Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    Tantvarning del 8

    dfk, men lilla lilla gumman! Åh vad jobbigt att känna sådär! Jag får alldeles ont i hjärtat.

    Det är ju jättebra att hon har inställningen att hon vill kunna och lära för livet så att säga. Men är ju nödvändigt att hon lyckas hitta en balans inom sig så att "göra sitt bästa" duger inför henne själv. Man kan ju IBLAND briljera, men för de flesta av oss gäller det knappast i allt. Jag skickar henne en varm kram och lycka till!

  • passionsblomman

    Ingen groda för Bruttan än. Hon ska visst byta däck på någon släktings bil idag för att ha något att göra...finns ett inlägg i "I vått och torrt-tråden"

    Didis, vad skönt med lite hopp om hemkomst för maken!Det var väl inte riktigt det här du nojjade över skulle hända när du släppte iväg honom upp i luften...

  • passionsblomman

    Nä jag förstår att det inte var vulkanutbrott du först tänkte på...

    Insyn, jodu, det kan man säga att vi har! Särskilt nu när vi hivat iväg "grinden" de hade surrat vid huvudentrén, kapat ner den glesa bedrövliga häcken så det bara är stammarna kvar och sågat ner mängder av grenar på lindarna...nu MÅSTE jag ta ett grepp på de förbaskade "rabatterna" de en gång grävt, men inte rensat.
    Får jag sedan bara idrottsföreningen att hämta de förbaskade Thujorna också, så blir det total fri sikt in till oss sedan.

    Beskärningsmässigt så har jag nu fort som attan klippt ner rubbet i de rabatterna så får det som lever komma igen, för det går inte att rensa upp i den annars. Där är både rosor och klematis vet jag, men i vilket skick är tveksamt.

    Jag har byltat på mig nåt så in i bängen nu att jag nog ska klara någon timme utomhus det ruskiga vädret till trots. Det är svinkallt och blåsigt och regnar här idag.

  • passionsblomman

    Åh nu måste jag ju skratta ännu mer...:-d Jag hoppas du fattar att det är med igenkänning jag garvar Didis. Och Bobou, vad gör du här? - gå och umgås med dig!

  • passionsblomman

    Jag vet inte, har det hänt nå´t?

    Själv steker jag falukorv och förbannar vår dammsugare. Jo för en mojjäng till den gick sönder och nu har reservdelsmojjängen kommit och jag har glatt slitit ut alla soffdynor på balkongen och piskat dem -med ett badmintonrack, för jag hade visst ingen mattpiska- ja, iallafall...och så skulle jag ju dammsuga själva soffan ren från alla smulor och damm (hiskeligt vad med mojs det samlas under soffdynor...) Och då går det inte att få AV den första trasig mojjängen från sitt ställe så det går att sätta dit den nya och innan dess kommer det inte att gå att dammsuga.

    Jag HATAR när jag känner mig som en komplett idiot som inte fattar vad som är tricket!


    didis skrev 2010-04-19 19:10:25 följande:
    Ohlala! Raggsocks-sms! Då flyttar 5-åringen ut bums bus bas och in kommer gamla vanliga didis; en lätt överviktig 40-åring med foträta skor och aningens bättre humör!Vad har hänt annars sista tiden när jag bara suttit och följt ett grusmolns förflyttning på satellitbilderna??
  • passionsblomman

    Grodrapport från Bruttan:

    "Nu har Grodan kommit! En stor tjej 17.38, 3800g och 50 cm lång. Kram Bruttan"

    Slut citat! *jubelsnurraroch hejjarop och krulltrumpeter*

  • passionsblomman

    Didis, jag har också en hängsälg med penséer vid fötterna-och Tête-á-tête också. Den står på trappan vid vår ingång.

    Och gissa vem som kom på tricket med dammsugarmojjängen? Jag är BÄST!!! *göt V-tecknet* Min sambo har berömt mig för min intelligens fem gånger redan.

    Så nu är soffan både piskad och sugen. Bara resten av huset kvar nu då...

    Men jag har tvättat massor, vädrat sängkläder, storrengjort både tvätt-och diskmaskinen, skurat badrummen och handlat,lagat mat och läst HP för min son så jag tycker det får vara en tillräckligt duktig dag.

Svar på tråden Tantvarning del 8