• dfk

    Tantvarning del 8

    Kjell, vad fint du skriver!

    Cantaton, nu har du en härlig Turkietresa att se fram emot i sommar och då har nog magen lugnat sig lite.

    Tinker, Vink vink!

    Jag slänger också ut lite kramar här när det kramas så mycket i tråden!

  • dfk

    Godmorgon!!
    Idag kommer det snöblandat regn, huva!
    Jag är så nyfiken på att höra ifrån Bruttan nu, hur mår ni alla?

    Själv har jag arbete över öronen men får jag bara beta av lite så känns det snart bättre, så jag tittar bara in snabbt och återkommer ikväll.
    Ha en fin dag alla!

  • dfk

    Åh, vad jag blir avis på era smilisar!!! Jag vet ju inte ens hur man gör vanliga. Men jag får väl skriva på här med lite fet och kursiv stil om vartannat för att platsa in i gänget.


    VÄLKOMMEN hem Bruttan, åh, det måste vara underbart att få krama om barnen ordentligt!


     


    Tinker, hoppas att du blir av med energitjuven!


    Passion, eländiga människa till karl, har han tagit sig samman nu och blivit som vanligt nu? Eller är han ynklig och sjuk än?


    Idag var jag med om en incident i butiken när jag jobbade som jag måste berätta om.


    Det kom in 5 tonårskillar och bland dem fanns en som var riktigt stökig och oförskämd mot mig och höll på att riva runt därinne i butiken på jäkelskap!  När jag tillslut får dessa killar att gå därifrån så ställer sig den stökiga killen utanför vid skyltfönstret och gör fula grimaser och står och hånflinar utanför, som att hans beteende i butiken inte var nog!!!


    Jag var så arg och alldeles skakig efteråt.  Men nu var det så att jag kände igen en av killarna sedan förut då de bott i vårt område när han var liten. Så jag frågade min äldsta dotter om hon kunde hämta sin skolkatalog och då lyckades jag spåra rätt på hans namn och lyckades klura ut  hans föräldrars telefonnummer efter lite deckararbete. Så gissa vilka som fick ett telefonsamtal hem ikväll!!??? Så nu kommer den stökiga killen att snällt komma till butiken imorgon för att be om ursäkt öga mot öga! Så vart det med det!

  • dfk

    {#lang_emotions_cool}{#lang_emotions_sunny}{#lang_emotions_kiss}{#lang_emotions_djavulsk} Det här var ju skojjj!!{#lang_emotions_innocent}{#lang_emotions_cat}{#lang_emotions_sealed}
    Åh, vad kul!{#lang_emotions_money_mouth}{#lang_emotions_sunny}{#lang_emotions_ghost}
    Det här är en fas jag måste gå igenom bara...{#lang_emotions_tongue_out}{#lang_emotions_laughing}{#lang_emotions_dreamer}

  • dfk

    Jag drog gubbarna med mig med när jag klickade på dom och satte dom här i texten där jag skriver. De gubbarna som finns precis härovanför 

  • dfk

    Gubbarna som finns ovanför textrutan där man skriver sitt inlägg.

Svar på tråden Tantvarning del 8