Inlägg från: Pixiebelle |Visa alla inlägg
  • Pixiebelle

    2011 brudar del 6

    Hej!


    Jag hoppar också in här. Förlovade oss nu i vår och bröllopet planeras till den 6/8 2011. Vet att det är långt dit, men kan inte riktigt hejda mig själv från att börja planera och pyssla :)


    Festlokalen preliminärbokades i fredags (samma dag som vi beställde våra ringar), och enligt han som äger stället var redan över hälften av sommarens datum uppbokade så det var ju rena turen att vi fick det datum vi tänkt oss. Och jag som trodde att vi var ute i löjligt god tid!

  • Pixiebelle

    Bor i Gävle men eftersom vi båda två kommer från Jönköping planerar vi ha bröllopet i hemtrakterna. Blir dock inte i själva stan utan en bra bit utanför, en mysig gård med möjlighet till övernattning (ett måste eftersom vi har många gäster som kommer från utlandet). Så jag trodde att det skulle vara hur lugnt som helst med lokalbokningen, men de var tydligen mer poppis än jag trodde trots att det ligger ute på landet... Så summan av det hela är nog att även om man tror sig vara ute i extremt god tid så finns det de som är ännu värre... Alltså, ingen vits med att skjuta upp saker som lokalbokning - har man hittat något man gillar så är det lika bra att boka direkt!

  • Pixiebelle

    Haha, ja då verkar det ju så :) Ska ni ha bröllopet i trakterna?


     

  • Pixiebelle

    Fin lokal Liisan! tycker 1500kr låter som ett riktigt bra pris, speciellt om det finns porslin och ljudanläggning. Ser ju ut som om det är ett riktigt bra kök på bilderna, jättebra om man ska fixa egen mat eller via catering! Får man fråga vad det är för lokal och var den ligger? 

  • Pixiebelle

    Gissa vad?
    Har köpt klänning i helgen!!! Vet att det är sjukt tidigt, men jag hittade en som det sa klick med direkt, så varför inte? :) Nu hänger den där hemma och är sååå fin! Och vet ni vad? Igår hittade jag de perfekta skorna! Så nu är två punkter avbockade på listan :)

  • Pixiebelle

    Det blev en klänning av märket Alexis Mariage, ivoryfärgad. Vet inte vad modellen heter eftersom jag köpte den begagnad. Kan ju försöka mig på att lägga upp en bild senare... Skorna hittade jag på indiska. Jättesöta ballerinaskor i vitt med inslag av guld.

  • Pixiebelle

    Pyttsan:
    Blocket och tradera är ju värt att kolla. Och glöm inte köp & sälj här på BT :)

    Vet att det finns en butik i Göteborg som heter "Wedding by Camilli" som säljer begagnade brudklänningar. Har inte varit där själv men hört att det ska vara en väldigt mysig butik, utbudet är kanske inte alltid så stort men har man du tur så kanske just "din" klänning hänger där. Den ligger i Vasastan på Karlgustavsgatan 25.

    Sen tror jag det finns något som heter drombruden.se som specialiserat sig på begagnade klänningar. Har dock ingen aning om vad det är för ställe.

    Fyller på om jag kommer på nåt mer!

Svar på tråden 2011 brudar del 6