• Im yours

    Tantvarning del 8

    Godmorgon, här ser der regnigt och grått ut. Men det blir nog en sväng med fokus på möbelvaruhus.


    Jag har hört mig för hos mitt bostadsbolag ang råttproblemet. Trodde man kunde vänta sig att de följer upp råttgiftsspridningen, oki bara förrådet med ändå{#lang_emotions_demon}Men icke sa nicke .... Verkligen skitdåligt!!!!!! Vad sjutton är det med doooooooom.


    Solde; Satt och såg Vem vet mest igår, men det var ju fel dag .............Håller alla tummar idag ist. Svåra frågor tyckte jag, fixade några procent av svaren ...... och så tidspressen. Jag beundrar dig verkligen!


    Blomman; Njut nu av besöket, inget är som familjeträffar. Hmmmm ...... de små mysiga vill säga{#lang_emotions_kiss}


    Bruttan; Hoppas ni har det bra, och kan återvända till hemmet strax. vad blir det för namn. Min Robin hette Felicia Isabel under sin tid i min mage........ och så var han en Robin.


    Sonja: Ta hand om dig vännen!


    Ny dag, nya möjligheter ...... ha det gott mina vänner.

  • Im yours

    Solde; Applåder och visslingar, vad jätteduktig du är. Och så hade du en så fin katt-tröja på dig. Du är veckans stjärna{#lang_emotions_cool}

  • Im yours

    Villamo; Har jag missat att du oxå ska ha barn? Jag kan smyglåna en flaska vitaminrik svartvinbärssaft, så firar vi allihopen{#lang_emotions_smile}


     


    Nattinatt!

  • Im yours

    Godmorgon tanterna.


    Jag hade oxå värsta tröttdan igår, sov, och sov .............. Jaha, o så kom natten, somnade runt 04.00. Lagom uppmuntrad funderar jag nu på att ta mig till stada, och slå till på den där volangkläningen. Suktar oxå efter ett sånt där jättehalsband .......


    Vidare funderar jag på vita järnsängar, huvudgaveln alltså. Typ 160 cm bred, var finns dom. Någon som vet???????


    Kramar från mig.

  • Im yours

    Jag fick en gråtatack, då sonen satte sig på sängkanten och sa; Mamma, tänk om du blir deprimerad och jag är Umeå. Är det säkert att du klarar dig?


    Tänk jag har alltid varit så duktig, inte klagat särskilt mycket. Jobbat med vassa armbågar så många gånger ....... och så visar det sig att min plutting ändå ser vad jag gått/går igenom. Jag kan inte komma ihåg att någon brytt sig på det viset förut, snyft, snyft ..


    Så många tårar av både glädje och sorg idag.

  • Im yours

    Solde; Stackars dig, kramar i massor.


    Cantaton; Kom ihåg att du är värdefull. Det är inte lätt att få viljan att gå i samma takt som orken. Kram


     


    Vi är alla värdefulla. Tycker om er min vänner!

  • Im yours

    Hej, hej.


    Jag har en massa gladbubbel i magen; Jag och Lasse ska bygga hus.


    Har ju varit lite motsträvig till att flytta o installera mig hos honom. Dessutom har jag frontat honom ang svartsjukan (misstänksamheten). Nu känns det iaf himmla gött i tanthjärtat.


    Nu börjar vi om, och blir ett par. Har inte bestämt var vi ska bo, men det lutar åt västkusten. Fan vad vuxet att bygga hus{#lang_emotions_tongue_out} Jag vill ha höga salsdörrar, rymd o ljus, walk-in-closet, värsta ultramoderna köket, uteplats, bastu, litet gym, bubbelbad ..... måste hinna andas


    Heloise; Förstår din oro, men försök ta det som det kommer. BM kommer att göra allt för att väntetiden efter bebis ska bli så bra som möjligt. Och ajaj ...... inga fler böcker om otäckheter.


    Sonja; Jag minns oxå då jag lärde mig cykla, med farsan springande där bak Och när jag väl lärt mig kunde jag aldrig sluta. Jädrars vad jag cyklade, fram och tillbaka.


    Cantaton; Du har verkligen tagit dig igenom kluriga saker, men glöm inte att ta hjälp från andra.


    Passion; Kul att grabben känner sig "erkänd" i laget nu. Det är viktigt vad kompisarna tycker i den åldern-


    Mittiprickbrud; Vilken skön helg du har haft, o det kommer mera ....


    Aleta; Låter härligt med dansandet, vad är det för sorts fottramp du kan?


    Kramar till alla!

  • Im yours

    Dfk; Extra varma kramar till dig och din tös. Hon ska verkligen inte behöva må dåligt, bra att kontakta BUP.


    Usch, jag låg o lyssnade på karlavagnen en kväll. Det handlade om depression hos ungdomar, så sorgligt att höra unga människor tala om att inte bli sedda o.s.v. Hela natten låg jag o funderade på varför det måste vara så jäkla jobbigt att vara ung. Jag menar snacka om att självförtroendet ryker då ingen ser el frågar efter "dig".


    Blomman; Härligt att höra att det funkar i skolan.


    Haha, det blir ingen vinkyl i garderoben men plats för bubblande champagne är given. Föresten är det bara jag som tycker att de nya sk funkishusen ser sorgligt trötta ut? Jag vill ha ett hus som är levande, men nytt{#lang_emotions_surprised} Just nu pratar vi om hur stort vi ska bo, Lasse vill gärna bo mer än rymligt .......... jag okey.r om det ingår städhjälp, haha.


    Visst vore det härligt om alla ni kunde vara med på vårt bröllop!!!!!!{#lang_emotions_kiss}


    Nu ska tant Liz sova så sött. Kramar till alla.

Svar på tråden Tantvarning del 8