• Sonja68

    Tantvarning del 8

    DFk! Där är du  ju!! Jag har undrat var du hållit hus

    Heloise; Hoppas din midsommar inte blev alltför stressig. Det är det sista du behöver just nu. Kram!

    På torsdagkväll var vi på bio med kompisar. Beck "Levande begravd" Grillade och mös med vänner.
    Sedan på midsommarafton på dagen var jag och flickorna hemma i byn på traditionellt midsommarfirande. Jättemysigt. Sedan uppvaktade vi tillsammans med brorsan mormor o morfar som hade 55-årig bröllopsdag. Jösses, 55 år!!
    Flickorna blev kvar hos mormor o morfar och jag o maken var hos goda vänner på kvällen och åt fantastiskt gott och drack gott och umgicks.
    Sen på natten blev det rejält tjafs, som så ofta när maken är utarbetad och intar starka drycker. Så jag sov inte många timmar den natten. Och nästa dag gick vi på sparlåga. Men fram på eftermiddagen tog vi oss samman och åkte ut till brorsans stuga. Där var mor o far med flickorna och vi grillade gott där hela familjen och åt glass o jordgubbar. Mums!
    Igår skulle vi röja upp i källaren efter renoveringen. Vad händer?? Jo, tvättmaskinen börjar läcka vatten. Behöver jag säga att maken var galen?
    Han skruvade isär den och vi rengjorde slangar som täppt igen och sen satte han allt på plats och nu har jag tvättat två maskiner och den verkar inte läcka. Däremot har ett litet knirrande ljud som inte fanns förut kommit till...
    Men, men, den går så länge den går!

    Så ikväll ska jag städa upp det sista i källaren och sen är det bara att börja röja på övervåningen, där allt kommit efter.

    Ha det gott allesamman!

  • Sonja68

    Jag tittar in som hastigast. Har lunch just nu. Superstressigt på jobbet så jag vinkar och önskar er en trevlig dag

    Åh... lite andlighet skulle jag verkligen behöva just nu *fick en obeskrivlig lust att pipa iväg till kyrkan och bara sitta och funder och lyssna på lugn o vacker orgelmusik*

  • Sonja68

     


    Soldemor skrev 2010-06-29 12:27:21 följande:
      Visst är det skönt!

    Som balsam för själen!

  • Sonja68

    Imorgon ska vi ha grillfest på jobbet, på kvällen alltså. Ska bli kul

    Hoppas bara det inte regnar!

  • Sonja68

    Österlen, Ystad, Mölle, Höganäs, oj Skåne är så vackert


    Solde, du måste ju veta

  • Sonja68

    Maken åker till Finska Lappland i helgen och fiska med sina polare. Ska bli skönt att få ett litet brejk efter allt tjafs som varit senaste tiden i samband med måleriet i källaren. Och så får han koppla av och vara i underbar natur och umgås med grabbarna.

Svar på tråden Tantvarning del 8