också eftersom den var ett provex, dvs inte finns i speciellt många ex i världen :)
  • mrsJR

    Har mejlat till hotellet där vi ska bo under bröllopshelgen så snart kanske det är bokat också Måste bara kolla runt bland våra familjer och se hur många som behöver rum. 


    Har varit ledig i i två dagar så har kunnat ägna mig åt lite bröllopsfix men imorgon börjar nya kursen så då blir det in i pluggdimman igen. Trist, bröllopsdimman känns så mycket roligare just nu. 

  • mrsJR
    Niini skrev 2010-05-05 15:24:47 följande:
    Hehe :D De bäste e ju att det inte finns bilder på nätet o den hänger i tryggt förvar vid affären i väntan på den stora dagen så det finns ingen risk att nån skulle kunna se den innan bröllopet ;D
    Hoppas du lägger upp en bild efter bröllopet så man får se
  • mrsJR
    Niini skrev 2010-05-05 15:28:54 följande:
    Kan tänka mig det! Dendär pluggdimman brukar nästan aldrig locka..
    Oftast gör den faktiskt det .  Det jag pluggar är otroligt intressant och spännande men det är också så krävande så man hinner inte med något annat. Men snart är det ju sommar och ledigt, även om man måste repetera lite då och då för att inte tappa för mycket.
  • mrsJR

    Det är sant, jättesvårt det där! Känns ju som om kinaklänningarna borde vara sämre i materialet eftersom de är så billiga men sen är frågan hur mycket det märks, det är nackdelen med att inte få se den innan man beställer. Man får nog fråga sig hur mycket man tycker det är värt att betala för tryggheten i att veta exakt vad man får.


    Jag har kollat runt lite bland olika designers och gillar också Maggie Sottero. San Patrik och Garamaj är inte heller dumma, och Pronovias. Hjälp hur ska man kunna välja? Gissar att de alla ligger i samma prisklass, vissa kanske över? (Tur att det är kära mamma som betalar klänningen så att inte min stackars studentplånbok får en chock)

  • mrsJR

    Fårävvör: Visst är det härligt när man bokat ett datum, känns som det är på riktigt då SnowFairy: Här är det 387 dagar kvar, blev tvungen att räkna efter jag också när du hade gjort det. Jag ser fram emot dagen då det är bara ett år kvar, då känns det på något sätt jättemycket närmare, konstigt.

    Jag tror förresten att jag har hittat min vigselring, den fick två tummar upp av blivande mannen också. Är ju kul om vi båda gillar den även om det är jag som slutligen får bestämma.

Svar på tråden 2011 brudar del 6