• Heloise

    Tantvarning del 8

     


    passionsblomman skrev 2010-04-23 15:11:26 följande:
            De här två bilderna garvar jag högt åt varenda gång jag ser dem! ...och VEM är det hon ska sätta respekt i? Jo sin mormor...

    Det är taskigt att skratta blomman Tirza har helt rätt, mormödrar skall hållas kort{#lang_emotions_tongue_out}


    Alltså ibland är folk så jävla korkade att klockan står still!!! Det slår mig då och då, som när en tant frågar mig om minute maid juicen är god.


    Jag: "det är den säkert"


    Tant: " men är den god då?"
    Jag:" jag vet inte, jag tycker inte om juice"
    Tant:" så den är sur alltså?"
    Jag: " Det tror jag inte"
    Tant: Men du har ju inte smakat på den"
    Jag: " Jag tycker inte om NÅGON juice, det spelar ingen roll om den är söt eller sur. Jag dricker inte juice!
    Tant: "Va? Tycker du inte om juice"
    Jag" Nej"
    Sen går jag därifrån, någon jävla måtta på serviceandan får det lov att vara!

  • Heloise

    Kramar till alla tanter!


    Idag verkar bli en bra dag, solen skiner och jag mår inte illa. Ingefärste fungerar jättebra för mig.


    Tyvärr ska både jag och Panzer jobba idag, det drar ner glädjen ett par hack... Usch vad jag är trött på att jobba hela tiden! Jag vill bara sitta hemma och sy bebislapptäcken, och klappa mig på den redan tjocka magen och inbilla mig att det är en bebismage.

  • Heloise

    Men vafalls inte en endaste tantaluring har varit här, sen imorse!

    Panzer och jag ska ut och äta med U som var toastmadame på vårt bröllop. Hmm funderar över om jag ska berätta om bullen, hon är som en blodhund och hon kommer att bli mkt misstänksam om jag inte dricker vin till den goda italienska maten...

    Panzer är förövrig mkt förorättad, det var in en fjantig shn kille och skällde på mig för att vi hade sportradion på, då sa jag att det var min kollega som lyssna på det på kvällen, varpå shn fjanten sa att det var både stilistiskt osnyggt och sannolikt olagligt. Olagligt är det inte, eftersom butiken betalar till alla olika radio grejjer som amn måste som butik. Stilistiskt osnyggt kan jag inte uttala mig om, för det är ett otroligt skitnödigt uttryck, som dessutom låter helt puckat. Men Panzer har hakat upp sig på det"stilistiskt osnygga" och vill egentligen helst att vi gör ett pit stop på shn här i stan ch skäller upp shn fjollan! Jag vill bara gå till den italienska restaurangen!

  • Heloise
    Sonja68 skrev 2010-04-26 08:57:11 följande:
    Heloise *stryker gravidmagen* mys på du och sy bebislapptäcken. Bra att ingefärste hjälper!Vad är en shn kille? *fattar ingenting*Dfk; Så BRA att killen kom in och bad om ursäkt. Menade eller inte menade det, han gjorde det i alla fall!Liz, jag blir så inspirerad och upprymd när jag läser om dig och dina lägenhetsförändringar! Jag vill också byta möblemang!!! Men tyvärr... inte just nu.Kram till alla!
    Shn är en loge, eller en order som frimurarna, fast inte lika hemliga. Min pappa och morfar var medlemmar i Shn förut och det enda de gjorde var att bli på kanelen i frack.

    Härligt tema Aleta, vilka smarta ideér!


     

  • Heloise

    tack för uppdateringen Blomman! Hoppas grodan njuter av solandet!


    Om-möblering låter kul Liz, jag funderar som bäst på vilket av de två extra rummen jag ska gå loss på lite senare( om allt går som det ska, måste bebben få ett eget rum). Jag har även planer på att göra om sovrummet, men just nu vill jag mest sova haha.


    Sonja: kul med fest, jag vill också  gå på fest och dansa!


    Solde: mina missar skulle oxå uppskatta ett kattpartaj, speciellt den lilla slagna missan!


     

  • Heloise
    passionsblomman skrev 2010-04-27 10:13:17 följande:
    Hallå ladies. Jag har inte glömt er eller så, men det blir minimalt med BT några dagar nu. Min mamma kommer imorgon och min ena syster med dotter. Jag försöker vinna den hopplösa kampen att komma ikapp med städning och allt här till dess men......idag är jag så besviken på utvecklingen av denna dag. Vi skulle stapla ved, för sambon var ledig idag. Så ringer de 07.15 och påstår att han borde vara på jobbet för att han står på schemat. Jag skriver varje måanad av schemat på vår almanacka så man lätt kan se tiderna och jag är säker på att jag varit noggrann. Men nu miste jag min samarbetsparter hela dagen och dessutom känns det som mitt fel att det blivit fel och han fick en pissig start på sin dag. Jaha, det är bara att tänka om och städa idag-ensam, och så får vi stapla ved imorgon då-fort som satatn, för när mamma kommer behöver vi platsen som veden ligger på att ställa bilen på.Iallafall är det meningen att jag ska umgås med familjen nu  några dagar. De får väl kryssa fram i skiten och pinalerna om jag inte hinner allt.Jag läser allt ni skriver och bryr mig, bara så ni vet!
    Aj då, men vet du vad blomman, stressa inte ihjäl dig för att städa kliniskt rent, det spelar väl ingen roll. De kommer ju för att träffa dig inte för att kolla så att ni har städat. Klart man vill ha fint när man får främmande men jag tror att främmande hellre har en utvilad glad värdinna än en trött sönderstressad värdinna med super rent hem!

    Puss på dig

  • Heloise

    Okej, sätt iaf på lite bra musik så blir plockandet lite roligare!

  • Heloise

    ojoj jag har spenderat nästan en timme med att diskutera hemmafruar på FL, nu måste jag gå och lägga mig, bullen är trött och vill sova!


     


    Hoppas det gick bra med plockningen!


    Hur är det med fötterna sonja?

  • Heloise

    Hoppas du kryar på dig Bobou, tråkigt att vara förkyld nu när mannen är hemma och allt!


     


    Är det imorgon Solde?


     


    Nu sticker Panzer och jag till kompisarna för tv serie kväll. Jag har precis gjort en grekisk kycklinggryta som vi ska ta med oss!


     


    Ha en bra kväll{#lang_emotions_heart}

Svar på tråden Tantvarning del 8