Inlägg från: Mizfis och LillRolf |Visa alla inlägg
  • Mizfis och LillRolf

    2011 brudar del 6

    Hej! Har precis skrivit upp mig på "listan" 2011-brudar. Vi gifter oss 26 februari i Östersund. Kändes nästan lite overkligt att skriva det, att se det på pränt. Som om det inte var på riktigt innan jag sett bokstäverna. Hmmm... :)

    För två veckor sen köpte jag min brudklänning! Trodde absolut inte att jag skulle hitta den så här tidigt (ca. 10 månader innan) utan snarare att jag skulle köpa den i november eller nåt. Har iofs inte så bra koll på när man "ska" köpa klänningen men jag blev så "kär" i min klänning att jag var tvungen att köpa den!

    För övrigt har vi preliminärbokat restaurang/lokal och pratat med kyrkan. Tvärtemot vad Jeami174 upplevde (att de var sent ute) tyckte både kyrkan och ansvariga på restaurangen att vi var jättetidigt ute. De hade inte ens kalendrar för 2011 än, så de har skrivit upp på lappar. Får nog ringa och påminna dem om några månader. Jag tyckte iaf att vi var sent ute. Konstigt det kan vara. Antar att det beror på vilken månad man ska gifta sig. Februari är ju inte direkt en bröllopsmånad.

    Jeami174, vilken sorts lokal ska ni vara i?

    Niini, är du duktig på att göra kort? Vi ska också göra våra egna inbjudningskort. Ska köpa färdigvikta kort från Matton och sen skriva ut inlagor och klistra in. Men jag har aldrig gjort kort innan så jag får nog beställa lite papper nu snart och experimentera lite.

    Vi bor inte i Sverige så det är verkligen en utmaning att planera ett bröllop på distans. Man måste ta hjälp av släkten och delegera många uppgifter till de som bor på orten. Och lita på att det som bestäms och ordnas är bra utan att man själv har sett det.

    Ha en fortsatt bra dag, my fellow brides to be! :D

  • Mizfis och LillRolf
    Niini skrev 2010-04-20 15:02:42 följande:
    Mizfis och LillRolf skrev 2010-04-20 14:56:08 följande:Haha, njää de skulle jag väl inte säga att jag är :D Usel på att rita är jag i alla fall :P Men men, vi ska ha rätt enkla kort så förhoppningsvis ska vi klara av det. Om inte får jag delegera det åt mamma o mommo som e så sjuuukt bra på allt va pyssel o ritande heter :)
    Ahaa, så kan man ju göra också. Jag är också sjukt dålig på att rita. Är inte särskilt pysslig överlag. Min mamma har erbjudit sig att göra placeringskorten (eftersom hon vet att jag skriver som en kratta) så hon kanske kan övertalas att göra några utkast på inbjudningskort också...och skriva ner steg för steg hur man gör, så kan jag ju fixa det själv sen. Nog det jag tycker är svårast när det gäller pyssel, vilken ordning man gör allt.

    Jaja, det är ju ett tag kvar, jag ska nog inte stressa. :D
  • Mizfis och LillRolf

    mojikanan: Samma som för Niini, inget direkt tema annat än ett färgtema. Mörklila, vitt och troligtvis grönt. Ska ha lila skor och lila dekorationer. Inbjudningarna och placeringskorten ska också vara lila. 


    Men jag har ett litet problem; jag har alltid velat ha mörkt röda rosor i min brudbukett, men nu när vi bestämt oss för mörklila som temafärg vill jag ju gärna ta upp den färgen i buketten också. Så jag letar febrilt efter mörklila blommor som passar ihop med mörkröda rosor. Nån som har en idé? Är det nån som har en bild på en bukett med mörkröda rosor och mörklila blommor tillsammans??


    Tack på förhand! :D


    Therese142: Haha, jag, min blivande man tycker också att jag borde ta och lugna ner mig. "Nu har du köpt klänningen, nu får du pausa lite." Haha, jag försvarar mina 11 bröllopstidningar (4 st har jag fått av en kompis) med att jag söker inspiration. Varje gång jag visar nåt fint i nån tidning blir han nervös..."Jaha...men jag trodde att vi skulle ha det så här..." Han tror jag håller på att bli en Bridezilla, vilket jag verkligen försöker låta bli! Men det är svårt. :D 

  • Mizfis och LillRolf

    Är så glad, jag har troligtvis hittat min vigselring! Schalins har lite vårnyheter och en av dem var verkligen helt fantastisk! Vilnius heter den. Passar min förlovningsring (samma bas-modell) och är inte för "blingig". Inte för dyr heller. :D 


    Happy happy joy joy!

  • Mizfis och LillRolf

    Tjoho! Vi vinner, vi gifter oss 26 februari! I Östersund, så vi har beställt massor med snö på marken och klart och soligt väder under (den väldigt korta) dagen. Solen går upp typ kl. 10 och ner ca. kl. 15 nämligen. Har lite funderingar på det där med fotografering. Har läst i andra trådar att man rekommenderas fotograferas innan vigseln, för oss finns det inget alternativ, vi måste ju fotas innan vigseln om vi vill ha lite dagsljus med (vilket är nödvändigt om man, som vi, vill ha med fjällen i bakgrunden). 


    För övrigt har jag nog inte kommit så mycket längre i min planering sen sist jag skrev ett inlägg här. Har nog tagit en liten paus helt enkelt. Har visserligen försökt dubbelkolla med restaurangen och kyrkan om datumet verkligen är bokat, för ingendera av dem hade kalendrar som sträckte sig fram till februari nästa år, men ingen har svarat när vi ringt. Nåja, det ordnar sig nog. Februari är ju inte den populäraste bröllopsmånaden direkt. 


    Greeneyes skrev 2010-05-11 16:45:31 följande:
    ...och vi den 16 Maj - så vi är ännu mer fuskiga     
  • Mizfis och LillRolf
    ALLIMA skrev 2010-05-12 18:37:26 följande:
    Jag vinner kanske racet...vi gifteross  8/1!
    Attans!! {#lang_emotions_laughing}
Svar på tråden 2011 brudar del 6