• Im yours

    Tantvarning del 8

    Hej!


    Här har det regnat som bara den, så vad göra? Efter mycket tänkande haha, så tar jag en sväng ut till stora shoppingcentret. Det blir sommarkläder till barnbarnen förstås ........


    Annars blir det lugnt, glo i modemagasin, begrunda höstmodet som damp ner i min brevlåda förra veckan ......... ja ungefär så tänker jag njuta av denna dag.


    Bruttan; Så det blev en Signe, härligt. Min lilla Dexter har lite problem m sin mage, så sonen m tjej har inte mycket sovtid. Annars jollrar han så sött ..... och Smilla är en riktig solstråle, så full av glädje och livslust. Hon avskyr blöjor och vill bara ha trosor som jag köpt. Så mycket fröjd det är med barn ...........


    Aleta; Låter härligt med hästar, även om de rymmer och skönt att räfsandet är över.


    Bye, bye, bye för nu!

  • Im yours

    Heloise; WOW-felling, o eldstaden i badrummet ohlalalala. Kan bli svårt att få ut mig därifrån, haha.

  • Im yours

    Hahaha ....... delar med mig av sann visdom. Med åren ökar vi kvinnor i vikt pga att vi
    tar emot så mycket information och visdom.Tillslut är huvudet fullt och
    då tar resten av kroppen över. Vi är inte tjocka och feta, vi är enormt
    kultiverade, utbildade och glada. Så med start i dag: När jag tittar i
    spegeln och ser min stora röv..., sägerjag bara: Herre jävlar så smart
    jag är :)


    Nu ska tant Liz sova, godnatt!

  • Im yours

    Hej, här kommer jag intassande, väcktes av miljoners små pippifåglar som tydligt, "högt" och klart skalderar att; Visst det blir sommar även i år{#lang_emotions_kiss} Det finns nämligen någon sorts halvdöd klätterväxt på ena husets gavel, och där tjoas samt tjimas det dygnet runt. Mmmm ...... eller helst nattetid.


    Heloise; Med den sortens jägare kommer ert hushåll aldrig att lida brist på middagsmat. Även om du först måste inhandla filér och sånt.


    Passion; Ett riktigt härligt lantkök ...... jättefint och kommer att klä ert fina tornrumshus. Vad gäller eskimåer så hoppas jag innerligt på ett positivt svar ...... kramar om.


    Undrars hur det går för kompistanterna uppe i norr, läser i tidningarna om att vårfloden kommer att göra livet plaskblött för många. Att det aldrig kan vara nån måtte med allt{#lang_emotions_surprised}Har själv bott i en mellannorrländs stad dör träden helt plötsligt befann sig mitt i älven. Usch, ............ ta hand om er.


    Vilket härligt besök vår huvfudstad får ............ skåningar och norrbottningar från vår kära tanttråd. Själv kommer jag knappast ihåg vad jag gjorde ute på nätet innan alla ni fanns. Önskar ibland att tanter som inte besöker tråden så ofta och har blivit gift, etc kunde titta in o meddela vad som händer och fötter i deras live. Troll1, lillabruden, mulle mf ..... säg hej till publiken{#lang_emotions_innocent}


    Föresten låg och lyssnade på radio en natt, och lärde mig att det aldrig kan gå fel, det blir bara mycket el lite annorlunda. Sund visdom kallar jag sånt.


    Nu ska här försöka sovas igen ........... Ha det så bra och imorgon är en annan dag.

  • Im yours

    Hallo tanterna. Men hörni vad vackert vi har det i Sverige precis den här tiden, och alla lukterna. Så galet fantastiskt underbart vackert. Förra veckan var som en enda stor galafest som avslutades med biopremiär och goddipåsar. Pratar såklart om Sex In The City 2 .............. kritikerna kan dra åt fanders ................ filmen är som ett evigt extasmoment för en fashionista. Love, love, love it. Det har vart snyggklänning och t.o.m klackeskor. Ja, döm om min förvåning när mina fötter inte ställde till med klagosång då jag elegant forcerade gator och torg{#lang_emotions_cool}


    Jag satte till slut in en egen annons om en ledig lägh på blocket. Ni vet centralt, renoverat.... ja topnoche. Jag har fått 14 svar, och fortsätter gå på visningar nu i vecken. Tänker att jag hyr lägh tills det är dax med färdigt hus för oss. Många tycker jag är ego .... haha, men jag vill ju bara känna efter hur det känns att bli alldeles barnfri.


    Så idag har jag lyckats montera ihop 5 flyttkartonger, så nu ska jag sålla bort det mesta av mitt bohag, och ge det till Myrorna. Jag tänker vara jättesträng med mig själv, till skillnad med den bra-att-ha typ man varit. Men det känns sååååååååååå ljuvligt med alltihopen.


    Jag ringer och pratar med Smilla så mycket jag hinner, hon pratar nästan rent och ska bara fylla 2 år i juli. Jimmy säger att hon älskar mina klädpaket, och gärna stilar lite. Dexter har oxå vuxit och är en glad kille, med ett charmigt leende. Barn är det bästa jag vet, och tänk att jag haft lyckan att jobba med barn i över 20 år ♥


    På tisdag kommer syrran hit, det ska bli jättekul. Sitta och snacka, dricka och äta gott, o bara njuta. Hoppas att hon oxå tar för sig i min garderob .......... har blivit väldigt mycket nytt för mig på sistone.


    Haha, snacka om egoinlägg .......... men mina vänner jag bär alltid med mig er i mitt hjärta. Jättekramar till alla.


     

  • Im yours

    Heeeeeeeeeej söta tanterna! Ställer in en maräng-jordgubbstårta i vår sköna kaffehörna, fyllde ju som gulliga Sonja nämnde 51 år igår. Firade på slottskrogen, och på Bishop, (vin, karlar och sång). Så vi hade tårtkalas nu ikv istället, bland flyttkartonger, kläder och skor


    Vad härligt att vi väntar bebisar här i tråden, mmm ....... så myspysigt, och passion du vet var mina tankar finns. Heloise så skönt att få se barnet för 1.a gången.


    Hallå, jag gjorde oxå bort mig två gggr, då jag undrade om en och samma affärskollega väntade barn. Jösses!!!


    Här i Örebro är det greklandssommar, börjar få värsta bonnbrännan, haha alla brudars värsta fasa. Huvvaligen ...... Tur att jag är för lat att skriva i typ överlämningstrådar, haha. Men iofs så valde jag inte nicket Liz59. Föresten Sonja du kan låna det nicket om du känner för att vara mormorsmor åt nått/nånn.


    Nej, nu ska jag vila fötterna, imorg drar jag ut på stan igen. +25 på Strömpis, hihi. Men ta för er av cybertårtan, jordgubbarna är himmelsk goda.


    Nattinatt/ Tant Liz

  • Im yours

    Åh, vad roligt med alla tillökningar, håller tummarna för att allt ska gå väl.


    Hos mig har det varit turbulent, Lasse har legat på Akademiska i en månad, där man försökt reda ut varför han drabbas av feber hela tiden. Såklart är jag jätteorolig, sover dåligt och allt stannar liksom till. Nu finns han hemmavid men mår inget vidare.


    Och jag befinner mig mitt i en flytt, och skulle behöva hans klokhet och omvårdnad ...... Alla beslut även de enklaste tycks stora som berg.


    Men, men det löser sig. Ha det så gott alla mina tantvänner!

  • Im yours

    Sonja; Allt har liksom stannat till. Lasse har legat inne på Akademiska i Uppsala för utredning i nästan en hel månad. Då han själv säger att han mår dåligt ........ då vet man att det är illa. Det konstiga är att jag på nått sätt känner att det kommer att gå bra till sist. 


    Vad gäller flytten så ska Myrorna komma hit och hämta 75% av mina prylar. Har gett mig den på att bara behålla 25% och det är banne mig det bästa belut jag fattat på år och dar. Hmmmm ...... nej som sagt ....... känns som om tiden stannat till, sover mycket och tar bara vardagliga beslut.


    Det känns som att vi-känslan, jag och Lasse har fastnat i mitt medvetande. Så nu känns det faktiskt väldigt ensamt och lite kallt.


    Iaf är det uppiggande att kunna ta del av vad som försegår i alla mina tantvänners liv, så även om jag skriver lite mindre inlägg så hänger jag med i svängarna:)


    GLAD MIDSOMMAR TILL ALLA!!

  • Im yours

    Dfk; Vilken jättestor upplevelse för din dotter. Låter superduperkul och som du säger en härlig erfarenhet blir det.


    Sonja; Jag känner mig oxå lite ynklig av samma anledning som du. Vi har värsta medelhavsvärmen över oss, så in i nordan varmt alltså ............ Igår höll jag mig inne hela dagen, gör likadant idag ...... tror jag. Korsvädrar för att få in en gnutta frisk luft.


    Idag fyller våran Smilla 2 år, har skickat upp presenter tidigare i veckan. Fick tag på världens sötaste converseskor, röda är de. Och ett Hello Kitty- tält, Ville Viking med godis, ny klänning och ett sött litet saftkalaskitt. 


    Heloise; Mysigt att Julle börjar ge sig till känna.


    Kramar till alla tantvänner.

  • Im yours

    Haha, jag har som ende människa på jorden hållit mig inne nästan 3 soldagar. Har känt mig hängig, nu har jag lite halsont. Dock ingen öroninflammation som du Cantaton.


    Idag blev det iaf en tur ut till shoppingcentret. Jag går ju i flytt-tankar, men eftersom Lasse är sjuk har det stannat av. Nu har jag troligen bestämt mig för att hyra en liten 2.a med kokvrå, tills jag och Lasse börjar nybygget på det hus vi vill ha. Har ingen aning om vad det blir, men det ploppar upp nya idéer hela tiden Myrorna var hit förra veckan och hämtade 75% av det som varit mitt hem, jösses vad skönt det var att bli av med grejerna.


    Dfk; Vad duktigt att orka gå och gymma!!!


    Soldemor; Glass, glass, glass i stora lass, lass, lass.


    Passion; Vad härligt för grabben att åka till Öland. På tal om städning så ska jag köpa flyttstädning ............. av ren och skär lättja. Casa Passion låter hemtrevligt


    Kramar till alla från en trött men glad Örebrotant!

  • Im yours

    Hej, hej .............. japp det är onaturligt varmt även hos mig. Man vill bha ......... bo typ i duschen


    Solde: Det är alltid skönt med vintersemester, med största säkerhet har värmen lagts sig just över kanarieöarna då.


    Hmmm ......... värst vad det packas inför semesterresande. Är det någon av er som svichar omkring i Örebro .med omnejd ...... får ni gärna vifta till. Idag upptäckte jag att Wadköping har värsta goda lemoncurd-glasstruten. Snacka om turistmagnet, haha.


    Cantaton; Ta dig tid vännen, med allt.


    Lasse fick åka hem från akademiska i torsdags, m fick åka tillbaka redan på lördagnatt. Fattar inte att det inte hittar något fel, de har ju tagits prover i över 1 månad nu. Nästa vecka drar min lillkille till norrland, och dottern med sambo åker hit från norr. Och jag har värsta orediga oredan här hemma .............. det blir lixom stopp på hela mig av gnagande orosmoln.


    Kramar till alla söta sommartanter.

Svar på tråden Tantvarning del 8