• Cantaton

    Tantvarning del 8

    Tror vi brukar landa på 53%.


    Soldemor skrev 2010-05-18 11:37:32 följande:
      Visst är det! Känns jättebra!
  • Cantaton

    Åh, vore ju jättetrevligt!


    Soldemor skrev 2010-05-18 17:38:39 följande:
      Yes, sista helgen i maj! Fint besök ni får då! Kan det rent utav bli storfika?
  • Cantaton

    Har varit på intervju för ett sommarjobb på café. Lite trevligt tänkte jag. Ägaren tyckte bäst om mig av alla hon träffat hittills men jag var också mest upptagen och hade minst erfarenhet, haha. Får se om hon går på person eller kompetens/tillgänglighet ;)

  • Cantaton

    Fina lilla Tirza


    Heloise skrev 2010-05-18 19:01:43 följande:
    Jag har precis fått mig dagens asgrav! Lilla Tirza har alltså brytit sig in i en påsen kycklingfileér som läg på bänken för tining, och släpat med sig en file och lagt den framför mina fötter när jag satt framför datorn, helt plötsligt kände jag nått kallt och slemmigt på golvet och mkt riktigt storjägarn Tirza har bidragit till familjeförsörjningen Man får ju vara glad över att det itne var en råtta... Stackars Tirza så mkt jaktinstinkt och inget att jaga, tur att matte lämnar byten på köksbänken hahaha.   Alltså mina( våra men mest mina) katter driver mig till vansinne ett par ggr om dagen men vad spelar det för roll när man får kärleksbetygelser i form av en egenhändigt stulen kycklingfilé framför fossingarna
  • Cantaton

    Jag hoppas ni inte glömmer bort mig när jag aldrig visar mig. Jag är inne i en fullständigt kaosartad period. Men den är över om två veckor, så jag är noga med sömnen och fokuserar hela dagarna i övrigt! Kan f.ö. berätta att min kära pappa har börjat jobba halvtid idag - efter drygt sju månader på sjukhus. Han blev utskriven förra veckan.

  • Cantaton

    Mysigt.


    Aleta skrev 2010-06-01 00:01:34 följande:
    dfk, jag antar att du fortfarande sitter och sliter med åsneöronen, hoppas att barnen blir fina! Så roligt att din pappa har blivit så pass mycket bättre Cantaton! Idag har jag klippt gräsmattan med åkgräsklipparen. Minsta tösen fick sitta i knät med hörselskydden på och ibland hoppade hon av och lyfte undan kvistar och leksaker. (Den knasiga klipparen stannar om man kliver av och är jättesvår att starta.) Hon var mycket stolt, men efter två timmar somnade hon, så den sista timmen hade jag en sovande unge i famnen. Godnatt tanter!
  • Cantaton

    Åååh, grattis - hoppas, hoppas!!


    Daa skrev 2010-06-02 11:43:49 följande:
    Har jag skrivit här att jag är gravid igen? Det har jag kanske inte gjort? Tankarna lyder, för det mesta: blir det tredje gången gillt, eller kommer min make och jag att fortsätta vara barnlösa, alla graviditeterna till trots?
  • Cantaton

    Åh vad ljuvligt!


    Heloise skrev 2010-06-03 16:15:30 följande:
    Härligt! Inte konstigt att hon inte har tid att hänga här med oss Idag var vi på vul och Julle mår finfint, han är större än beräknat och vi har fått nytt datum 15 december. Alltså är jag i v13 nu! Det var så otroligt häftigt att se honom/henne på skärmen, först var h*n still sen blev det en väldig fart efter att dr buffat och knuffat på magen. Allt så perfekt ut och dr sa att det var en fullständigt normal graviditet och eftersom allt var bra så sa han att nu är det 99% säkert att det kommer en bebbe till oss!
Svar på tråden Tantvarning del 8